İlişki dururmumu merak eden arkadaşlara...

Okumadiğınız yazıyı neden alıntılıyorsunuz?
sizene!

konu sahibi arkadasim sana soyleyeceklerim var...
her ne kadar bana hiddetlensende yinede soyleyecegim...

ilk konunu okudugumda sana cok uzuldum ayni zananda kizdim..
herneyse insanin bazen basireti baglanir yapmak istese bile yapamaz sizinde oyle olmus...

konunun sahte falan oldugunu dusunmuyorum zira eminim senin durumunda birak sevgiliyi evliler bile var!
el alem ne der diyip ayrilmiyorlar...

sen basarmissin (gecte olsa)

ama sen hala adamin yok esyasini verdim yok umreye gidecek
yok masum gorunuslu diye hakkinda hala konusuyorsun....

birde ustune kalkmis o h.yvan herife para harciyorsun ..
sana bu yuzden tepki geliyor...

herneyse zararin neresinden donsen kardir
Allah korusun 3.sayfa haberi olacaktin...

buda sanA genc kiz olarak ders olur umarim

3 kurusluk insanA 5 kurusluk deger vermezsin umarim....Mutluluklar....

Allah sana akıl,fikir,hidayet versin.Allah sana ve senin gibi olan diğer kızlarımıza,
kendini korumanın ezdirmemenin,kin tutmakla aynı şey olmadığının,
bir kadına dayak atan insanın hiç birşekilde affedilecek durumu olmadığının
yolda gezerken abilerinin amasum diye görüp 200 lira harçlık verilen erkeğin ERKEK sıfatıyla ortada gezmemesi gerektiğinin
harçıklardan karı kız parası yemekten rahatsız olmayan adama güvenmemek gerektiğinin
Böyle heriflerin masummuş,iyiymiş bilmem neymiş...hakettikleri şeyin sadece suratına tükürmek olduğunu bilecek akıl ihsan etsin etsin.
Sen yazıyorsun biz okuyoruz.Sonra da niye yükleniliyor,ayrılmış işte bilmem ne diye suçlanıyoruz.Dön de bir bak yazdıklarına.Yşadığın bize anlattığın ve sonrasında ki fikirlerine.Bir de havlayan köpek gibi bir benzetmeli hikaye anlatmışsın.O hikaye daha doğrusu menkıbe,bir arkadaşın da dediği gibi,senin anlattığın şekilde değil.Her gördüğün dini içerikli kitaba da çok biat etme.Çeşit çeşit yazar var.Çeşit çeşit hoca olduğu gibi.
Sana son olarak tavsiyem,bırak Allah aşkına,eşyalarını kendi ellerinle götürmek,seni aldattığı kıza acımak,yok kin gütmem demek,kulaktan dolma dini bilgilerle adım atmak...
Bak ablacığım,yaşın küçük.Kötülüğe tavır almak k,n tutmak değildir.O zaman her yapılana yarabbi şükür mü diyelim.Ben okuyunca nasıl kızdım nasıl üzüldüm sana.Gencecik bir insansın.Aklındaki saçma sapan şeyleri alından çıkar ve tertemiz bilgilerle donat beynini.dAYAĞIN AFFI MASUMİYETİ OLMAZ.eVELENECEK YUVA KURACAK ÇOCUK SAHİBİ OLACAKSIN.bUGÜN SENİN CANINI BİZİM LAFLARIMIZ ACITIYOR gibi geliyor sana ama,ileride anlarsın bizi.Bırak şu insan müsvettesinin eşyasıymış sevgilisiymiş.Koy bi tarafa eşyasını gelsin alsın elemanından ya da eemanın götürsün.Eşyası batsın.Bir süreliğine kapat facini hiçbirşekilde çıkma karşısına ve bl bol dua et Allah ım beni nefsime uydurma diye.

