- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi beylik1900
-
Ne kadar şeref yoksunu bi insanmışsın sen yahuona attıgım son maıl arkadaslar. cevap vermıyor. belkı maılıne bakmıyordur dıye avutuyorum kendımı.
Anlamadım yani siz eşinizle şu an birliktesiniz ve o adamla konuşmak istiyorsunuz öyle mi?yok eskı esım yazısmaları yakaladı adamı her yerden engellettı. ama ben onu unutamıyorum yazmak konusmak ıstıyorum yenı bır hat aldım.ısyerınde saklıyorum. yazmaya cekınıyorum whatsapdan. ya ıstemezse kızgınsa dıye. onu engellememın uzerınden dort ay gectı
Allah akıl fikir versin inşallahEvet ama esım benı hıc affetmıyor. bır baskasını severken onla evlendıgım ıcın affetmıyor.hala onu sevdıgımın farkında Kurana el bastırıyor, yalan yere yemın ettırıyor. caresızlıgımden ayrılamıyorum. Aılem sehır dısında ıkı yasında cocugumla ayrı ev acacak durumum yok. dort tane kredı oduyorum.calısıyorum. bosanamıyorum aılem yanımda degıl uzakta. ama bagımlı oldugum kısıyı sevıyorum aslında.
Durumu simdi daha iyi anladim. Kocanla anlasma yap o zaman.. illaki ayrilamiyorsan.. calisiyosan neden ayrilamiyorsunki gerci? Kagit uzerinde kalsin evliliginiz madem.. en azindan aldatma olmaz. Ha bana kalirsa 4 aydir gorusmedigin kisiyi bos ver derim ama baglanmissin.. ben o adamla mutlu son goremiyorumEvet ama esım benı hıc affetmıyor. bır baskasını severken onla evlendıgım ıcın affetmıyor.hala onu sevdıgımın farkında Kurana el bastırıyor, yalan yere yemın ettırıyor. caresızlıgımden ayrılamıyorum. Aılem sehır dısında ıkı yasında cocugumla ayrı ev acacak durumum yok. dort tane kredı oduyorum.calısıyorum. bosanamıyorum aılem yanımda degıl uzakta. ama bagımlı oldugum kısıyı sevıyorum aslında.
zorla guzellik olmaz bak seneb ne.olursa olsun biri sizi beyninden kabinde cikardiysa iaterseniz agzinizla kus tutun olmaz anlayin olmaz cok zor degil dunyda askatan daha onemli seyler var mesela kendiniz suan hayatinzda kimse yok gidin guzelce yasayin allahin size verdigi omru baskalari harcamayinArkadaşlar ben boşandım uzun süredir ilişki bağımlılığı konusunda terapi alıyorum. ancak maddi yetersizlikler yuzunden gidemiyorum. çalıştıgım ıcın sgk anlasmalı yerlerden de pek faydalanamıyorum. terapistim 220 tl alıor gercı pahalı degıl ama. geçen kış bir birliktelik yaşadım ona bağlandım halen unutamıyorum. dengesiz biri hayatıma bir giriyor bır cıkıyor. belki yaşanan cinsel birliktelikten dolayı da baglanmıs olabılırım. cok ulasılmaz. en son beni her yerden engelledi. telefonumu degıstırmek zorunda kalmıstım. sımdı yenı hat aldım aramaya cekınıyorum ya yazarsam ters bı cevap alırsam dıye.yenı hesaplar acıp her yerden ekleme talebi yolladım kabul etmiyor. bu bagımlılık bu takıntı cok kotu benı yıyıp bıtırıyor unutamıyorum. maıl attım cevap attı mı dıye sanıyede bır kontrol edıyorum. bır yazsa dunyalar benım olacak. bu arada engellemesının sebebı benım eskı esıme donmemdi. yanı haklıydı. nolur bana yardım edin, boyle bagımlılık yasayan varmı?
Sevda hanım sorun şu ki ben cocuguma bakamayacak durumda degılım. babası 1,5 yıldır calısmıyor. hem babayaBu duruma psikolojik bakamıyorum kusura bakmayın.
Ortada sizinle nikahlı bir koca var
ortada çocuklar var
Birde sizinle gönül eğlendiren bir adam
Şimdi durum tam tersi olsa burada bütün kadınlar ağızlarına geleni sayardı yazık evdeki kadına utanmıyor musun derlerdi. Şimdi farklı olan nedir?
Kocanızdan ayrılın ve çocuklarınızı çok rica ediyorum kocanıza bırakın. Çünkü bugün bu adama bağlandınız yarın başka adam çıkar ona bağlanırsınız o çocukların ihtiyacı ne olacak?
Burada kadınlar çırpınıyor çocuk sahibi olmak için inşallah hepsi olsun dua ediyorum ama sizin çocuk sahibi olmamanız lazımdı.
Ne demektir evde kocanızla barışmışken nikah tazelemişken elin adamını düşünmek hayal kurmak takıntı haline getirmek?
Hastaysanız yatın hastaneye tedavi olun ama gidip benim sorunum var ben bağımlıyım diyerek yaşadığınız rezilliğin açıklamasını yapamazsınız.
Çok rica ediyorum çocuklarınızı babalarına bırakın ve ayrılın. O çocukların bir geleceği var ve siz ordan buraya o adamdan diğerine giderken hiçbir gelecek veremezsiniz. Belki şu anda bir kişiyi taktınız yarın kimbilir belki başka bir adam gelir karşınıza. Sonra ona takıntılı olursunuz. Size gram üzülmedim ciğerimi yakan çocuklar oldu.
450 tl tek seans. gıttım kartımın lımıtı dolmustu veremedım. bir daha da gıtmeye yuzum olmadı.Bu borç ne borcu, psikolog mu?
