ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

beylik1900

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2019
149
4
11
39
Arkadaşlar ben boşandım uzun süredir ilişki bağımlılığı konusunda terapi alıyorum. ancak maddi yetersizlikler yuzunden gidemiyorum. çalıştıgım ıcın sgk anlasmalı yerlerden de pek faydalanamıyorum. terapistim 220 tl alıor gercı pahalı degıl ama. geçen kış bir birliktelik yaşadım ona bağlandım halen unutamıyorum. dengesiz biri hayatıma bir giriyor bır cıkıyor. belki yaşanan cinsel birliktelikten dolayı da baglanmıs olabılırım. cok ulasılmaz. en son beni her yerden engelledi. telefonumu degıstırmek zorunda kalmıstım. sımdı yenı hat aldım aramaya cekınıyorum ya yazarsam ters bı cevap alırsam dıye.yenı hesaplar acıp her yerden ekleme talebi yolladım kabul etmiyor. bu bagımlılık bu takıntı cok kotu benı yıyıp bıtırıyor unutamıyorum. maıl attım cevap attı mı dıye sanıyede bır kontrol edıyorum. bır yazsa dunyalar benım olacak. bu arada engellemesının sebebı benım eskı esıme donmemdi. yanı haklıydı. nolur bana yardım edin, boyle bagımlılık yasayan varmı?

Valla bu tarz kadın ve erkeklerden nefret ediyorum çok net!!!
Biri sizi engelliyor ( yani sizi istemiyor) ilk önce bunu anlayın bence tamam sevgi aşk güzel şeyler kabul ama lütfen bunu takıntı haline getirmeyin
Tedavinizi olun çalışmıyor musunuz?
Çalışın
Yolunuza bakın zaman her şeyi halleder
Kitap okuyun, müzik dinleyin, araba kullanmayı öğrenin, sinemaya gidin ne bilim bir şey yapın kendinizi sevin.
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyinn

Takıntı haline getirmişsiniz ama bu durum karsi taraf açısından gayet itici bir hâl almış bence.Kocaniza döndükten sonra ne oldu peki?

Hyır depil hiç evlenmemiş. Ben eski eşimle (mecburiyetten cocuktan dolayı) tekrar barıştım. Bagımlı oldugum adamla yazışıyordum eşim yakaladı ama henıuz evlenmemıstık. O gun onu engellettı her yerden numaramı degistirtti. Sımdı ıse adama tekrar ulasmak ıstıyorum unutamıyorum

yok eskı esım yazısmaları yakaladı adamı her yerden engellettı. ama ben onu unutamıyorum yazmak konusmak ıstıyorum yenı bır hat aldım.ısyerınde saklıyorum. yazmaya cekınıyorum whatsapdan. ya ıstemezse kızgınsa dıye. onu engellememın uzerınden dort ay gectı

Adamla geçen kış birliktelik yaşamışsınız
Ama henüz evlenmemiştik dediniz
Anlayamadım...

Sadece terapi mi alıyorsunuz?
Psikiyatriste gittiniz mi hiç, ilaç kullanıyor musunuz?
Bır bucuk yıldır ılac kullanıyorum ıkı tane. en ufak bır degısıklık yok. adam her aradıgında kosa kosa gıdıyorum. takıntı yaptım cunku benım gozumde ulasılmaz bı var bı yok

Takıntı haline getirmişsiniz ama bu durum karsi taraf açısından gayet itici bir hâl almış bence.Kocaniza döndükten sonra ne oldu peki?
Tabi ki mutsuzluk. Esımle mutlu degılız. Karşı tarafı en son engelledım o da benı engelledı dort ay gectı. smdı tekrar ıletısım kurmak ıstıyorum

Eşinizle birlikte misiniz şu an? Barıştınız mı yani?

Adamla geçen kış birliktelik yaşamışsınız
Ama henüz evlenmemiştik dediniz
Anlayamadım...
Gecen kıs ben bosandım. bu adam cktı karsıma.bıkac ay beraberdık. sonra ıstemedık gorusmek. eskı esle yakınlastm. evlenırız dıye konusuoduk. pat doye aradı bagımlı oldugum adam.kosa kosa gıttım bır ıkı ay gorustum yıne. ve esım yakaladı her yerden engellettı. su anda da evlıyız.

Eşinizle birlikte misiniz şu an? Barıştınız mı yani?
Evet ama esım benı hıc affetmıyor. bır baskasını severken onla evlendıgım ıcın affetmıyor.hala onu sevdıgımın farkında Kurana el bastırıyor, yalan yere yemın ettırıyor. caresızlıgımden ayrılamıyorum. Aılem sehır dısında ıkı yasında cocugumla ayrı ev acacak durumum yok. dort tane kredı oduyorum.calısıyorum. bosanamıyorum aılem yanımda degıl uzakta. ama bagımlı oldugum kısıyı sevıyorum aslında.

Bır bucuk yıldır ılac kullanıyorum ıkı tane. en ufak bır degısıklık yok. adam her aradıgında kosa kosa gıdıyorum. takıntı yaptım cunku benım gozumde ulasılmaz bı var bı yok

O zaman doktorunuzla konuşacaksınız, ilacınızı gözden geçirecek, gerekirse değiştirecek. O da olmazsa gerekirse doktorunuzu değiştireceksiniz.

+

Şu an evliymişsiniz, şimdi gördüm. Çok takıntılı olsanız boşanırdınız değil mi?
Sizinki, bir dalı tutmadan diğerini bırakamama korkusu bence.

ona attıgım son maıl arkadaslar. cevap vermıyor. belkı maılıne bakmıyordur dıye avutuyorum kendımı.

Tabi ki mutsuzluk. Esımle mutlu degılız. Karşı tarafı en son engelledım o da benı engelledı dort ay gectı. smdı tekrar ıletısım kurmak ıstıyorum
Eşinizle olan ilişkinizin durumuna karar verin önce; eğer eşinizi istemiyorsanız ayrılın aynı anda iki kişi birden olmaz.Ki bir şekilde eşiniz x aşkınızla iletişim kurma çabanızı hissederse tepkisi bence ağır olur.Bunu da göz önünde bulundurun derim.

Bosanırdım ama karsı taraf tamam gel evlenelım veya ılıskı yasyaalım demıyor en bastan ıstemedı sevgılı olmayı cocugu bahane ettı. enrde yasarız sen ben cocuk babası kabul etmez vs dedi. ama cınsel bırlıkıtelıgımız devam edıyordu. ben baglandım sevdım hem de cok. sevgılıydık yanı.

evını bılıyor adamın. eger herhangı bır ıletısım caban olursa ıkınızı de oldururum dedı tam maco bır tıp. ama asla haberı olmaz hat gızlı ısyerımde saklıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…