İlgisizlik

cobanyildizi_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
262
2
96
Tokat
Merhaba arkadaslar sizden bir konuda yardım isteyecektim daha doğrusu yorumlarınıza ihtiyacım var :( Sevgilimle 2 aylık bir birlikteliğim var ve onu seviyorum..kızlar sevgilim duygularını içinden yaşayan birisi yani böyle kızgınlıgına da üzüntüsünü de mutlulugunuda cok belli etmez dillendirmez. dolayısıyla bana olan sevgisini dillendirmesinde de problemler var. yan yanayken bakıslarından hareketlerinden konusmalarından anlayabiliyorum evet oda beni seviyor fakat yanından ayrıldıgımda bizim sorunlar baslıyor bizim onunla mesajlasma sorunumuz var ilk tanıstıgımız günden berii hani derler ya şablon mesajı gibi :) aynen öyle yazıyor mesajları öyle cok duygu katmadan akıcı değil konu bitiyo hemen falan . telefonda konusurken iyiyiz fakat her zaman telefonda konusamıyoruz öğrenciyiz kontör olmuyo müsait olmuyoruz vs.. ve de sevgilim bu sene üniversiteyi kazandı bulundugumuz sehrin 17-18 saat ötesinde bi şehri hemde :( bi kaç defa bu sorunumuzu gündeme getirdim canım biraz daha dikkatli ol ilgisizsin biraz dillendir ne bileyim yahu biraz edebiyat yap diyorum bi kaç gün yapıyo cabalıyo sonra yine aynı huylu huyundan vazgecemiyo ne yazık ki.. neyse bunu böyle idare etmeye calısıyordum ta ki gecen hafta üniversitesine gidene kadar.. gittiğinden berii daha bi ilgisizleşmeye basladıı günde 20-30 mesajı gecmiyoruz 6-7 saat konusmaya ara veriyoruz bu böyle bi kaç gün devam etti gecen gün telefonda konusurken neden böyle ya niye böyle yapıyosun dedim biraz tartıstık falan geçerli mantıklı sebepleri var inanıyorumda ona yalan söylemez yani, biraz üstüne gittim nereye kadar bu böyle sürecek sonumuz ayrılıga gidiyo falan dedim. seni ne kadar sevdiğimi bi ben sana anlatamadım askım gercekten seni cok seviyorum gösteremesemde böyle uzaktan uzaktan hissettiremesemde sen gercekten cok seviyorum falan dedi yumusadım işte.. ama aramızda tuhaf bi cekim var son günlerde askım canım falan diyoz ama böyle bi soğuklukk anlayamadıgım seyler.. ne yapacağımı şaşırdım..ne yapmam gerekiyo nasıl davranmam lazım?

Bir araba nasıl her zaman 5. viteste gitmezse insanlarda sürekli sevgi kelebeği modunda olamıyor maalesef..

Birde diyorsun ki yapısı böyle.. Eğer öyleyse değişmesini bekleme derim ben.. Bu böyle gelmiş böyle gider.. Asıl önemlli olan sen bu durumda mutlu olabilir misin? Bu bana yetmiyor diyorsan birbirinize alışmadan daha fazla kimse kimsenin zamanını almasın.. Ama yok ben kabullenirim bu şekildede mutlu olurum diyorsan o zamanda kabul et hiç sorun yapma bunu..

daha 2. aydan ilgisiz olması kötü bir durum bence.. sizin cicim aylarında olmanız lazım şu zamanlarda.. seni haklı gördüm ben.. sevgilin çok soğuk biri demekki.. ben olsam katlanamazdım..

ilgisiz erkek görmekten ve duymaktan midem bulanıyo artık kızlar..ilgisizse defet başından hemen hiç uğraşma..
öyle erkekler varki sevdikleri için neler yapıyorlar..geçsin bu ayakları..alternatif değiliz onlar için..kendilerini çekecek birini bulsunlar.

bende vakti zamanında delirmiştm bu ilgisizlkten.hep bahane hep bahane.başka sebepden ayrıldık ama şimdi başını duvarlara vuruyo dön diye.anladım hatalarımı diyeee ki senin ilişkin 2 aylık neden katlanıcaksın hem ilgisizlgine hemde uzaga gitmş neden bekleyeceksn...

