ılgısızlık dız boyu

Erkekler çıkma,söz,nişan gibi aşamalarda aslında sevdiği insanı kırmamak adına daha bidikkatli olurlar kaybetme korkusyla evliliğin ilk zamanlarıda genelde böyledir ama zaman geçtikçe sizin bu anlattığınız tarzda davranışlar görülür ben anlam veremedim daha sözlülük aşamasında sizi bukadar kaybetmekten korkmayan bu insan evlenince nasıl olacak bence konuşmalısınız sizi madem seviyor sevgisini hissettirmeli bukadar vurdumduymaz davranan,kavgada bile gönül almayı bilmeyen bu kişiyi bence yokluğunuzla sınamalı kaybetme korkusunu yaşatmalısınız baktınız bişey değişmiyor o zaman bence yollarınızı ayırın

Şimdi seviyorum aşığım diyip gözünüz hiçbir şey görmüyor lakin yıllar sonra sevginize aciyacak duruma gelirsiniz. Tecrübe ile sabittir.

Evlenirseniz bile bile lades olacak.
''Hastalıkta sağlıkta bir ömür beraberliğe''değil,''ilgisizliğe,boşvermeye devam,artarak devam''imza atacaksınız.
Emekse emek ,sevgiyse sevgi.
Kendinizden ödün vermeyin.Vazgeçilmez sanıyor kendisini.
Ya bunu değiştirin ya da bitirin.

Zaten biz kadınlar hep bundan kaybediyoruz.zamanla değişir diyerek.evdeki eskimiş atletten bile atmayıp toz bezi yapıyoruz yani bi nevi elimizde olanı değerlendirmek adına değiştirmeye çalışıyoruz var olan bişeyi.ama söz konusu bi insan evladı be canım,atlet değil,o değişmez,ben değiştiririm diye bekleme bosuna yazık edersin gençliğine

Sevdiğinden emin olma bence. O seni değil, senin onu bu kadar kabul edip ona istediği hayati yasatmani seviyor gibi geldi. Seven insan boyle olmaz.

bu adamdan ayrılıp gerçekten sizi seveni bulduğunuzda yaa bende ne diye çekmişim şunun kahrını diye kızarsınız kendinize ayrılın ne diye uğraşıyorsunuz.

daha sevgilisiniz canım ya..madem mutsuzsun ayrıl..insanlar boşanıyor..

Odun bir insanı yontup romantik birisi haline getiremezsin..Belki getirdin diyelim 1 yapar 2 yapar sonra yine fıss...
Seni mutlu edemiyorsa yapacak bir şey yok aslında.. Yok çok seviyorum onu diyorsan kabulleneceksin..

İnsnalar neden sözlenir veya nişanlanır, birbirini tanımak için. Sen de yeterince tanımışsın ve kafanı kurcalayan şeyler ortada. Kendine bu kötülüğü yapma lütfen. İlişkiler sağlam bir denge üzerine oturmalı, sizde ağırlık senden yana bu şekilde sırf seviyorum diye evlenirsen bir süre sonra aynı davranışların artarak sürdüğünü devam edeceksin ve daha büyük bir çıkmazın içerisinde bulacaksın kendini.

cook tsk ederım

Mutsuz ediyorsa boşa harcanan günlere yazık gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…