• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişikide zor olmak

Böyle oyunlar oynamaya gerek duymadan ilişki yaşasan olmaz mı?

30u geçtim, 5 senelik evliyim, evlenmeden önce ilişkilerim oldu. Hiç strateji şu bu yapmadım. Aramak istediysem aradım, kızdıysam konuşmadım... saçma böyle oyunlar...

Zor olmak ne yahu peşinde koşsun falan mı istiyorsun? Yani böyle sorunca da djdjd. Çok üstüne düşersen de hiç arayıp sormazsan umursamazsan da olmaz yani. Ortayı bulman lazım ne çok üstüne düşüp ne isterse yapacak pozisyonda olacaksın ne de uff umrumda değilsin defol git pozisyonunda olacaksın. Taktikle olmaz böyle işler aslında çok saçma. Taktikle tavlayacağın adamdan da bir yol olmaz.

Bu erkeğin karakterine kişiliğine göre değişir. Bazı erkekler cıvıl cıvıl, sürekli konuşan kızları sever. Bazı erkekler daha ağırbaşlı, daha suskun kızlardan hoşlanır. Ama en mühimi kasmamak, nasıl isen öyle olmak..

şeffaf ol ne onun istediği gibi ol nede kendin istemediğin gibi. Seni seven böyle sevsin. Zor neye göre kime göre ...
Zor kadın mı var ya

Zor kadın deyince benim aklıma üniversitede bir kız geldi arkadaşın arkadaşıydı. Kendisini çok zor bilirdi ve bakireydi çok övünürdü ama nasıl övünmek ama başka şekilde kendinden oldukça büyük insanlarla olurdu . Bırakın bunları ya ne zoru. Herşey lafta herşey.
Sinirlendim.:sinirli:

Kaç tane zor olduğunu söyleyen kadın gorduysem sonradan köpek oldular o peşinden koşan adamlara.

"Ben dikbasliyim, ben gamsizim, benim umrumda olmaz, hemen ayrilirim, cekemem, gelemem, o benim peşimden koşsun, kadın dediğin zor olur, kriterlerim var, kolay begenmem, beni elde etmek için uğraşsın, kendini kanıtlasin..." Gibi laflar edenler valla billa oyuncak oldular adamlarin elinde.

Kaç tane zor olduğunu söyleyen kadın gorduysem sonradan köpek oldular o peşinden koşan adamlara.

"Ben dikbasliyim, ben gamsizim, benim umrumda olmaz, hemen ayrilirim, cekemem, gelemem, o benim peşimden koşsun, kadın dediğin zor olur, kriterlerim var, kolay begenmem, beni elde etmek için uğraşsın, kendini kanıtlasin..." Gibi laflar edenler valla billa oyuncak oldular adamlarin elinde.
Benim bildiğim zor kadında sertap erenerin şarkısıydı. O bile zor kadın olmasına rağmen klibin sonunda adama affet dedi. ;))))

bir ilişkide bir kadın nasıl zor olur ?
aramazsa umursamazsamı zor olunuyo ?
erkek nasıl kadınları sever yada ?
bir erkeğin sevdiği gibi olmaya çalışma seni olduğun gibi sevecek birini bul çünkü biri için değişirsen ömür boyu kukla olursun.
Nişanlıyım ilişkinin başından beri hiç olmadığım birini oynamadım zor kız olmaya çalışmadım beni istedikleri gün halam biraz ağır ol kendini ağırdan sat dedi babam kıyamet kopacakti sakın olmadığın biri gibi davranma benim yanımda nasılsan öyle ol yoksa bu işi bozarım dedi çünkü en güzeli bu ben hiç kimseye zoru oynamadım herkese kendimi olduğum gibi kabul ettirdim çevremde ki herkesi de olduğu gibi kabul ettim sende bunu yap kazanırsın.
Bir şey sana uymuyorsa hayır de istemiyorsan istemiyorum de aman kimse kırılmasın diye eğilip bükülme neysen o ol ki yarın bir gün lafının sözünün değeri olsun.

Er kişi ler zor kadin degil karakterli kadin seviyorlar .
Icinden nasil geliyorsa oyle olmalısın.
Kızdıysan kız güldüysen gül .en önemlisi ne istediğini bilen kendine guvenen kadin

Back
X