İlişki dururmumu merak eden arkadaşlara...

Yapacağın bir iyilik daha kalmış.
O adamın nasıl biri olduğunu herhangi bir sosyal medya adresinden o kıza bildirmek.
Bunu da yaptın mı tamamdır bu iş.
Hayvan herif sürünsün.
Ayrıldım bitti yok öyle.
O kızın da canı yanmasın.
He bile isteye devam ederse kendi bilir.

Ohhh okuyunca ben rahatladım canım!! Valla çok sevindim. İçimi karartmıştı olayın. Ayrılabileceğine ihtimal vermiyodum hiç. Şimdi hattını değiştir. Hatta mümkünse o da değiştirsin birbrinize ualaşamayın dicem ama onun öyle bişey yapacağını sanmıyorum. Umarım dönmezsin bu kararından. Psikolog kesinlikle gereksiz değil. Senin bunca yaşadığın şeyden sonra toparlanmak için ihtyacın olucak. Zayıf anında mutsuz anında kendine hakim olamayıp yine arayabilirsin... Güçlü olman lazım. Umarım diğer kızla da evlenir gider başka yerlere. Bir daha karşına çıkmaz.

Bir de aileni ne yaptın anlattın mı?

Sizi tebrik ederim.inanın sizin adınıza çok mutlu oldum sizi tanımadığım halde..umarım bu beladan tamamen kurtulursunuz ve geri dönüşünüz olmaz...

iyiki ayrılmşsnn .. Ayrılığı çoktan hak etmişti ... Bir daha asla ona geri dönmemelisin .. Kişiliksiz zaten .. Önceki konunuda okumuştum ..

Önceki konunuzu hatırlıyorum. Zaten bu ilişkiyi sürdürmeniz hataydı , en doğrusunu yapmışsınız.
Yolunuz açık olsun, Allah iyilerle karşılaştırsın.

Bak canım,karamsar olmak istemezdim ama keşke gerçekten ama gerçekten o insandan kurtulabilsen de bu saatten sonra yepyeni bir sayfa a.abilsen.Ama hayatta edindiğim tecrübelerime dayanarak ve şu yazdıklarından,ayrılış şeklinden yola çıkarak diyorum ki;inşallah bu adam seni bırakır da kurtulmuş olursun.Yoksa sen bu adamı bırakamazsın.Güzelim inan bana bu kafa yapısıyla bırakamazsın.Senin 2 gün önceki çaresizliğini,kendini dini nikahlı olarak görmeni,sana bunca yapılanları sineye çekmeni düşünürsek ve şu ayrılarken tasarladığın şeyleri düşünürsek sen sadece vicdan yaptırmak istiyorsun.Aklında senle geçirdiği güzel günler kalsın bu mutluluğu geri tepmesin.Bizim burdaki yorumlarımız ve onun afallayıp sana ılımlı davranması seni biraz cesaretlendirmiş.Birkaç gün geçince daha iyi anlarsın.Şu kırmızyla belirttiğim yer var ya,onu bile kabullenmiş sineye çekecek kadar esiri olmuşsun bu hastalıklı sevdanın.Ona güzel gün geçirtmek,hesabı ödemek,(bu nasıl bir erkek ya) sana harcayak parası yok ama birkaç kişiyle çıkmayı biliyor.4 yılımı verdim kolay değil diyorsun.İster 14 yılını ver.Bir insan gerçekten tükendiyse yolun sonuna geldiyse gözü ne o 4 yılı görür ne başka birşeyi.Kafasında bitirmek istediği insan zıkkım yese umursamaz.Sen onla ayrılırken onu cesaretlendiriyorsun.Ona ceza vermek,ona yaşadıklarının tavrını göstermek neydi biliyor musun,sana hiçbirşeki,lde ulaşamamasıydı.
Umatım aklın başına gelir ve istikrarlı olursun.Umarım seni aramadığı zaman şu anki cesaretin yok olupta tekrar ona dönme çabaları içine girmezsin.Bu sefer ki onu kabul edişinde,senin bu yaptığını on misliyle burnundan getirecektir çünkü.Allah yardımcın olsun canım.İnşallah dönmezsin.

Sizin adiniza sevindim..
Size yasattiklarina yeterince katlanmisiniz zaten..
Demistim ya o belki daha onlarca kizla gonul eglendirecek..
Ama siz bir tek dogru kisiyle (zamani gelince) yuvanizi kuracaksiniz..
Geri adim atmamaniz dilegimle..
Mutluluklar..

evliyim,evliyim diye tutturuyordun,nikahınıza ne oldu

Önceki konuna cok sinirlenmistim

Cok dogru bir karar vermissin, tebrikler.
Yeni hayatin hayirli olsun, hep böyle cesur ve kendine güvenli ol

Çarpık bir ilişkinizle diğer konunuzda insanların bayağı sinirini germiştiniz.
Açıkcası hiç inandırıcı gelmedi,sebebi ise evliyim diye tutturdunuz arkasından,kocam dediğiniz adamın sevgilisine göz yumdunuz.

