• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki durumu: karışık

Selam canlarım
Uzun süredir buralarda yoktum
Yeni konumla hızlı bir giriş yapayim istedim
Lütfen beni bu konuda aydinlatin
Bundan 4 ay once biriyle tanısmistim
Sonra görüştük gayette güzel geçmişti
Beğenmiştim baya o da begendigini belli etmisti
Sonra konusmaya devam ettik kisa bir sure sonrada kopukluk oldu
Aradan 4 ay geçtikten sonrada tekrar konusmaya basladik
Benim ona karşı ilgim olmadığını düşünüp o yuzden uzaklastigini söyledi
Ben zaten adami begeniyorum ama bunu karsi tarafa yansitmakta pek başarılı olamiyorum sanirim, onceki flortlerimle de ayni sorunu yaşadım
Sizce ilgili olduğumu nasıl gosterebilim
Üzerime tavsiye atin ornekli olarak
Şimdiden teşekkürler :)
ya erkekler hakkında emin olduğum birşey varsa o da yeterki bir kadından hoşlansınlar,gece gündüz sürekli peşinde olurlar,artık msj atma arama dedirtecek hale getirirler,yeterki cidden hoşlansınlar ellerinden kaçırmamak için yapmicakları şey yok, yok emin olamadım,yok işte senden ilgi bekledim fln hikaye bunlar,4 ay uzun bir süre ve hayatınıza başkasıda girebilirdi o riski hoşlanan insan göze alamaz,olsada olur olmasada olur gibi bir duygu hali bu,yani ilgili olup olmama durumunuz kişiden kişiye değişir,kendisi çok ilgili davranıp devam ettirseydi,sizdende belirgin bir şekilde karşılık bulurdu bu kadar basit aslında.

ya erkekler hakkında emin olduğum birşey varsa o da yeterki bir kadından hoşlansınlar,gece gündüz sürekli peşinde olurlar,artık msj atma arama dedirtecek hale getirirler,yeterki cidden hoşlansınlar ellerinden kaçırmamak için yapmicakları şey yok, yok emin olamadım,yok işte senden ilgi bekledim fln hikaye bunlar,4 ay uzun bir süre ve hayatınıza başkasıda girebilirdi o riski hoşlanan insan göze alamaz,olsada olur olmasada olur gibi bir duygu hali bu,yani ilgili olup olmama durumunuz kişiden kişiye değişir,kendisi çok ilgili davranıp devam ettirseydi,sizdende belirgin bir şekilde karşılık bulurdu bu kadar basit aslında.
Evet sürekli arar sorar merak eder hatta sen niye aramiyorsun diye hesap sorar ama bırakmaz peşini .
Böyle karabatak gibi bir ortaya çıkıp kaybalon erkekten hayır gelmez.
O dönem flörtü yada ilişkisi vardu büyük ihtimalle yada eski sevgili muhabbeti vardı.
O bitince döndü.

Evet sürekli arar sorar merak eder hatta sen niye aramiyorsun diye hesap sorar ama bırakmaz peşini .
Böyle karabatak gibi bir ortaya çıkıp kaybalon erkekten hayır gelmez.
O dönem flörtü yada ilişkisi vardu büyük ihtimalle yada eski sevgili muhabbeti vardı.
O bitince döndü.
Adamida cok begeniyorum ustelik
Sence ne yapmaliyim

Artık ilişkilerde bir acayipleşti. Şimdi artık önce flört ediliyor. Özelikle erkekler Fakat bir kişiyle değil birkaç kişiyle. Bizim zamanımızda böylemeydi. 😁 Sen benim sevdiğimsin artık derdik başkasını gözümüz görmezdi.😂 O kişiye karşı net olun ben senden evet hoşlanıyordum fakat sen benim adıma karar verip benim hoşlanmadığımı düşünüp uzaklaştın. Şuan sana güvenmeliyim yine benim adıma kararlar verip uzaklaşmayacağına nasıl güvenebilirim diye sorular sorun bakalım ne diyecek.

Back
X