ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doktora 450 tl borxcum var. gıdemıyorum gıdınce borcu ıster dıye. ılacların bır tanesını bıraktırmıstı en son. yenı bır doktor bulmam lazım.

arkadaslar yarın cevaP VEREbılcem hepınıze bu ısyerınden baglandıgım bılgısayar. sımdıden sagolun

Sevgili filan değilsiniz, adam sizi sex için kullanmış, fucbody olarak görmüş. Seven adam bahane üretmezdi.

Bu ne demek aya? Mecburiyetten engelledım ben onu. belki iklişkimiz devaM ederdi eşim görmeseyi .yarım kaldı.
Yazık olmuş tüh çok sinirlendim şimdi nasıl olurda eşin bu duruma engel olabilir hangi hakla ? Sonuçta çok ulvi bir amac için ugrasiyormussun

Bu duruma psikolojik bakamıyorum kusura bakmayın.
Ortada sizinle nikahlı bir koca var
ortada çocuklar var
Birde sizinle gönül eğlendiren bir adam
Şimdi durum tam tersi olsa burada bütün kadınlar ağızlarına geleni sayardı yazık evdeki kadına utanmıyor musun derlerdi. Şimdi farklı olan nedir?
Kocanızdan ayrılın ve çocuklarınızı çok rica ediyorum kocanıza bırakın. Çünkü bugün bu adama bağlandınız yarın başka adam çıkar ona bağlanırsınız o çocukların ihtiyacı ne olacak?
Burada kadınlar çırpınıyor çocuk sahibi olmak için inşallah hepsi olsun dua ediyorum ama sizin çocuk sahibi olmamanız lazımdı.
Ne demektir evde kocanızla barışmışken nikah tazelemişken elin adamını düşünmek hayal kurmak takıntı haline getirmek?
Hastaysanız yatın hastaneye tedavi olun ama gidip benim sorunum var ben bağımlıyım diyerek yaşadığınız rezilliğin açıklamasını yapamazsınız.
Çok rica ediyorum çocuklarınızı babalarına bırakın ve ayrılın. O çocukların bir geleceği var ve siz ordan buraya o adamdan diğerine giderken hiçbir gelecek veremezsiniz. Belki şu anda bir kişiyi taktınız yarın kimbilir belki başka bir adam gelir karşınıza. Sonra ona takıntılı olursunuz. Size gram üzülmedim ciğerimi yakan çocuklar oldu.

Öncelikle kendinize değer verin. Evladıniz var. Canınız var. Bunların ALLAHIN emaneti olduğunu bilip degerinizi bilin.

Şimdi evlisiniz ve eşinizi aldatmayı düşünüyorsunuz yani!
Allah ıslah etsin

Aldatacağın adamla niye evlendin?

Gulseren Budayicioglu' nun "karal kaybederse" kitabini okumanizi tavsiye ederim. Kendisi bir psikolog daha dogrusu psikiyatrist ve bu hikaye gercrk. Ona giden hastasinin hikayesi.
Sanirim kendinden birseyler bulabilirsin o kitapta.

Ayriyeten birkac cumle daha kurmak isterim

Siz doktora gidip su su kisiyi ya da dusunceyi surekli dusunuyorum derseniz buna takinti ya da sizin deyiminizle bagimlilik der ve ilac tedavisine baslar. Kalkipta ahlak degerleri uzerine bir nutuk cekemez cunku isi bu degil

Siz oldukca bilincli ve kendi hur iradenizle bunu yapiyorsunuz
Yazdiklarinizdan kucucuk bile bir rahatsizlik hissi hissetmedim.
Siz buraya o kisiye ulasmaniz icin taktik vermemizi ister gibi gelmissiniz
Resmen "kizlar kocami o anlamadan nasil boynuzlayip bu adami tekrar elde edebilirim yardim edin ama bana da kizmayin cunku ben hastayim aha bu da ilacim" diyorsunuz
Ve bu gercekten sinir bozucu
Cocuklariniza yazik diyorum
Bence artik kendinize gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…