İki ay normalde cicim ayıdır yani en romantik, ilgili geçen dönemlerdir. Ama senin sevgilin sanırım başından beri böyle...

Hani sonradan ilgisizleşse 2 ayda yorumum farklı olurdu ama adamın huyu böyle demek ki.

Ne demişler ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin :7:

Son düzenleyen: Moderatör:
gittiğinden berii daha bi ilgisizleşmeye basladıı günde 20-30 mesajı gecmiyoruz 6-7 saat konusmaya ara veriyoruz bu böyle bi kaç gün devam etti gecen gün telefonda konusurken neden böyle ya niye böyle yapıyosun dedim biraz tartıstık falan geçerli mantıklı sebepleri var inanıyorumda ona yalan söylemez yani, biraz üstüne gittim nereye kadar bu böyle sürecek sonumuz ayrılıga gidiyo falan dedim.

Sondan başlamak gerekirse iyi yapmamışsınız...

Erkeğin ilgisizliğinden şikayet eder bu nedenle "Sonumuz ayrılık olacak" derseniz ve ilgisizliği devam ederse ayrılmak durumundasınız aksi halde o söz milat olur ve diyeceklerinizin geçerliliği kalmaz, her kusurunu koşulsuz kabul edeceğinizi beyan etmiş olursunuz... Yazdıklarınıza bakılırsa onu bırakmak istemiyorsunuz, yakınlık gösterirse seve seve devam edersiniz... Durum böyleyken, ayrılığı aslında hiç istemiyorken keşke bu ihtimali gündeme getirmeseydiniz, ayrılık kelimesi telaffuz edildiğinde sona bir adım yaklaşılır...

Başa dönersek... Mesaj sayısı abartılırsa boş muhabbet döner, tekrara düşülür...Gittiğinden beri günde 20-30 mesajı geçmiyormuşsunuz... Demek bundan önce daha da sık mesajlaşıyordunuz... Bu sayının yetersiz olduğu, onun ilgisiz kanısına nerden vardınız? Etrafınızdaki sevgililerden mi yoksa sizin beklentiniz mi bu yönde? Eğer etrafınızdaki sevgililer günde 50 kez mesajlaşıyorsa ben ve benim gibi düşünenler bu kişileri başıboş olarak nitelendirir, gerçekten işi olan, işe yarayan insan -meslek sahibi olması gerekmez- sevgisini ifade etmek için niceliğe değil, niteliğe bakar, kalan zamanlarda kendine, başkalarına faydalı olur... Beklentiniz bu yöndeyse de düşürmenizi öneririm, benim hayatımdaki insana bu kadar mesaj atsa -sadece bu da değil, 6-7 saat arayla görüşüyormuşsunuz da- benden başka uğraşacak işi yok diye saygımı yitiririm...

Şimdi bunları okuyup, boş vakti bol olup, kendini geliştireceği zamanı da televizyona, sosyal paylaşım sitelerine ayıran, sürekli netten cepten sevgilisinden ilan-ı aşk bekleyen kızlar "Ama biz kızız, onlar bize mesaj atmalı" vs diyecekler... (Bunu yazanı da gördüm yani, görmedim değil, prenses sendromu) Onlara da erkeklerin bunu angarya olarak gördüğünü, kendi aralarında konuşurken bundan yakındıklarını, çoğunun peşinde koştukları kızı etkileyene kadar takla attıklarını, çiçekli böcekli mesajları abartanların, sürekli kendileriyle meşgul olan erkeklerin ömürlük hisler peşinde olmadığını hatırlatırım... Genelliyorum, evet... Ömürlük hissi olan adam günün yarısından fazlasını size ayırmaz, o sürede sizin için gelecek planı yapar, çalışır, kazanır vs. amaca yönelik hareket eder... Sadece iddia etmiyorum, ispatlıyorum, ayrılan kızların konularına bakarsanız sevgililerinin yıllarca çok arayıp sorduklarını ama sonra birden ilgisizleştiklerini, ardından da terk edildiklerini görürsünüz...

