ilgisizlik....

ne kapatması tatlım ya daha dün ayrıldık nereden baksan 1 aya yakın böyleyiz son zamanlarda iyiydik ama dün tekrar aynı şey ilgisizlik hay dedim bıktım benim ilgisizlikten kastım dikkate almaması haber vermemesi pohpohlanmak değil her şey senin istediğin gibi olamaz efendim ben senin sevgilin isem haber vereceksin benim mutlu olduğum gibi davranacaksın ilgisiz habersiz olmaz dedim işin içine bir de senin isteğin benim isteğim girdi bende olmuyor bitsin bir daha aramayalım birbirimizi dedim ve kapattık.Ama anlıyorum ki gerçekten bıktırmış beni lanet

güzelim erkeklerin sevgililik algısıyla kadınlarınki farklıdır....

bizler bi erkeği hayatımızın merkezi yapıp kız arkadaşlarımızdan kendimizi kolayca soyutlayabiliyoruz...

ama erkekler böyle bakmıyor olaya 3 gün senle takılıp 1 gün arkadaşlarıyla takılsa bi karı için bizi sattın oğlum denir:) farklı sosyallikler lazım erkeklere ama biz kadınlar bu durumu algılayamaz ve bunun gibi şeyleri ilgisizlik olarak yorumlarız....

ya da eskiden şöyle şeyler söyler böyle davranırdı fln gibi cümlelerimiz çoğalır...çok değişti böylemiydi önceden tarzı laflarla başlar cümleler...

halbuki değişen biz olmayalım??? acaba ilk davranışlarına hoşgörüyle davranıp zaman ilerledikçe farklı beklentilere girdiğimiz için isteklerimiz çoğalıyor olmasın??? ve bu eklenen isteklerimizi ustaca atlatamayan erkek arkadaşımızı ilgisizlikle suçluyor olmayalm???

erkekler düzdür güzelim...gerçekten tart bi kafanda sen ne kadar değiştin acaba??? eski sen misin??? eğer cvbın evetse ayrıl....

hayatının büyük bi kısmını kapladığını farkettiyse eğer o da sıkıntı olabiliyo hani sanki sen onsuz yapamazmışsın gibi kıymete biniyo

bak mesela şimdi burdasın ya sadece burda olmaya çalış unut onu çıkar kafandan. şunu farkettim ki o bişeylerle meşgulken ben yokum onun kafasında artık o da bende olmamalı :)

evet doğru sölüyosun gerçekten bunun farkında ve arkadaşın dediği gibi bi tarafları kalktı sanırım ama artık bunu gizleyemem geç kaldım
dediğin mantıklı bak tam bi erkek düşüncesi nasıl beceriyolar diyodum ama onların kafası böyle çalışıyo napıcan
cidden bizimde yapmamız gereken bu ama barıştığımızda ben yine yelkenleri indiriyorum malesef

ah tatlım seni öyle iyi anlıyorum ki.nedense haber vermek zorlarına gidiyo
ama ben nerdeyse wc gittiğimde bile sölücem o durumdayım haliyle koyuyo.söyleyincede tabiki kabahat oluyo hep bi üste çıkmaya çalışmalar filan
seninki bide sürekli bahane buluyomuydu mesela iş var yorgunum misafir var arkadaş var bunlar olmasa ilgi göstercekmiş göyaaa

hayatımın merkezi yapma konusu tam olarak aynı o istemediği zamanlarda arkadaşlarımla görüşmemek gibi hatalar yapmışlığım var zamanında mesela
ama o pekala da görüşür hiçte bana sormaz eskiden bunu da takardım ama aştım
aslında beklentim değişmedi ya hatta kendimde bi düzelme görüyorum
ama onun mesela şikayetleri arttı keza benimde öyle
düz oldukları gerçektende doğru bi türlü derdimi anlatamıyorum ben buyum diyip kestirip atıyo
bişeyler hissediyorum ama ne olduğunu bilemiyorum
ama ayrılık demeyin nolur buna hiç hazır değilim

ben sesimi çıkarmamazlık yapmadım bu yüzden sürekli tartışmalar büyüdü ben kendime yapılmış bir adaletsizliği kabul edemem göz yumamam sonucu ne olursa olsun canım mı yanacak onun da yansın benim daha mı çok yanacak olsun yine de yakarım canını lafımı esirgemem canı istemediğinde bozuksa falan konuşmak istemedim der bahanesi olmaz açık net ben ne zaman arkadaşları yüzünden ilgisiz olduğunu ne zaman istemediğini biliyordum yazsam o kadar doluyum ki bitirdim şimdi ise komik bir konuşmalarımız var onun için bitti mi bitmedi benim için bitti mi bitmedi 1 günde de bitemez zaten neymiş arkadaş kalacakmışız o sebeple arıyor beni bu erkekler kendilerini güçlü sanıyorlar ama isterse bir kadın öyle yola getirir ki adım gibi eminim pişman olacağına yeter ki süründürmek isteyeyim ayrılmak istemediğinden saçma bahanelerle arıyor en zorlandığı da ne biliyor musun kendisinin beni pişman etmek için yaptıklarına ayak uydurmam canını yakıcak olan da bu

ah yaaa ayrılmayı için kaldırmıyor çünkü üzüntünü bile onsuz yapmak istemiyorsun...bu nasıl bi bağlılıktır....
yavaş yavaş başka ortamlara karış ozaman...sensiz de yapabilirim msjını ver güçlü ol geri adım atma...yelkenleri dik tutarsan inan o yelken seni varmak istediğin noktaya götürür işte o nokta ayrılıkta olsa katlanılabilinir bi hal alır...sen bna güveeen:)))

