Dediniz ve kaybettiniz.Merhaba çok bunalımdayım sevdiğim adamla üç yıldır beraberiz sevdiğim adam evli eşiyle sevmeden evlenmiş
Merhaba çok bunalımdayım sevdiğim adamla üç yıldır beraberiz sevdiğim adam evli eşiyle sevmeden evlenmiş ve karı koca hayatı yok aralarında sevgi olmamış hiç
Merhaba çok bunalımdayım sevdiğim adamla üç yıldır beraberiz sevdiğim adam evli eşiyle sevmeden evlenmiş ve karı koca hayatı yok aralarında sevgi olmamış hiç ben de evliydim evliliğim 14 yıl önce bitti boşandıktan sonra karmakarışık ilişkiler yaşadım baya sevgi istedim düzenim olur derken baya savruldum bu karmaşık ilişkileri yaşarken bu adam karşıma çıktı 3 yıl onunla olmam için uğraştı ve sonra ne yapıp etti gönlümü kazandı benimle ailemle konuştu niyetinin ciddi olduğunu benimle bir gelecek istemediğini söyledi eşinden boşanağını söyledi ilk ilişkiye başladığımız zamanlar flört halindeydik ben hala eski ilişkilerimle konuşuyordum ama bittimişti sadece bana yazıyorlardı oda evliydi tuhaf bir karmaşıklık yaşadım şuan ama sonra herşeyi sildi yok ettim bittik sevdiğim adamla kadım her istediğini yaptım sözünden çıkmadım hep boşanmasını bekledim karısı hep sorun çıkardı sonra sevdiğim adamın dediklerine göre onu rahatsız eden çok oldu beni ona kötüleyenler eski ilişkilerimi ona söyleyenler devamlı beni kötüleyen çok oldu ona sonra sormaya başladı öylemi böylemi diye ben herşeyi anlatmaya çekindim ama üstü kapak bir şekilde anlatım bununla yetinmedi benim öz geçmişimi whatsapp bütün yazışmalarımı çıkardı ve herşeyi okumuş bunların konusunu defalarca konuştuk tartıştık senden önceydi dedim karmaşık haldeydim dedim seninle beraber olduktan sonra herşeyimi düzeltim hatalarım çok oldu dedim bu konuları konuştuk kapatıp konuştuk kapatık 3 yıl sonra şuan yine açtı ve son 3 aydır çok kötüyüz bana güvenmediğini söylüyor inanmıyor onunla beraberken de ona aynı şeyleri yapmamdan korkuyormuş benim karşıma senin gibisi hiç çıkmadı dedim seni aldatacak olsaydım evli olduğun halde seni bir sözünle yıllardır beklemezdim ve ailem herkesin bizden haberi olduğu halde ben seni bekledim şuan benden o kadar çok uzak ki bitirmenin ikimiz için daha iyi olacağını söylüyor ben seninle bu duruma kadar gelmişken ben seni beklerken sen beni geçmişim yüzünden terkim edeceksin dedim herşeyi söyledim elimden geleni yaptım beni bu durumda bırakmaması için ama bana güvenmiyor en son istersen dedim bana güvenin tekrar gelene kadar evlilik olmasın bir arada kalalım taki güveniniz tekrar kazana kadar bana cevap vermedi hala sizce ne yapmam gerekiyor
karısını sizinle aldatan adam sizin geçmişinizi sorgulayıp size güvenmiyormu?yazarken bile inanamadımMerhaba çok bunalımdayım sevdiğim adamla üç yıldır beraberiz sevdiğim adam evli eşiyle sevmeden evlenmiş ve karı koca hayatı yok aralarında sevgi olmamış hiç ben de evliydim evliliğim 14 yıl önce bitti boşandıktan sonra karmakarışık ilişkiler yaşadım baya sevgi istedim düzenim olur derken baya savruldum bu karmaşık ilişkileri yaşarken bu adam karşıma çıktı 3 yıl onunla olmam için uğraştı ve sonra ne yapıp etti gönlümü kazandı benimle ailemle konuştu niyetinin ciddi olduğunu benimle bir gelecek istemediğini söyledi eşinden boşanağını söyledi ilk ilişkiye başladığımız zamanlar flört halindeydik ben hala eski ilişkilerimle konuşuyordum ama bittimişti sadece bana yazıyorlardı oda evliydi tuhaf bir karmaşıklık yaşadım şuan ama sonra herşeyi sildi yok ettim bittik sevdiğim adamla kadım her istediğini yaptım sözünden çıkmadım hep boşanmasını bekledim karısı hep sorun çıkardı sonra sevdiğim adamın dediklerine göre onu rahatsız eden çok oldu beni ona kötüleyenler eski ilişkilerimi ona söyleyenler devamlı beni kötüleyen çok oldu ona sonra sormaya başladı öylemi böylemi diye ben herşeyi anlatmaya çekindim ama üstü kapak bir şekilde anlatım bununla yetinmedi benim öz geçmişimi whatsapp bütün yazışmalarımı çıkardı ve herşeyi okumuş bunların konusunu defalarca konuştuk tartıştık senden önceydi dedim karmaşık haldeydim dedim seninle beraber olduktan sonra herşeyimi düzeltim hatalarım çok oldu dedim bu konuları konuştuk kapatıp konuştuk kapatık 3 yıl sonra şuan yine açtı ve son 3 aydır çok kötüyüz bana güvenmediğini söylüyor inanmıyor onunla beraberken de ona aynı şeyleri yapmamdan korkuyormuş benim karşıma senin gibisi hiç çıkmadı dedim seni aldatacak olsaydım evli olduğun halde seni bir sözünle yıllardır beklemezdim ve ailem herkesin bizden haberi olduğu halde ben seni bekledim şuan benden o kadar çok uzak ki bitirmenin ikimiz için daha iyi olacağını söylüyor ben seninle bu duruma kadar gelmişken ben seni beklerken sen beni geçmişim yüzünden terkim edeceksin dedim herşeyi söyledim elimden geleni yaptım beni bu durumda bırakmaması için ama bana güvenmiyor en son istersen dedim bana güvenin tekrar gelene kadar evlilik olmasın bir arada kalalım taki güveniniz tekrar kazana kadar bana cevap vermedi hala sizce ne yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?