Bu kadar genellemeden sonra yine size dönüyorum konu sahibi... Eğer onun hislerinden eminseniz, kendi duygularınız da onunla uzun vadeli bir şeyler yaşamaya yönelikse sayılara takılmayın, sürekli ilgisiz olduğundan bahsedip bunu içselleştirmesine sebep olmayın... Sevmeyen erkek kendini belli eder, kimisi sever sıkıp boğmaz, kimisi sever, sözde aşkından ölür... Sizin ilişkiniz bu, siz detayları daha iyi bilir, değerlendirirsiniz... Diyorsanız ki "Seviyor ama gösteremiyor" bunu değiştiremezsiniz, zorlamayla olmaz, öğretilmez, içinden gelmeli... Zaten siz de bizzat şahit olmuşsunuz ki edebi dille ifade edemiyormuş duygularını... "Orada olduğundan" eminseniz, ifade edilmiyor oluşu duyguların değerini eksiltmesin... Eğer "Bana sevgisini anlatmadıkça, hatırlatmadıkça sevdiğine inanmam" diyorsanız da bu kişiyle mutlu olamazsınız çünkü beklentileriniz farklı... Ya onu böyle kabullenecek ya da ondan vazgeçeceksiniz...
:ssz:

Bir araba nasıl her zaman 5. viteste gitmezse insanlarda sürekli sevgi kelebeği modunda olamıyor maalesef..

Birde diyorsun ki yapısı böyle.. Eğer öyleyse değişmesini bekleme derim ben.. Bu böyle gelmiş böyle gider.. Asıl önemlli olan sen bu durumda mutlu olabilir misin? Bu bana yetmiyor diyorsan birbirinize alışmadan daha fazla kimse kimsenin zamanını almasın.. Ama yok ben kabullenirim bu şekildede mutlu olurum diyorsan o zamanda kabul et hiç sorun yapma bunu..

Aslına bakacak olursanız bi yanım alışırsın seviyosun kaybetmeyi göze alamıyosun devam et diyo. Diğer yanım bosver seni cok yıpratır bu ilişkii acı cekeceksin ama ayrıl diyo . ne yapacagımı sasırdım

yengeç mi ??? bu nasıl yengeç dicem şimdi hani msjlşma falan belki tamam da sevdigini söylemeyen yengeç görmedim ben.

temmuzda mı hazirnda mı dogm gnü

Sondan başlamak gerekirse iyi yapmamışsınız...

Erkeğin ilgisizliğinden şikayet eder bu nedenle "Sonumuz ayrılık olacak" derseniz ve ilgisizliği devam ederse ayrılmak durumundasınız aksi halde o söz milat olur ve diyeceklerinizin geçerliliği kalmaz, her kusurunu koşulsuz kabul edeceğinizi beyan etmiş olursunuz... Yazdıklarınıza bakılırsa onu bırakmak istemiyorsunuz, yakınlık gösterirse seve seve devam edersiniz... Durum böyleyken, ayrılığı aslında hiç istemiyorken keşke bu ihtimali gündeme getirmeseydiniz, ayrılık kelimesi telaffuz edildiğinde sona bir adım yaklaşılır...

