ilgiyi belli etme yöntemleri

Themiddleworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2017
41
12
38
Merhaba arkadaşlar belki size çocukça gelecek hatta sacma sapan bilmiyorum ama hoşlandığınız kişiye ilginizi belli etmek için onunla benzer giyinen hic oldu mu ? Yani örneğin hep benzer giyinen siyah kapşon altına kot pantolon giyinen biri ise siz de ona benzer şekilde siyah kapşon falan giydiniz mi ? Giysek sizce karşı taraf bunu anlar mı ce bu şekilde davranan oldu mu hiç?

Ben olsam:

Bu ilgi çekmek için değil, bana özeniyor, benim gibi olmak istiyor, çakmalar aslını yüceltir deyip

Başımı çevirir giderdim.

Ilgi çekmek istiyorsan ne okuduğuna, hangi filmleri sevdiğini, hangi yemekleri yediğini öğren. Vesselam.

Kıyafet yerine aynı kitap , benzer müzikler vs vs daha çok dikkat çeker ve ortak noktadan sohbetler olur

Çok aynı ortamda bulunmuyoruz bu sebeble. Tamamen aynı giyinmekten bahsetmiyorum biraz daha aynı renk ve stil giyinmekten. Zaten farkedecegini pek sanmıyorum :)

Karşı taraf pek hamle yapmıyor belki ilgimi anlarsa onu cesaretlendirmek amacım. Ancak tamamen cok açık belli ettiğinde erkeklerde genelde gereksiz bir özgüven patlaması oluyor. Daha önce başıma geldi. O sebeble ince bir sekilde hissettirmem gerekiyor

Hoşlandığını düşünüyorsan ilk hamleyi sen yapabilirsin . İlişki başlangıçları unisex dir.

Hoşlandığını düşünüyorsan ilk hamleyi sen yapabilirsin . İlişki başlangıçları unisex dir.

Düşüncesinize saygı duyuyorum ama bizim ülkede bence bu şekilde işlemiyor. Erkeklerin kendileri bile bana göre uğraşmak kazanmak istiyor bu şekilde tatmin ediyorlar kendilerini. İlk hamleyi kadın yapınca geneli hiç uğramadığı için pek oralı olmuyorlar diye düşünüyorum. Sizin deneyiminiz farklıdır ama yüzde 90 bu şekilde bence

Bu düşunce yüzünden bekar kaldım, ilgisini belli eden kadinlar ikinciyi doğuruyor. Sonradan samimi erkek arkadaşlarım olunca anladım, kadınlar çatır çatır ve hatta açık açık flörtleşiyormuş.

Ben de karşındakinden beklerim ama çok da kasmaya gerek yok.

Zaten ettiğiniz sohbettten ilgilenip ilgilenmediğini anlarsın. Zorlama olmuyor bazı şeyler. Doğaçlama gelişir. Örneğin, sohbet arasında yeni Bi kahve, yemek türü denedim. Yeni Bi cafe açılmış deneyelim gibi...

Ben açıkcası soğurdum bugün benimle ilgilenen böyle giyiniyorsa başka bir gün başkası için tarz değiştirir diye. Onun yerine yapmacık olmayacak şekilde ilgilendiği sevdiği şeylerde ortak nokta bulup onunla ilgisini çekmeye çalışırdım ama yine de kendi seveceğim bir şeyse.
Yani kendinizi onun için değiştirmek yerine mesela teknolojiyle ilgilenen biriyse onunla ilgili bir dergi okurdum görebileceği şekilde ama bunun benim de ilgi alanım olmasına ya da en azından seveceğim bir şey olmasına özen gösterirdim.
Kısaca kendiniz olun ya :)

Benim yaş da baya oldu 24'üm suan arkadaslarin çoğu evlenmeye basladi insallah bekar kalmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…