- Konu Sahibi LoLibobcuuu
-
Tebrikler cok dogru bir karar...Allah yolunuzu acik etsin bundan boyle ve ayni acilari tekrar yasatmasin...
Yazmadan geçemeyeceğim.
Hala olayı arabeskleştirme,
Türk filmi tadında bitirme boyutundasınız.
Buraya yazıyorum.
Siz o adamdan ayrılamazsınız.
İki güzel lafa yine kandırır sizi...
kurtulduğunuza çok sevindim bundan sonra ki hayatınız daha güzel olur umarım..
bence konu sahibinin ona güzel bi gün geçirtmekteki amacı "ona öyle bir gün geçirteyim ki bana bunları yaptığına pişman olsun o kızdan ayrılsın bana geri dönsün"
yoksa bir insan kendisini ağzını burnunu kanatana kadar dövüp aldatan birlikte olmak için imam nikahı kıyıp bir yandan da göstere göster başka kızla birlikte olan bir adam müsveddesi için neden bu kadar öasrafa girsin ki?
afedersiniz ama böyle biri için ben kakamı bile boşa harcamazdım
Durumunuzu okuduğum da okuduklarıma inanamadım ama sonucu öğrenince de çok mutlu oldum. Kafada bitirmişsin ve sakın arkana bakma ne yaparsa yapsın. Umarım seni hak eden biriyle karşılaşırsın ..
Konunu okuyunca diğer Konunu da okudum anlamak için şok oldum.. Çok güzel bir gün geçirip ayrılmak sadece sevdiğin biri için yapılır ki seni en son halinle ozleyip diğer kızdan ayrilsin diye.. Birşey hissetmiyor olsaydın sen ondan köşe bucak kacardin bırak güzel bir gün geçirip geçirmeyi.. O adam da cinsellik baskısı yüzünden dilediginde sana hükmeder.. Allahına dua et o hayvan senden vazgeçmiş olsun da kurtul... Sana kalsa sen ondan vazgecmezsin.
Çok iyi yapmışşın.. O adama sakın geri dönme..Allah karşına iyi bir insan çıkarır inşallah..ve işte o zaman güzel bir ilişkinin ve güzel bir evliliğin ne olduğunu anlarsın...Ben senin yazdıklarını okudukça ne kadar iyi bir eşim varmış diye şükrediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?