- 17 Eylül 2009
- 428
- 460
- 333
Öncelikle merhaba. Ben siteye henüz yeni üye oldum. Şu saatte konu açmamı sağlayacak kadar kafamı kurcalayan bir konu var. Okuyan herkese teşekkür ederim.
Benim uzun zamandır güzel giden bir ilişkim var. Başından beri sevgilim benimle evlenmek istediğini dile getiriyor. Ailesi benden haberdar. Kısaca ciddi bir ilişki. Sevgilim benim ilk aşkım, onu çok seviyorum.
Konuya gelirsek; ben büyük şehirde büyümüş bir kızım. Sevgilim ise evlendiğimizde köyde yaşamak zorunda olduğumuzu söyledi. Şu an içinde bulunduğu hayat şartlarını biliyorum ve yaptığı işler bana çok ağır geliyor. Hayvan bakmak, tarla işleri vesaire hiç alışık olduğum şeyler değil. Adapte olabilir miyim bilmiyorum. Hadi adapte oldum diyelim kabul ettiğime pişman olur muyum emin olamıyorum. Çünkü anne babasıyla ve aile büyükleriyle de aynı evde olma ihtimalim yok değil. Bir yandan bu da beni düşündürüyor.
Mesela ikimiz de üniversite okuyoruz ama katiyen çalışmamı istemiyor. Köye gelin gitsem beni daha da kısıtlayacak bir sürü unsur olacağını tahmin ediyorum. Annem de ikide bir sevgilimin benim dengim olmadığını ve içimdeki bu tutku geçtikten sonra pişman olacağımı söyleyip duruyor iyice moralim bozuluyor. Halbuki ben sevgilime çok bağlıyım, anlatamıyorum bir türlü. Düşünmekten kafayı yiyecek gibi oluyorum. Eğer benzer bir duruma maruz kalmış ablalarım varsa deneyimlerini ve görüşlerini paylaşırlarsa çok memnun olacağım. Herkesin görüşüne açığım.
yazıp yazıp siliyorum, gerçekten annenizin yerinde olmayı hiç istemezdim.
okulunuzu okuyun mesleğinizi elinize alın, ne iş olursa yapın kendi ayaklarınız üzerinde durun sonra da sizin hayatınıza karışma yetkisini kendinde görmeyen hödük olmayan bir adam bulun seversiniz de evlenirsiniz de hiç merak etmeyin. geriye dönüp bakınca da ben bu hödüğün nesini sevmişim ne cahilmişim dersiniz merak etmeyin. ama umarım dersiniz