Başa dönersek... Mesaj sayısı abartılırsa boş muhabbet döner, tekrara düşülür...Gittiğinden beri günde 20-30 mesajı geçmiyormuşsunuz... Demek bundan önce daha da sık mesajlaşıyordunuz... Bu sayının yetersiz olduğu, onun ilgisiz kanısına nerden vardınız? Etrafınızdaki sevgililerden mi yoksa sizin beklentiniz mi bu yönde? Eğer etrafınızdaki sevgililer günde 50 kez mesajlaşıyorsa ben ve benim gibi düşünenler bu kişileri başıboş olarak nitelendirir, gerçekten işi olan, işe yarayan insan -meslek sahibi olması gerekmez- sevgisini ifade etmek için niceliğe değil, niteliğe bakar, kalan zamanlarda kendine, başkalarına faydalı olur... Beklentiniz bu yöndeyse de düşürmenizi öneririm, benim hayatımdaki insana bu kadar mesaj atsa -sadece bu da değil, 6-7 saat arayla görüşüyormuşsunuz da- benden başka uğraşacak işi yok diye saygımı yitiririm...

Şimdi bunları okuyup, boş vakti bol olup, kendini geliştireceği zamanı da televizyona, sosyal paylaşım sitelerine ayıran, sürekli netten cepten sevgilisinden ilan-ı aşk bekleyen kızlar "Ama biz kızız, onlar bize mesaj atmalı" vs diyecekler... (Bunu yazanı da gördüm yani, görmedim değil, prenses sendromu) Onlara da erkeklerin bunu angarya olarak gördüğünü, kendi aralarında konuşurken bundan yakındıklarını, çoğunun peşinde koştukları kızı etkileyene kadar takla attıklarını, çiçekli böcekli mesajları abartanların, sürekli kendileriyle meşgul olan erkeklerin ömürlük hisler peşinde olmadığını hatırlatırım... Genelliyorum, evet... Ömürlük hissi olan adam günün yarısından fazlasını size ayırmaz, o sürede sizin için gelecek planı yapar, çalışır, kazanır vs. amaca yönelik hareket eder... Sadece iddia etmiyorum, ispatlıyorum, ayrılan kızların konularına bakarsanız sevgililerinin yıllarca çok arayıp sorduklarını ama sonra birden ilgisizleştiklerini, ardından da terk edildiklerini görürsünüz...

Bu kadar genellemeden sonra yine size dönüyorum konu sahibi... Eğer onun hislerinden eminseniz, kendi duygularınız da onunla uzun vadeli bir şeyler yaşamaya yönelikse sayılara takılmayın, sürekli ilgisiz olduğundan bahsedip bunu içselleştirmesine sebep olmayın... Sevmeyen erkek kendini belli eder, kimisi sever sıkıp boğmaz, kimisi sever, sözde aşkından ölür... Sizin ilişkiniz bu, siz detayları daha iyi bilir, değerlendirirsiniz... Diyorsanız ki "Seviyor ama gösteremiyor" bunu değiştiremezsiniz, zorlamayla olmaz, öğretilmez, içinden gelmeli... Zaten siz de bizzat şahit olmuşsunuz ki edebi dille ifade edemiyormuş duygularını... "Orada olduğundan" eminseniz, ifade edilmiyor oluşu duyguların değerini eksiltmesin... Eğer "Bana sevgisini anlatmadıkça, hatırlatmadıkça sevdiğine inanmam" diyorsanız da bu kişiyle mutlu olamazsınız çünkü beklentileriniz farklı... Ya onu böyle kabullenecek ya da ondan vazgeçeceksiniz...
:ssz:
Ellerinizee ilginize yüreğinize sağlık.. Cok acıklayacı seyler yazmışsınız cok işime yarar şeyler. Kestirip atmak cok kolay olmuyosa bitir demek cok kolay cevremden hep böyle şeyler duydum ama ben gercekten ilerletmek istiyorum onu seviyorum. canım yanıyo evet cünkü ilgiyi sevgiyi cok seviyorum bi ilişkide her zaman beklentim cok yüksek oluyo.. Benimde onun hosuna gitmeyen bir sürü huyum var ama bi kere de bana değiş demedi ben seni böyle kabul ediyorum sende ki bu değiştirme cabası niye diyor sürekli.. bi de sizin dediğiniz acıdan bakmaya calısacagım olaylara.

