- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
O zan bu adama da çok takılma başkasını sıraya al bundan da bişi cikmazAyrilacagimi ön gördüğüm icin baskalarini degerlendirmek istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zan bu adama da çok takılma başkasını sıraya al bundan da bişi cikmazAyrilacagimi ön gördüğüm icin baskalarini degerlendirmek istedim
Sen şimdi kaç yaşındasınİnsallah kiz
29+1Sen şimdi kaç yaşındasın
Valla erkek milletine zerre guvenim kalmadi zatenO zan bu adama da çok takılma başkasını sıraya al bundan da bişi cikmaz
ya erkekler hakkında emin olduğum birşey varsa o da yeterki bir kadından hoşlansınlar,gece gündüz sürekli peşinde olurlar,artık msj atma arama dedirtecek hale getirirler,yeterki cidden hoşlansınlar ellerinden kaçırmamak için yapmicakları şey yok, yok emin olamadım,yok işte senden ilgi bekledim fln hikaye bunlar,4 ay uzun bir süre ve hayatınıza başkasıda girebilirdi o riski hoşlanan insan göze alamaz,olsada olur olmasada olur gibi bir duygu hali bu,yani ilgili olup olmama durumunuz kişiden kişiye değişir,kendisi çok ilgili davranıp devam ettirseydi,sizdende belirgin bir şekilde karşılık bulurdu bu kadar basit aslında.Selam canlarım
Uzun süredir buralarda yoktum
Yeni konumla hızlı bir giriş yapayim istedim
Lütfen beni bu konuda aydinlatin
Bundan 4 ay once biriyle tanısmistim
Sonra görüştük gayette güzel geçmişti
Beğenmiştim baya o da begendigini belli etmisti
Sonra konusmaya devam ettik kisa bir sure sonrada kopukluk oldu
Aradan 4 ay geçtikten sonrada tekrar konusmaya basladik
Benim ona karşı ilgim olmadığını düşünüp o yuzden uzaklastigini söyledi
Ben zaten adami begeniyorum ama bunu karsi tarafa yansitmakta pek başarılı olamiyorum sanirim, onceki flortlerimle de ayni sorunu yaşadım
Sizce ilgili olduğumu nasıl gosterebilim
Üzerime tavsiye atin ornekli olarak
Şimdiden teşekkürler :)
Çok yuz verme.Buda olabilir ya haklisin
Erkek milleti sonuçta
Evet sürekli arar sorar merak eder hatta sen niye aramiyorsun diye hesap sorar ama bırakmaz peşini .ya erkekler hakkında emin olduğum birşey varsa o da yeterki bir kadından hoşlansınlar,gece gündüz sürekli peşinde olurlar,artık msj atma arama dedirtecek hale getirirler,yeterki cidden hoşlansınlar ellerinden kaçırmamak için yapmicakları şey yok, yok emin olamadım,yok işte senden ilgi bekledim fln hikaye bunlar,4 ay uzun bir süre ve hayatınıza başkasıda girebilirdi o riski hoşlanan insan göze alamaz,olsada olur olmasada olur gibi bir duygu hali bu,yani ilgili olup olmama durumunuz kişiden kişiye değişir,kendisi çok ilgili davranıp devam ettirseydi,sizdende belirgin bir şekilde karşılık bulurdu bu kadar basit aslında.
Adamida cok begeniyorum ustelikEvet sürekli arar sorar merak eder hatta sen niye aramiyorsun diye hesap sorar ama bırakmaz peşini .
Böyle karabatak gibi bir ortaya çıkıp kaybalon erkekten hayır gelmez.
O dönem flörtü yada ilişkisi vardu büyük ihtimalle yada eski sevgili muhabbeti vardı.
O bitince döndü.
Nasil davranmaliyimÇok yuz verme.
Böyle gel git tiplerden hayır gelmez.
Bahane uyduruyor.
Yani çok sallama iletisimi sürdür ama msjlarina falan hemen atlamaNasil davranmaliyim
Tebrik ediyorum mutluluğunuz daim olsunUmutsuz salı günü ben bile evlendim![]()
Tebrikler şekerim darisi tez zamanda başıma insallah
Aaa pardon orayı atlamışım anammm o zor beeeeMesajda nasil belli ederim diyorum ben
Sadece mesajlasiyoruz cunki nasil anlayacak ki yansitmadan
Kiz sen benim baya sıkı fanımsin anlasilanÜst kata mutfak yaptınız mı? Bak bana dert olmuş unutamıyorum![]()
Kiz sen benim baya sıkı fanımsin anlasilanÜst kata mutfak yaptınız mı? Bak bana dert olmuş unutamıyorum![]()
Ne tarz sorular sorayim konular acayim meselaYani çok sallama iletisimi sürdür ama msjlarina falan hemen atlama
Buluşalım derse bahane uydur falan.
Senin için çabalasın biraz.
Sen konu açma işte.Ne tarz sorular sorayim konular acayim mesela