ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size Bir Kadının Seks Günlüğü filmini izlemenizi öneririm.Cinsellik güzel şey olsa da önüne gelenle yaşanmasını doğru bulmuyorum.Her türden insan var sapığı, psikopatı.Bu konuda da ısrar etmeyiniz.Psikolog, psikiyatriye gitmeyi deneyebilirsiniz.O filmi de izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Hay Allah kahretsin senin gibi kadınları bide kılıf bulmuşsun kendine takintiliyim diye nasıl bı öneri istiyosun haremini kur mu diyelim bide 2 yaşında çocuğum var diyosun ya kocani sevmiyosan basanicaksin adamida kandirmiycaksin bı de gizli hat kullanıyorum diyosun napalim bihter ayaktami alkislayalim ?

Bende bazen boyleyim:) aslinda bizdeki bir hirs.. bizi seveni degilde surundureni cazip goruyoruz... karsidaki istemiyorsa yapacak birsey yok ilka unutacaksin..

Anlamadım yani siz eşinizle şu an birliktesiniz ve o adamla konuşmak istiyorsunuz öyle mi?

Dallas çok erken çekilmiş. Size yetişememiş. Siz evliyken birini takıntı haline getirip, evli olduğunuz kişi heryerden engelletmiş size hemi
Sinirleri zıplatıp,banlatmaktan keyif alanlardansınız. Size bu keyfi tattırmıyorum

Allah akıl fikir versin inşallah

Durumu simdi daha iyi anladim. Kocanla anlasma yap o zaman.. illaki ayrilamiyorsan.. calisiyosan neden ayrilamiyorsunki gerci? Kagit uzerinde kalsin evliliginiz madem.. en azindan aldatma olmaz. Ha bana kalirsa 4 aydir gorusmedigin kisiyi bos ver derim ama baglanmissin.. ben o adamla mutlu son goremiyorum

Hımm çok ciddi bir durum bu. İlişki bağımlılığı. Bunun tek bir tedavisi var aslında. İki yaşında olan ve muhtemeldir ki anne ilgisine aşırı muhtaç olan çocukla, şimdi olduğundan daha fazla ilgilenmek. O zaman evdeki kocaya bile mecal kalmıyor, ikinciye hiç kalmaz.

Ben oğlanı büyütene kadar Mahmut abi oldum ne hormon varmış sizde arkadaş. İlişki bağımlılığı var ama. Böyle yumuşatınca daha mühim oluyor. Psikolog da ne yapsın direkt açıkça söuleyemediyse demek. Biz bile söyleyince banlanıyoruz o ne yapsın. İlişki bağımlılığı. Evet.

zorla guzellik olmaz bak seneb ne.olursa olsun biri sizi beyninden kabinde cikardiysa iaterseniz agzinizla kus tutun olmaz anlayin olmaz cok zor degil dunyda askatan daha onemli seyler var mesela kendiniz suan hayatinzda kimse yok gidin guzelce yasayin allahin size verdigi omru baskalari harcamayin

Mail mi . Cidden her ıkınızde mail kullanıyosunuz mu. Konuda folloş olmuş ilişkiler evlilikler. Sevgilin, eşine döndün diye beni eşinle aldattınmı demiş? Senı engellemısse daha ne yapıskan gıbı ordan burdan eklıyorsun. Esınle herseyı cozmek varken esınle bırlıkte terapıste gıtmıyorsunda, manitan ıcın gıdıyorsun denişik işler. Eskı esınle bosanır bosanmazmı baskasıyla yattın. Anam bı bekleseydın bı eskı evlılgının kırkı cıksaydı bu bagımlılık sanıyorum senı daha farklı yonlere goturecek hakım ol kendıne. Bnm bıldıgım bosanmıs bır kadın bırsure kendını dinler kafasını bosaltır rahatlar kendını hazır hıssedıyorsa yenı bır ılıkısys baslsr sız mubarek sevgılı yapmak ıcın pusuda bsklemıs gıbı anlatıyorsunuz derdınızı gecmısınıze yasadıklarınıza acılarınıza bı saygınız olsun

Sevda hanım sorun şu ki ben cocuguma bakamayacak durumda degılım. babası 1,5 yıldır calısmıyor. hem babaya
hem kayınpedere maddı destek vermekle bırlıkte bılfııl calısıyorum. ısyerımde. ıkısıne de kredı cektım, dort kredımden ıkısı onlara ait. aynı anda cocugumun bezıne sutune de yettım. sorun benım duygularım, aklımın hala dıgerınde olması. onu takıntı halıne getırmem. ben gonul eglendırme olarak dusunmuyorum. cunku bana demıstı kı eger esın ve cocugun olmasaydı ben senınle yuzde doksan evlenırdım.

Sevgili filan değilsiniz, adam sizi sex için kullanmış, fucbody olarak görmüş. Seven adam bahane üretmezdi.
Bazen ben de boyle dusunuyorum cunku hayatıma bır gırıyor bır cıkıyodu. pekı bunu bıle bıle neden hala ona takıntı yapıyorum neden hayal alemındeyım? bunun onune gecemıyorum.

O zaman her ilişkiye girdiğinle bağlanman gerekmez mi
Baska kmse olmadı hayatmda. 10 yıldır ılk askım olan esımleyım. esım dava actıgında bu adam cıktı karsıma. arkadastık 1-2 ay sonra ıste baglandım ben o olay yasanınca. bosandıktan sonra yasandı tabı. oyle bırı degılım her onune gelenle ılıskı yasayacak. bu adam benım ıcın farklı.

İş yerinde bu durum hissedilirse çok rencide olursunuz, iki adam bir kadın olayı hoş karşılanmaz, kendinize kötülük etmeyin
Allah korusun hıssedılmez ortaya cıkmaz tabı kı. ben bu takıntıdan nasıl kurtulacagım?

Tabi ki Allahın bana verdiği ömrü zehretmek ıstemiyorum kendıme. Ama takıntım var işte atamıyorum kafamdan. O yuzde n gızlı hattımdan whatsapdan ona yazmak ıstıyorum. benı beynınden kalbınden cıkarmıs mı emın olmak ıstıyorum.

Mahkemeden 10 gun once tanıstık zaten. mahkeme yuzadı. 1-2 ay arkadas kaldık. ama ben sureklı onlarda kalıyodum fılm ızlıyoduk sohbet edıyoduk yemek yıyoduk. evlerımız bırbırıne yakındı. evde tek basıma kalmaktansa onlarda kalıyodum. mahkeme bıttıkten sonra da bırlıktelık basladı. yanı bu donemde karşıma çıkması şans, bunun ıcın suclanamam kı neden 1-2 sene snra cıkmadı da mahkemeden 10 gun once cktı dıye.

ama adam seni istemiyor gülüm zaten eşiinden boşandın isteyen bir beyle ol hayat daha güxzl olur

Bir de ay ben hastayım deyip bu gurursuz hallerinize bahane bulmuyor musunuz... :) valla ister kızılsın bana ister sert çıkılsın umrumda değil, hiç sevmiyorum sizin gibileri. Kendinize saygınız yok, başkasına saygınız yok. İstenmediğiniz halde sülük gibi yapışmışsınız. Siz kendinizi bu kadar değersiz sayıyorsanız elin adamı size niye değer versin neden umursasın ki? Kendinize gelin bir an önce. İnsan bu kadar değersiz bir varlık değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…