Ben konu sahibinin de sevgilisinin de gerçek hayatta arkadaşıyım. Çoğunuz konu sahibinden dinleyip ona hak vermişsiniz. Ama konu sahibinin çokk büyük bi hatası var ki hiç tatlı dili yok :) Yani mesela burda şikayetçi oldugu konuyu bütün olumsuzluklarıyla ve bütün sivri diliyle tartışma konusu yapıyo. Küsüyo, kızıyo, kavga ediyo. Sonra geliyo sevgilim bana neden msj atmıyo :D Adam azar işitmek için msj mı atcak sanaa. Biraz işveli, cilveli tatlı dilli ol yahu :D Karşında bir yengeç erkeği var :D

Ömürlük hissi olan adam günün yarısından fazlasını size ayırmaz, o sürede sizin için gelecek planı yapar, çalışır, kazanır vs. amaca yönelik hareket eder... Sadece iddia etmiyorum, ispatlıyorum, ayrılan kızların konularına bakarsanız sevgililerinin yıllarca çok arayıp sorduklarını ama sonra birden ilgisizleştiklerini, ardından da terk edildiklerini görürsünüz... :ssz:

Özellikle bu kısma dikkat etmelisin konu sahibi.
O kadar doğru ki.

Ben mesela, çok çabuk sıkılıp terk ettiğim erkeklere ilk başta inanılmaz bir ilgi gösterdim.
Hep onlarla konuştum ettim, sanki başka işim yokmuş gibi. Ama sonra fısss.. Söndü gitti duygular.
Sonradan birini gerçekten sevdiğimi hissettiğimde sakin olmayı öğrendim.
Ne onun işi gücü varken bana mesaj yağdırsın istedim.
Ne de ben öyle bir hamle yaptım. O kalbimde zaten.
Bunun değerini ölçmek için bi sürü başka şey var ortada.

30-40 mesaj bence aşırı bu arada. :ssz:

Ben konu sahibinin de sevgilisinin de gerçek hayatta arkadaşıyım. Çoğunuz konu sahibinden dinleyip ona hak vermişsiniz. Ama konu sahibinin çokk büyük bi hatası var ki hiç tatlı dili yok :) Yani mesela burda şikayetçi oldugu konuyu bütün olumsuzluklarıyla ve bütün sivri diliyle tartışma konusu yapıyo. Küsüyo, kızıyo, kavga ediyo. Sonra geliyo sevgilim bana neden msj atmıyo :D Adam azar işitmek için msj mı atcak sanaa. Biraz işveli, cilveli tatlı dilli ol yahu :D Karşında bir yengeç erkeği var :D

Aşkolsuunn semaa!:D

günde 20-30 mesaj ve 6-7 saat telefon konuşmasının neresi ilgisizlik anlayamadım...liseliler gibi teli elinden düşürmesin mi(: önemli olan o mesajların ve konuşmanın içeriği bence...

Özellikle bu kısma dikkat etmelisin konu sahibi.
O kadar doğru ki.

Ben mesela, çok çabuk sıkılıp terk ettiğim erkeklere ilk başta inanılmaz bir ilgi gösterdim.
Hep onlarla konuştum ettim, sanki başka işim yokmuş gibi. Ama sonra fısss.. Söndü gitti duygular.
Sonradan birini gerçekten sevdiğimi hissettiğimde sakin olmayı öğrendim.
Ne onun işi gücü varken bana mesaj yağdırsın istedim.
Ne de ben öyle bir hamle yaptım. O kalbimde zaten.
Bunun değerini ölçmek için bi sürü başka şey var ortada.

30-40 mesaj bence aşırı bu arada. :ssz:

peki bir şey daha soracagım.. suan aramız lioni öğlen saat 3 gibi tartıstık ve su saate kadar hiç konusmadık. sizce simdi bi mesaj atmalı mıyım ?

Back
X