- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
Kendini uzme ziruna gidiyorsa bi senin sucun.. bile bile cekiyosun bu adami cunku.. dedim ya simdi agzinin icine bakmasi gerek.. ama umrunda degil.. aikesi nasil peki senin ailen durumun farkindamitesekkur ederımzoruma gıdıyo yaptıkları amin insalah
evet farkındalar canım .. aılede aynı kendısı gıbıKendini uzme ziruna gidiyorsa bi senin sucun.. bile bile cekiyosun bu adami cunku.. dedim ya simdi agzinin icine bakmasi gerek.. ama umrunda degil.. aikesi nasil peki senin ailen durumun farkindami
Isin zor ne diyeyim.. kendini yakma.. karsina oyle birisi cikarki.. oh dersin ya ben bunu kendime nasil yapmisim... dunya varmis...evet farkındalar canım .. aılede aynı kendısı gıbı
aminIsin zor ne diyeyim.. kendini yakma.. karsina oyle birisi cikarki.. oh dersin ya ben bunu kendime nasil yapmisim... dunya varmis...
cook tsk ederımİnsnalar neden sözlenir veya nişanlanır, birbirini tanımak için. Sen de yeterince tanımışsın ve kafanı kurcalayan şeyler ortada. Kendine bu kötülüğü yapma lütfen. İlişkiler sağlam bir denge üzerine oturmalı, sizde ağırlık senden yana bu şekilde sırf seviyorum diye evlenirsen bir süre sonra aynı davranışların artarak sürdüğünü devam edeceksin ve daha büyük bir çıkmazın içerisinde bulacaksın kendini.
etrafımada yansıdıMutsuz ediyorsa boşa harcanan günlere yazık gerçekten
ama bunu insan ayrılıp rahata kavuşunca anlıyor maalesef.etrafımada yansıdıtskler yorumunuz ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?