- Konu Sahibi uzgunmelek
-
Benim ilişkimde böyle bir şey yaşadığım vakit, biraz zaman sonra anladım ki sevdiğim insan benden çoktan vazgeçmiş; ayrıldık tabi sonuç olarak.
Malesef ki erkekler direkt yüzümüze söylemek yerine geriye çekilip susmayı tercih ediyorlar sevdiklerine karşı ilgileri azalınca. Halbuki ayrılmak istiyorum deseler de karşıdaki insanı da sinir etmeseler.
Benim ilişkimde böyle bir şey yaşadığım vakit, biraz zaman sonra anladım ki sevdiğim insan benden çoktan vazgeçmiş; ayrıldık tabi sonuç olarak.
Malesef ki erkekler direkt yüzümüze söylemek yerine geriye çekilip susmayı tercih ediyorlar sevdiklerine karşı ilgileri azalınca. Halbuki ayrılmak istiyorum deseler de karşıdaki insanı da sinir etmeseler.
Katılıyorum Sana Canım..
Vazgeçmiş Diye Düşünüyorum Bende..
Ama Emin Olmadan Ayrılma, Pişman Olma..
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki senin ilgisizliğinden şikayet ettiğin insan en azından eşin degil benim eşimde aynen senin arkadaşın gibiydi hala öyle de biraz daha iyi tabi şimdi nişanlandığımız zamanlar mesajlaşalım konuşalım ilgilensin benle istiyodum ama o bi iyi geceler mesajı bile atmıyodu konuşalım birbirimizi tanımamız lazım diyodum ben telde konuşmayı sevmiyorum diyodu bide biz nişanlılık öncesi hiç görüşmemiştikhergün kavga ettim hergün agladım evlendik yine aynıydı bence ilgisizse şimdiden sonradan degişmiyolar yani mevcut durum seni rahatsız ediyosa ilerde daha iyi olmayacak hiçbişey
Çok ama çok geçerli bi sebep kesinlikle bende yaşadım bunu sonuç ister istemez ayrılık oluyor.Alışkanlık yada zorunluluktan ziyade olan bi ilişki sürdürmektense ilgisizlik nedeniyle bitmesi malesef doğru. Erkeklerden çok ihtiyaç duyar kadınlar aşırı ilgiye
Tabi ilgisizdi ama beni evlenmeye ikna edende kendisiydi o çook istedi o bırakmadı karışık biraz durum seni çoook seviyorum diyodu ama hiç hissetmiyodum zor çook zor..
istediğim aşırı bir ilgi de değildi ki. gün içinde "seni özledim" diye bir mesaj bile atsa ben çok mutlu olurdum.
ah canım ah o kadar tanıdık geldi ki anlattıkların. bu işin sonu ayrılık ben sana söyleyeyim. tecrübeyle sabit.
Bu erkeklerin hepsinde üretim hatası var benden sölemesi hepsi aynı hepsiiii..
Tatlım yaşadıklarının aynını yaşadım sonucunu da konularıma bakarak görebilirsin.. Maalesef ki hüsran oluo böyle yaparak seni kendinden uzaklaştırmayı ve senin ondan ayrılmanı sağlıolr yani vicdanen rahat olmak için (güyaaa ..)
topu karşı tarafa atıolar yani sonra sen bi gün dayanamayıp artık sıkıldım bitti istemiyorum diosun sorgusuz sualsiz kabul edio.. çünkü onun istediği zaten buydu topu sana atıo ve sonucu sen kendi elinle belirlemişsin gibi hissettirio çok akıllı sanıyolar bazen kendilerini ama hepsi aynı taktiği uyguluo hepsinin de sonu aynı.. Biz üzüldüğümüzle içimizdeki acıyla kalakalıyoruzz...
Bu kadar ilgisizlik gerçekten normal değil canım. yani Cafede karşında oturması yanına gelmemesi bile bana biraz garip geldi. İlgisizlik ilişkileri öldürüyor. Bu ilişkiden gerçekten mutsuzsan ve düzeleceğine inanmıyorsan bitirmen senin için daha hayırlı olur canım. Sevgilin belki seni kaybedince hatasını anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?