Bazen ben de boyle dusunuyorum cunku hayatıma bır gırıyor bır cıkıyodu. pekı bunu bıle bıle neden hala ona takıntı yapıyorum neden hayal alemındeyım? bunun onune gecemıyorum.Sevgili filan değilsiniz, adam sizi sex için kullanmış, fucbody olarak görmüş. Seven adam bahane üretmezdi.
Baska kmse olmadı hayatmda. 10 yıldır ılk askım olan esımleyım. esım dava actıgında bu adam cıktı karsıma. arkadastık 1-2 ay sonra ıste baglandım ben o olay yasanınca. bosandıktan sonra yasandı tabı. oyle bırı degılım her onune gelenle ılıskı yasayacak. bu adam benım ıcın farklı.O zaman her ilişkiye girdiğinle bağlanman gerekmez mi
Allah korusun hıssedılmez ortaya cıkmaz tabı kı. ben bu takıntıdan nasıl kurtulacagım?İş yerinde bu durum hissedilirse çok rencide olursunuz, iki adam bir kadın olayı hoş karşılanmaz, kendinize kötülük etmeyin
Tabi ki Allahın bana verdiği ömrü zehretmek ıstemiyorum kendıme. Ama takıntım var işte atamıyorum kafamdan. O yuzde n gızlı hattımdan whatsapdan ona yazmak ıstıyorum. benı beynınden kalbınden cıkarmıs mı emın olmak ıstıyorum.zorla guzellik olmaz bak seneb ne.olursa olsun biri sizi beyninden kabinde cikardiysa iaterseniz agzinizla kus tutun olmaz anlayin olmaz cok zor degil dunyda askatan daha onemli seyler var mesela kendiniz suan hayatinzda kimse yok gidin guzelce yasayin allahin size verdigi omru baskalari harcamayin
Mahkemeden 10 gun once tanıstık zaten. mahkeme yuzadı. 1-2 ay arkadas kaldık. ama ben sureklı onlarda kalıyodum fılm ızlıyoduk sohbet edıyoduk yemek yıyoduk. evlerımız bırbırıne yakındı. evde tek basıma kalmaktansa onlarda kalıyodum. mahkeme bıttıkten sonra da bırlıktelık basladı. yanı bu donemde karşıma çıkması şans, bunun ıcın suclanamam kı neden 1-2 sene snra cıkmadı da mahkemeden 10 gun once cktı dıye.Mail mi . Cidden her ıkınızde mail kullanıyosunuz mu.Konuda folloş olmuş ilişkiler evlilikler. Sevgilin, eşine döndün diye beni eşinle aldattınmı demiş? Senı engellemısse daha ne yapıskan gıbı ordan burdan eklıyorsun. Esınle herseyı cozmek varken esınle bırlıkte terapıste gıtmıyorsunda, manitan ıcın gıdıyorsun denişik işler. Eskı esınle bosanır bosanmazmı baskasıyla yattın. Anam bı bekleseydın bı eskı evlılgının kırkı cıksaydı bu bagımlılık sanıyorum senı daha farklı yonlere goturecek hakım ol kendıne. Bnm bıldıgım bosanmıs bır kadın bırsure kendını dinler kafasını bosaltır rahatlar kendını hazır hıssedıyorsa yenı bır ılıkısys baslsr sız mubarek sevgılı yapmak ıcın pusuda bsklemıs gıbı anlatıyorsunuz derdınızı gecmısınıze yasadıklarınıza acılarınıza bı saygınız olsun
Baska kmse olmadı hayatmda. 10 yıldır ılk askım olan esımleyım. esım dava actıgında bu adam cıktı karsıma. arkadastık 1-2 ay sonra ıste baglandım ben o olay yasanınca. bosandıktan sonra yasandı tabı. oyle bırı degılım her onune gelenle ılıskı yasayacak. bu adam benım ıcın farklı.
Bir de ay ben hastayım deyip bu gurursuz hallerinize bahane bulmuyor musunuz... :) valla ister kızılsın bana ister sert çıkılsın umrumda değil, hiç sevmiyorum sizin gibileri. Kendinize saygınız yok, başkasına saygınız yok. İstenmediğiniz halde sülük gibi yapışmışsınız. Siz kendinizi bu kadar değersiz sayıyorsanız elin adamı size niye değer versin neden umursasın ki? Kendinize gelin bir an önce. İnsan bu kadar değersiz bir varlık değil.Arkadaşlar ben boşandım uzun süredir ilişki bağımlılığı konusunda terapi alıyorum. ancak maddi yetersizlikler yuzunden gidemiyorum. çalıştıgım ıcın sgk anlasmalı yerlerden de pek faydalanamıyorum. terapistim 220 tl alıor gercı pahalı degıl ama. geçen kış bir birliktelik yaşadım ona bağlandım halen unutamıyorum. dengesiz biri hayatıma bir giriyor bır cıkıyor. belki yaşanan cinsel birliktelikten dolayı da baglanmıs olabılırım. cok ulasılmaz. en son beni her yerden engelledi. telefonumu degıstırmek zorunda kalmıstım. sımdı yenı hat aldım aramaya cekınıyorum ya yazarsam ters bı cevap alırsam dıye.yenı hesaplar acıp her yerden ekleme talebi yolladım kabul etmiyor. bu bagımlılık bu takıntı cok kotu benı yıyıp bıtırıyor unutamıyorum. maıl attım cevap attı mı dıye sanıyede bır kontrol edıyorum. bır yazsa dunyalar benım olacak. bu arada engellemesının sebebı benım eskı esıme donmemdi. yanı haklıydı. nolur bana yardım edin, boyle bagımlılık yasayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?