- 19 Eylül 2019
- 149
- 4
- 11
- 39
- Konu Sahibi beylik1900
-
doktora 450 tl borxcum var. gıdemıyorumO zaman doktorunuzla konuşacaksınız, ilacınızı gözden geçirecek, gerekirse değiştirecek. O da olmazsa gerekirse doktorunuzu değiştireceksiniz.
+
Şu an evliymişsiniz, şimdi gördüm. Çok takıntılı olsanız boşanırdınız değil mi?
Sizinki, bir dalı tutmadan diğerini bırakamama korkusu bence.
Bu ne demek aya? Mecburiyetten engelledım ben onu. belki iklişkimiz devaM ederdi eşim görmeseyi .yarım kaldı.Midesiz yaşamak zor olmuyor mu?
dogrudur takıntı da olabılır. ılıskı bagımlılıgı demıstı terapistim.Senin ki bağlılık değil “takıntı””
Sevgili filan değilsiniz, adam sizi sex için kullanmış, fucbody olarak görmüş. Seven adam bahane üretmezdi.Bosanırdım ama karsı taraf tamam gel evlenelım veya ılıskı yasyaalım demıyor en bastan ıstemedı sevgılı olmayı cocugu bahane ettı. enrde yasarız sen ben cocuk babası kabul etmez vs dedi. ama cınsel bırlıkıtelıgımız devam edıyordu. ben baglandım sevdım hem de cok. sevgılıydık yanı.
Yazık olmuş tüh çok sinirlendim şimdi nasıl olurda eşin bu duruma engel olabilir hangi hakla ? Sonuçta çok ulvi bir amac için ugrasiyormussunBu ne demek aya? Mecburiyetten engelledım ben onu. belki iklişkimiz devaM ederdi eşim görmeseyi .yarım kaldı.
O zaman her ilişkiye girdiğinle bağlanman gerekmez midogrudur takıntı da olabılır. ılıskı bagımlılıgı demıstı terapistim.
doktora 450 tl borxcum var. gıdemıyorumgıdınce borcu ıster dıye. ılacların bır tanesını bıraktırmıstı en son. yenı bır doktor bulmam lazım.
İş yerinde bu durum hissedilirse çok rencide olursunuz, iki adam bir kadın olayı hoş karşılanmaz, kendinize kötülük etmeyinarkadaslar yarın cevaP VEREbılcem hepınıze bu ısyerınden baglandıgım bılgısayar. sımdıden sagolun
Öncelikle kendinize değer verin. Evladıniz var. Canınız var. Bunların ALLAHIN emaneti olduğunu bilip degerinizi bilin.Arkadaşlar ben boşandım uzun süredir ilişki bağımlılığı konusunda terapi alıyorum. ancak maddi yetersizlikler yuzunden gidemiyorum. çalıştıgım ıcın sgk anlasmalı yerlerden de pek faydalanamıyorum. terapistim 220 tl alıor gercı pahalı degıl ama. geçen kış bir birliktelik yaşadım ona bağlandım halen unutamıyorum. dengesiz biri hayatıma bir giriyor bır cıkıyor. belki yaşanan cinsel birliktelikten dolayı da baglanmıs olabılırım. cok ulasılmaz. en son beni her yerden engelledi. telefonumu degıstırmek zorunda kalmıstım. sımdı yenı hat aldım aramaya cekınıyorum ya yazarsam ters bı cevap alırsam dıye.yenı hesaplar acıp her yerden ekleme talebi yolladım kabul etmiyor. bu bagımlılık bu takıntı cok kotu benı yıyıp bıtırıyor unutamıyorum. maıl attım cevap attı mı dıye sanıyede bır kontrol edıyorum. bır yazsa dunyalar benım olacak. bu arada engellemesının sebebı benım eskı esıme donmemdi. yanı haklıydı. nolur bana yardım edin, boyle bagımlılık yasayan varmı?
Cevabi hazir "ama ben hastayim ilac kullaniyorum"Diyelimki o kisiye ulasdiniz ve görüsdünüz.. esinizi aldatmis oluyorsunuz ama...
Şimdi evlisiniz ve eşinizi aldatmayı düşünüyorsunuz yani!Gecen kıs ben bosandım. bu adam cktı karsıma.bıkac ay beraberdık. sonra ıstemedık gorusmek. eskı esle yakınlastm. evlenırız dıye konusuoduk. pat doye aradı bagımlı oldugum adam.kosa kosa gıttım bır ıkı ay gorustum yıne. ve esım yakaladı her yerden engellettı. su anda da evlıyız.
Aldatacağın adamla niye evlendin?Gecen kıs ben bosandım. bu adam cktı karsıma.bıkac ay beraberdık. sonra ıstemedık gorusmek. eskı esle yakınlastm. evlenırız dıye konusuoduk. pat doye aradı bagımlı oldugum adam.kosa kosa gıttım bır ıkı ay gorustum yıne. ve esım yakaladı her yerden engellettı. su anda da evlıyız.
Bu mide bulandirici.. esinle cocuguna ve en önemlisi kendine cok büyük bir saygisizlik. Bosanip ondan sonra istedigini yapar...Cevabi hazir "ama ben hastayim ilac kullaniyorum"
Bu olayin arkasina siginip her seyi kendine reva goruyor bence
Allah dogruya ulastirsin ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?