ilgisizlik ve bunalımın son noktası...

ben bu işim yoğun ilgilenmiyorumu gerçekten anlamıyorum.. herkesin hayatı yoğun. herkesin ilgisini dağıtan şeyler var.. sende her dakika benimle ilgilen demiyorsundur bu adama.. bir mesaj atmak bir nasılsın demek kaç dakika sürebilir? bence baya ilişkinizi garanti görüp rahat davranmaya başlamış.. evlenince yükü dahada artacak o zaman ne olacak yüzüne mi bakmayacak? ama çok işim var mı diyecek?

Siz ağlayınca da meseledeki haklılık payınız dikkate alınmıyor.

Mızmızlanıyor, duygusallaşıyor gibi algılanıyorsunuz, ortada bir şey yok da mesele çıkartıp büyütüyor gibi...

Erkekler ağlayan kadına dayanamaz.

Ama bir süre sonra gözyaşı şefkat ve iyi hissettirme isteği yerine bıkkınlık uyandırır maalesef.

O nedenle kendini telkin edip gözyaşlarınıza hakim olmanız gerekiyor...

Aksi halde bu kısır döngüden kurtulamazsınız.

heh işte demek istediğimde bu. bende sabahtan akşama kadar ders görüyorum. ailem yanımda yok sıkıntımı paylaşacagım kimsem yok. bende yogunum bu hayatta gercekten ona güvendim. ailemi bile karsıma aldım. onun ellerine özgürlüğümü verdim o kadar emin ki onu sevdiğime ekstra bi caba harcamıyor..

haklısınız bazen bende farkediyorum bişeyler acıma duygusuna dogru gidiyor ne kadar öyle kalabilir ki b ende mızmızlanan birine cok vakit harcamam..

Öncelikle ağlamayın. Sadece sözlünüzü kötü hissettirmemek için değil, kendinizi iyi hissetmek için de ağlamayın. Daha çok gülün, daha mutlu olun :) İnanın hem hayatınıza, hem ilişkinize daha güzel yansımaları olur.

Sonra da, ben günde 9 saat mesaideyim ama bazen öyle yoğun, öyle yorgun oluyorum ki nişanlımla bir kere mesajlaşmadığımız oluyor. O da aynı şekilde yoğun oluyor çünkü. Bunu ilgisizlik gibi algılamamak lazım bence.

Fakat şu da var: Sizin için 'ilgi' olmazsa olmaz ise yanlış bir tercihtir sözlünüz belki de.

canım benim o zaman sen biraz geri çekil bakalım ne olacak.. nereye kadar bu ilgisizliği sürecek.. sende arama yazma.. sorarsa derslerim çok yoğun de, sınavlarım var de.. bakalım o zaman ne diyecek..

Canım bende yeni üyeyim ve bu ilk yorumum olacak.. Öncelikle şunu söyleyeyim sende kendine göre haklısın ama olaylara birazda onun açısından bakmaya çalış. ilgilenmemesi sevmemesi anlamına gelmiyor ki. sen bunu sürekli onun yüzüne vurursan işler o zaman daha da çıkılmayacak bir hal alır emil ol.. Herşeyi zamana bırak. 5 yıl öncesinde bende aynı senin durumundaydım ilk başlarda ilgi ilgi ilgi... sonrasında bu ilgi yerini ilgisizliğe bıraktı.. oda çok çalışıyordu gecesi gündüzü yoktu.. ve seninle aynı durumdaydım. bende mesajlarımı azaltmaya ama gün içinde onu özlediğimi ona hatırlatmaya başladım.. ve bu böyle devam etti şimdi muhteşem bir ilişkimiz var ekimde 5. yılımıza giricez rabbim kısmet ederse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…