İnşallahta aklınız başınıza gelmiştir,burda kimseye birşey olmaz,olan sadece size olur.Hayat sizin hayatınız ister karartın,isterseniz aydınlatın.

konunun sonunda kesin bir arabada almışsınızdır dedim, hatıra olsun diye ama neyse ki almamışsınız.. ne kadar romantik bir ayrılış olmuş bu.. şu ayrılma şeklinden, sizin verdiğiniz cevaplardan yola çıkarak yeniden bir araya geleceğinizi söyleyebilirim.. bu arada nikah durumunu ne yapmayı düşünüyorsunuz?

iyi yapmışsın kardeşim çok sevindim
şimdi altın yumurtlayan tavuğu kaybettiği için debelenecek
sakın kanma
Allah iyilerle karşılaştırsın
şimdi ondan uzaklaştıkça hatalarını daha çok görecek nefret edeceksin

Gördüm gördüm de bu kadarına pes diyorum.. Bende gecenin sonunda yemeğine zehir falan atarsınız diye bekledim ama nerde siz de hiç kin nefret oluşmaz mı adamı nasıl güzel uğurlamışsınız öyle.. Îmâm nikahlı helalinize üç vakte kadar dönersiniz siz benden söylemesi..

Onu yedik, bunu yedik, şunu aldım, bunu aldım. Bu ne arkadaşım?
Çok güzel dayak yedirdi bana, ben de ona yemek yedireyim mi dedin?
Ben olsam öyle bir adama değil para harcamak, günahımı vermem yahu. Zıkkımın pekini yesin der geçerim, tıpkı onun yaptığı gibi pişkin pişkin hareket ederdim. Gider kuru kuru ayrılmak istediğimi söylerdim.
Sen o parayı kazanmak için kaç gün çalışıyorsun farkında mısın?
Neyse yine de sevindim, daimi olur umarım...

Önceki konuyu şoklar içinde okumuştum.
Ayrılmak için son günümüzü de şöyle iyi geçirelim böyle eğlenelim gibi bir çabaya niye girdin yine komik duruma düşmüşsün.
Muhtemelen seni hep iyi, güzel hatırlasın ve sen bıraksan da o seni bırakamasın diye...
Ama adamın senle olan olayı tamamen menfaatlerine dayalı, bence ortada bir ilişki de yok.
O senden çoktaaan ayrılmış zaten.
sen ondan bir türlü ayrılmadığın için yedekte öyle kalmışsın.
Asıl sevgili diğer kız, çünkü gizli buluşulan sensin. Bir bayan için çok küçültücü şeyler yaşadıkların.
Ayrılma işini de boşa dramatize etmişsin, saplantı gibi bir durum seninki. İki güne dönersin.
Şunu anlamıyorum, ayrılmak için "senden ayrılıyorum" demek gerekmez.
Bu sadece formaliteden bir laf.
İlişki kendi kendine de biter bunu anlamak, kabullenmek zor olmamalı.
Haa illa o cümle kurulacak ta ben bıraktım olacak pehh...

ohooooo sen gec bile kaldin guzelim
neyse zararin neresinden donsen kardir...
Kurtuldun o pislikten
sadaka ver canim...valla ciddiyim bak ölumun bu adi adamin elinden olacakti

Yerinde olsam bu yasadiklarimi annemle yada cok guvendigim bir ablamla paylasirdim
cunku yarin bir gun karsina iyi bir kismet ciktigi zaman eminim bu pislik herifin yasatti acilardsn dolayi kendini geri cekeceksin
en azindan seni anlayan biri olur etrafta....

Ayyy bu 2 yoruma cok guldum siz cok yasayin kizlAr

Konuyu bilmediğim için ilk yazınıda okudum ve şoklardayım. Bu nedir yahu okurken kendimi senin yerine koyayım dedim de olmadı çünkü daha okurken sinir krizleri geçirdim valla oturduğum yerde. Ben bi ilişide bana yanlış gelen ufak bir ayrıntıda bile gerçekleri görüp sepetleyiveriyorum açıkçası benden değerli değil sonuçta. Senden değerli değil. kimki bu adam? senin bu adama ne mecburiyetin var? cinsel ilişkiye girdiniz diye kulu kölesimi olacaksın bu insan demeye dilim varmayan adamın! seni bu kadar üzmeye, küçük düşürmeye hakkı varmı? gerçi ona bu hakkı sen vermişsin ama zararın neresinden dönsen kar yinede. Umarım kararlı olursun ve geri dönmezsin o hastalıklı ilişkiye. Gerçi ilişki bile denemez buna. 4 yılını vermiş ol istersen 24 yılını vermiş ol yinede kadınlık gururunu bu kadar küçük düşürmeye değmez. En güzelini yapmışsın bence. Gerçi hesap ödemeyi sinemaya gitmeyi karnını doyurmayı geçtim buluşmaya bile tenezzül etmeden, hiçbir şekilde irtibat kurmadan sap gibi bıraksan daha iyi olurmuş. Umarım bundan sonra herşey daha güzel olur hayatında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…