Ayyy bu 2 yoruma cok guldum siz cok yasayin kizlAr

sonuna kAdar katiliyorum HAKLİSİN

Okuyamadim kardes
durumumuz yoktu:2:

Normalde kimsenin mesajini tek tek alintilayip yorum yapma huyum yoktur,
ama senin yorumlarina bakarsak sadece ilk yorumun konu sahibine,
digerleri tamamen alakasiz ve gereksiz mesajlar...
Birisi konuyu ozleteyin demis ona cevap vermissin o bile,
igneleyici bir yazimla ozetlemissin..
yani atarlanmasi gayet normal..
sen kalkipta oyle degil boyle dersen ki ikinizin anlattigida farkli hikayeler,
oda sana al bu kitabi oku der..
Neyse cok ustune gittiginizi dusunuyorum..
oyle yada boyle ayrilmis cokta guzel bi yontemle ayrilmis,
sag gosterip sol vurmus tebrikler

cok güzel anlatmıssınız benim anlatmak istediklerimi konu sahibi biraz olsun anlamıstır beni umarım... altına imzamı atarım (müsadenizle )

Son düzenleme:
en son ki msjimi neden alintilamadin???
hem kime ne yazacagimi kimin msjini alintiliyacagimi sanami soracagim.!!!

bu arada senden ogrendim konu sahiplerini ignelemeye
hatta konusunun kapatilmasina sebep olmaya...

sizene!! olmuyor işte. Konuyu okuyoruz sonra birisi çıkıp alakasız bir şey yazıyor.Konu açılır ve o konuyla ilgili cevap verilir.Aksi durumda konuyla alakasız yorumu okumak zorunda kalıyoruz.Bu da durumun bizi ilgilendiren yönünü açıklıyor.

sayin gerisiyalan kardesim benim hangi yorumum konuyla alakasiz bi gosterirmisin?

Konu sahibesine yorum yapınız lütfen, polemiğe girmeyiniz...

Tüm anlattıklarından sonra adam masum yüzlü, temiz olmuş! iyi madem o kadar temiz kalpli sakın bırakma
O kadar dayağı yiyip yiyip temiz kalplidir diyen birinin ilişki durumundan bizene..

hayır anlamadım ki bu adamın işi gücü yok mu ?
niye yoldan geçen abiler 200 tl para veriyorlar şaşkınlık içindeyim...
Benim eşim de masum temiz yüzlü ama hiç bi abisi 5 tl dahi vermiyo bizimkinde mi bi sorun var

O kısmı ben de anlamadım ya. Beni de temiz yüzlü bulurlar nerdeymiş o abiler anlamadım. Aksaray metroyla ulaşılabilen bi semt olduğunu anladım mesajdan ama hangi duraktan inicem söylerse geleyim diyorum 200 az değil yani. Günde o kadar kazanmıyorum ben

Dışı seni içi beni yakar misali...
Arkadaşım iyi hoş ayrılmışsın da sen hala bu adamın sana yaptıklarına idrak edememişsin sanki....
Bu devirde kim kime durup dururken para veriyor

Geçen konunda nikahım geçerli diye uzun uzun ders vermiştin bizlere .
Şimdi nikahın ne olacak diyenlere - eğer geçerli - ise gibi bir cevap vermişsin . Sen dayak yediğin , aldatıldığın halde '' evli '' olduğunu düşündüğün için bu adamdan ayrılamadığını yazmıştın ben yanlış mı hatırlıyorum ? Ne bu çelişki ? İşine gelince geçerli gelmeyince değil mi oluyor bu olay.
Ve yazdıklarından anladığım kadarıyla dini bütün bir bayansın . Peki senin gibi birinin dini nikahın bozulmasını zamana bırakması ne kadar normal .
Bak bir kere gelmiş iş yerine ve senin gözünde masum durumunu hissettirmiş. Herşey dediğim gibi ilerliyor . Şimdide diğer kızdan ayrıldığını söyleyecek ...
Hayırlısı...

bu konuyla alakalı 3 ihtimal var;

1-fake
2-arkadaş paralel evrende yaşıyor
3- dünya çok acayip bir yer olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…