- 16 Eylül 2014
- 70
- 12
- 13
- 34
- Konu Sahibi romantkMi Sncee
Benimki çok kalın kafalı inanin çok değişik bi model sevgiliyken nanılmaz ilgi vardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denedim onu bu seferde yanıma geldi benimle ilgilen biraz dedi sen benle ilgilenmiyosun ama dedm hicbisey demdi cocugumuz colugumuz yok o halde böyleysek cocugumuz olunca iyce kopcaz sanırım akraba evliliği bizimki severek oldu beni seviyomusun deyince bile seslenmiyo laf karıstırıyoEtkiye tepki aynı şekilde davran sen de biraz uzaklaş ki dikkatini çeksin.
onuda denedim bu seferde tepeme cıktı trip atmaya basladı nie böyle yapıosun dedm 3 sene ben senin pesnde kostum smdi sen bnim pesimde kos dedi gulmeye basladı anlamak mumkun degıl bu erkekleriLaf soz soylememeyi dene mesela belki.dikkatini cekmis olursun..
denedim onu bu seferde yanıma geldi benimle ilgilen biraz dedi sen benle ilgilenmiyosun ama dedm hicbisey demdi cocugumuz colugumuz yok o halde böyleysek cocugumuz olunca iyce kopcaz sanırım akraba evliliği bizimki severek oldu beni seviyomusun deyince bile seslenmiyo laf karıstırıyo
benimle sadece cinselliğe gelince cok mutlu.Severek mi evlendiniz ? Hep mi böyleydi adam yoksa bebek resmi görüyorum Allah bağışlasın ondan sonra mı oldu ? Ya bi de profilinize baktım 23 yaşındaymışsınız ne kadar gençsiniz bu adamlar gencecik karılarının yanında neşeli ,ilgili olmuolar da nerde oluyolar acaba sinir oluyorum![]()
kardesce sevdigini sanmıyorum benm için ailesini kaybetmeyi göze aldı konusmuyo zaten ailesyle beni istemediler diye sevmiyomusun beni dedm sevmemmi hiç sen bnm kader yoldasımsın dedioooooo tabi canım niye sevmiyim falan ya da seni seviyorum deyince bende falan da mı demiyoAkraba evliliğine zatan yorum yapamayacağım bana ters bu işler
Bir insan başka insan kalmamış gibi neden gider akrabasıyla hiç anlamam ..Herhalde kardeşçe seviyor sizi üzgünüm ...
bunu denemem lazımOnce bende ilgisizlesir uzaklasirim, sonra sac, makyaj, giyinir, kusanir arkadaslarimla bulusmaya cikarim.dikkatini ceker.
kardesce sevdigini sanmıyorum benm için ailesini kaybetmeyi göze aldı konusmuyo zaten ailesyle beni istemediler diye sevmiyomusun beni dedm sevmemmi hiç sen bnm kader yoldasımsın dedi![]()
biz öle degiliz :) dizide sevmez macta izlemez film izlemeyi cok sever sadece bide tarihle ilgili olayları dinlemeyi sever onun haricinde bana yanaşır öper koklarhahah çok güzel ama bazı anlarda bunlar bile ters tepiyo ..Mesela perşembe akşamları istersem playboy dergisinden çıkmış gibi hazırlanayım ,seksilikte üstüme olmasın ama kurtlar vadisi var ise şayet benimkinin zerre ilgisini çekmez...Ya da bazı hanımların kocalarının maç ayinleri gibi
Hep kendinden vereceksin,kek yap,süslen püslen,güzel kok ,çekici ol,bakımlı ol ..Neden o evin içinde çizgili boxerla gezen adamdan ilgi görmek için hayat hiç adil değil
![]()
ilk defa bugün dedi 4 aydır seviyorum seni diye bi laf duymamıstım sasırdım acıkcasıee laf karıştırmamış ki seviyorum demiş işte adam
Canım daha ne yapsın çocuk da yoksa sen hazırla romantik ortam işe yaramazsa sen mesafe koy gerçi bnmki kelin merhemi olsa hesabı yabiz öle degiliz :) dizide sevmez macta izlemez film izlemeyi cok sever sadece bide tarihle ilgili olayları dinlemeyi sever onun haricinde bana yanaşır öper koklarsdece gün içersinde cok ilgisiz
bencede ama aksine ben cok ilgiliyim deli olurum ona ne derse dört dörtlük yaparım kendimede bakarım seni aldatmam hayatımın kadınısın falan dedi 2 ay önce ama smdi hafızasını kaybetms gbiNe yapıyorsun tam tersini yap tavsiyesi güzeldi valla![]()
cocugumuz yok seni doyasıya yasamak istiyorum ondan sonra cocuk olur dedi romantik ortamı daha denemedim yarın aksam denicem güzel fikirCanım daha ne yapsın çocuk da yoksa sen hazırla romantik ortam işe yaramazsa sen mesafe koy gerçi bnmki kelin merhemi olsa hesabı ya
haklısınız oda aynısını söledi ilgileniyorum sen farkında degilsin dediAnladığım kadarı ile yeni evlisin cicim ayları bitince birden boşlukta hissetmişin kendini erkekler böyle bir süre sonra monotonlaşıyorlar bence eşin seninle kendine göre ilgileniyor arada böyle romantik ortamların faydası olur ama çok takma kafana
ya ben buna katılamicam. ablam halasının oğluyla evlendi. 30 senedir evliler MAŞALLAH nazar değmesin hala seviyorlar :) iş birbirini yıpratmamakta ve azcık sabıroooooo tabi canım niye sevmiyim falan ya da seni seviyorum deyince bende falan da mı demiyoAkraba evliliğine zatan yorum yapamayacağım bana ters bu işler
Bir insan başka insan kalmamış gibi neden gider akrabasıyla hiç anlamam ..Herhalde kardeşçe seviyor sizi üzgünüm ...
öyle mi dersiniz ? :) bilemedim ki bende 2 sene cok asırı ilgi görüpte birden bırakınca boşluga düştümAyy canim ya daha ne olsun ya.Adam senin icin ailesiyle konusmuyo, sana bir doyayim ole cocugumuz olsun faln bence seni sevmeseydi bunlari demezdi de yapmazdi da.Hem bence surekli seni seviyorum canim cicim askim dese daralirim ben yahu.Arada bi desin tam desin.Takma kafana bunlari mutlu olmaya bak canim.