Ayrica eger adamin icinden ilgi göstermek gelmiyorsa, sen söyledikten sonra o ilgi görsen bile ne farkeder ki?
Sonucta seven insan zaten kendiliginden gösterir o ilgi, yani aslinda sevgiyi!
Dedigim gibi sende ilgisiz davran, sen onun pesinden kostukca o kacmaya devam edicektir emin ol.

genelde erkekler ilk zamanlar ilgi gösteriyolar sevildiklerini anladıkları zaman ilgileri bitiyo aslında ne kadar çok seversek sevelim sevgimizi belli etmememiz lazım belli ettiğimiz anda bizden uzaklaşıyolar

tabiki de çok şey istiyorsun !
ben istedmde ne oldu..
elde var sıfır üzüldüğümle kaldım.
ondan mal mülk yat kat iste..
ama ilgi mi? erkeklerden . aslaaaaaaaaaaaaaaaaa

tabiki de çok şey istiyorsun !
ben istedmde ne oldu..
elde var sıfır üzüldüğümle kaldım.
ondan mal mülk yat kat iste..
ama ilgi mi? erkeklerden . aslaaaaaaaaaaaaaaaaa

gerçektende mal mülk filan istesem daha olumlu yaklaşıcak gibi bi havada
diyorum ki 5 dk fazla konuşalım istediğim bu
mırın kırın sürekli
arkadaş ben ne istemişim bu kadar anlamadım

gerçektende mal mülk filan istesem daha olumlu yaklaşıcak gibi bi havada
diyorum ki 5 dk fazla konuşalım istediğim bu
mırın kırın sürekli
arkadaş ben ne istemişim bu kadar anlamadım

bende sadece ilgi istemiştm..
ama üstüne fırça yedim. neler nelerr
düşündümde adam olmayan birinden çok şey istemişim.. :))
inan öyle tatlm

Degismez
Erkekler böyledir
ilk zamanlar saatlerce telefonda konusursun, hic kapatmak istemez
yalvarir hatta sesini duymak icin
mesajlar güzel sözler havada ucusur
ama sonradan günde 1 defa ariyorsa sükreder duruma gelirsin :)
aliskanlik haline geldikten sonra ilgiyi birakiyor erkekler
e biz birakmiyoruz tabi, aynisini bekliyoruz ama
olmuyor
beklentini sifira indir
ancak öyle mutlu olursun,
degismiyorlar, tecrübeyle sabit..

bende sadece ilgi istemiştm..
ama üstüne fırça yedim. neler nelerr
düşündümde adam olmayan birinden çok şey istemişim.. :))
inan öyle tatlm

bende bugün neler duydum canım zaten hem suçlu hem güçlü hesabı
bide bana işi inada bindirdi gibi geliyo yani yapıcakta ben böyle şarladım diye yapmıyo
gerçi tatlılıkla söyledimde noldu
herşey senin istediğin gibi olucak dedi
oldumu tabiki de hayır
sen ayrıldın mı peki tatlım daha devam mı

eğer sen bu zamana kadar hep sevgiline hbr verip arkadaşlarınla buluşmuşsan ve şimdi hiç hbr vermeden gidersen resmen rest çekmektir bu....işte yelkenleri ayağa kaldırmaya başladığının göstergesidir:))))

geri teper ve kızarsa sana ama aşkımla başlayan cümleler kullanma deki " aa ne kızıyorsun bee ben seni örnek alıyorum hayatım idolümsün benim istersen buyur gel felanca yerdeyiz"

eğer kızarsa boşveer salladığını belli etme ve hiç birşey yokmuş gibi normal msj düzenine gir...yok senden ayrılcam bn böle katlanamam tarzı şeyler söylerse de anlamış olursun ne halt olduğunu:)))

işine gelirse bu işine gelmezse gargara yap de bakalım noluo:)))) yok kız deme sert oldu bu:)))

Son düzenleme:

evet aynen etkilemek için yapmadıklarını bırakmazlar e sonrada devam etse ya
ben verdiğimin karşılığını almak istiyorum sadece ama okadar çok geliyo ki ona
bu beni aşırı üzüyo
ama dediğin gibi değişmicek gibi duruyo
heleki evlendiğimde
bide bana dediği şu sen benim kız arkadaşım değilsin
bu yüzden böleymiş
iyide biz 3 senedir beraberiz son zamanlarda mı karar vermiş buna
eskiden bu kadar değildi yaa
bi kaç öncesine kadar yani
ne değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…