ilgisizlik ve bunalımın son noktası...

svd_03

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
22
2
8
İstanbul
merhaba arkadaslar bu benım ılk konum adım sevda. 20 yasındayım edırnede unıversıte okuyorum ailem ve sözlüm istanbulda. önceleri gayet iyi giden hersey yerini ilgisizlik ve sorunlara bıraktı. tek başıma işin içinden cıkamıyorum. ne zaman ilgisizliğinden konu acsam iki iş yaptıgını ve uyku düzeninin kalmadıgını buna ragmen benımle konustugu için bile lkendimi mutlu hissetmem gerektiğini söylüyor. bişeyler mi değişiyor yoksa ben mi kuruntu yapıyorum?

üç aydır beraberiz o kadar hızlı yol aldıkki aslında hersey önceleri cok güzeldi. her gün beraberdik iki iş yapmasına ragmen uykusundan feragat edip benimle bulusuyordu. hatta o kadar cok beraberdkkı ailemle bile sorunlar yaşamaya basladım. tüm bunlara göğüs gerdim onu 5 dakika daha fazla görebilmek için. evet onun yanında olmak istiyorum bi an olsun ayrılmak istemiyorum ama eğitim hayatımı gözardı edemem. aklım sürekli onda. günde 10 15 msjla bi ilişkiyi yürütmeye calısıyorum. kendi desteğim ceksem 2. günü bizden eser kalmaz. iş tartısmaya gelince boy boy msjlar aşk sözleri.. ee adam madem seviyosun aşıksın ben çıldırmadan yaz hissettir. onun açısından bakınca 18 saat calısıyor. en azından uyumadan önce ufacık bi mesaj atması gün icerisinde kucucuk bi jest. cok mu sey istiyorum arkadaslar onu yola getirmek için nasıl bir yol izlemeliyim ?

2 is yapiyorsa cok yoruluyordur bunaliyordur ne yapmasini bekliyorsunki

bu yaşlarda ilişkiler hep ters psikoloji ile alakalı. ilgilenmesini istiyorsan ilgini kes. çok da düşmemek lazım erkeklerin üzerine, boşa zaman kaybı. ah ah üni. yıllarımı çok özlüyorum. çok fazla harcamadığım halde yine de sevgilime harcicaam zamanı daha verimli kullansaydım. daha çok konsere eğlenceye dostarla gezemelere harcasaydım diye.. neyse..

hmm. 18 saat çalışan bir adamı yola getirmek istiyorsan canım biraz daha bencil ol ve işlerinden kovdur bi şekilde.

ilgimi kesersem işler daha cok cıkmaza girmez mi ?

Yorma kendini cabalamayi kes bakalim napiyo dedigin gibi kavgada sevdigini hissettiren biriyse bu sefer yuku o yuklenir. Is konusuna gelince hakli tabi ama erkek icin sevmek yeter herturlu firsati yaratirlar yeterki o canlari istesin...

Yorma kendini cai davranmalıyım alim napiyo dedigin gibi kavgada sevdigini hissettiren biriyse bu sefer yuku o yuklenir. Is konusuna gelince hakli tabi ama erkek icin sevmek yeter herturlu firsati yaratirlar yeterki o canlari istesin...
ilgimi tamamen mi kesmeliyim, yoksa hersey normalmiş gibi mıyım?

cok mu sey istiyorum arkadaslar onu yola getirmek için nasıl bir yol izlemeliyim ?

Yola getirmekten ziyade...

"Bu yoğunlukta seninle konuştuğum için bile kendini mutlu etmelisin" kafasından sıyrılmasını söyleyin...

Çok çalışmak, yoğun olup vakit ayıramamak ayrı...

O yoğunlukta ayırdığı vakti lütuf gibi sunmak ayrı...

Elbette her an mesajlaşacak, görüşecek değilsiniz bu iş yükü arasında...

Ama en ilgili olması gereken zamanlarda "seninle konuştuğuma şükret" diyen yarın evlenince ne der, ne yapar...

Bu yönde endişelerinizdeki haklılık payınızı ve onun meşguliyetini ifade etme sorununu sakin bir şekilde konuşun.

bunu ona anlatıyorum fakat ne kadar haklı olsamda zeytınyagı misali üste cıkıyor. konusmaya basladıgı zaman da Allah ne verdiyse bende gözyası sel oluyor. sırf ağladım diye olay tatlıya bağlanıyor, çözüme ulaşmak hakgetire..

Haklisin hemde cok haklısın ama ne bileyim 18 saat calismak cok zordur bi insan icin
o 18 saat calısıyor ben 24 saat huzursuzum o uyumuyorsa uyumuyorum o mutsuzsa mutsuz oluyorum. birinin iş gücünden bahsediceksek sizcede benim yüküm ağır değil mi ? ders aralarını iple cekıyorum sesini duyabılmek için ama nerdee ya uyuyor ya calısıyor yada uykusu oldugu için zorla konusuyor

Bunu tahmin ettiğim için sakin konuşmanızı önerdim önceki mesajımda...

Taraflardan biri ya da her ikisinin bağırıp çağırdığı ya da ağladığı tartışmalar sonuçlanmaz.

Sonuçlandırılır mecburen...

Daha sağlam bir duruş geliştirmezseniz evlendiğinizde de sorunları çözmeniz hayli zor olacak...

ilgimi tamamen mi kesmeliyim, yoksa hersey normalmiş gibi mıyım?
Tamamen degil yine konus ama kendini yoracak ek cabalara girme derslerinle falan ilgilen biraz kafan rahatlar boyle cikmaza girer tek tarafli mahvolursun sikilir ayrilirsin. Bu cabayi kes onun gibi ol bakalim o napicak...

Hayirlisi olsun hakkinda...

bu bendeki kaybetme korkusu biliyorum oda seviyor bunu hissettirmediği için problemler büyüyor. ondan istediğim küçğk seyler gözünde büyüyor. sinirlerim yıprandıgı içinde direkt ağlamaya baslıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…