İlişki içinde tek taraflı aşık gibi hissedenler

yc929

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
95
0
286
İçel Mersin
benim gibi hisseden var mı kızlar? belki bitse daha iyi olacak diye düşünüyorsunuz ama ayrı kalmaya dayanamıyorsunuz...
sevdiğini biliyorsunuz ama siz o kadar çok seviyorsunuz ki onunki size yetmiyor...
şu an benim durumumda olanlar var mı, daha önce yaşayan, çaresini bulan var mı merak ediyorum

benim gibi hisseden var mı kızlar? belki bitse daha iyi olacak diye düşünüyorsunuz ama ayrı kalmaya dayanamıyorsunuz...
sevdiğini biliyorsunuz ama siz o kadar çok seviyorsunuz ki onunki size yetmiyor...
şu an benim durumumda olanlar var mı, daha önce yaşayan, çaresini bulan var mı merak ediyorum

aynen o durumdayım diyebilirim. yetmiyor az geliyor onun sevgisi ama yetinmeye çalışıyorum çünkü o ben değil sonuçta birebir benim duygularım ile sevmek zorunda değil diye düşünüyorum ya da düşünmeye çalışıyorum diyeyim =)

aynen o durumdayım diyebilirim. yetmiyor az geliyor onun sevgisi ama yetinmeye çalışıyorum çünkü o ben değil sonuçta birebir benim duygularım ile sevmek zorunda değil diye düşünüyorum ya da düşünmeye çalışıyorum diyeyim =)

inan şu an mutlu oldum mesajını görünce

genelde çok mutluyum şükrediyorum onunla olduğum için ama bazen öyle zamanlar oluyor ki ağlıyorum, kendime kızıyorum, ona kızıyorum, bitirmek istiyorum (tabi ki de bitiremiyorum)
sende de oluyor mu böyle?

genelde çok mutluyum şükrediyorum onunla olduğum için ama bazen öyle zamanlar oluyor ki ağlıyorum, kendime kızıyorum, ona kızıyorum, bitirmek istiyorum (tabi ki de bitiremiyorum)

ne kadar dogru bilmiyorum ama bi ablamdan soyle duymustum: evlilikten once erkek pervane olmali,evlendikten sonrada kadinin aski buyur
ama hersey erkekte baslar....

evet kesinlikle oluyor hatta son zamanlarda bu konu ile ilgili sık sık kavga ediyoruz. sevgisini çok fazla belli etmekten yana olmayan bir insan olduğunu biliyorum ama insan kendi düşüncesi gibi ince düşünceyle karşılaşmayınca çok üzülüyor. 3 yıldır birlikteyiz biz ve bu konu yüzünden kaç kere kendi kendime ayrılmam gerektiğini söyledim durdum ama asla uygulayamadım ben de aynen =)

evet kesinlikle oluyor hatta son zamanlarda bu konu ile ilgili sık sık kavga ediyoruz. sevgisini çok fazla belli etmekten yana olmayan bir insan olduğunu biliyorum ama insan kendi düşüncesi gibi ince düşünceyle karşılaşmayınca çok üzülüyor. 3 yıldır birlikteyiz biz ve bu konu yüzünden kaç kere kendi kendime ayrılmam gerektiğini söyledim durdum ama asla uygulayamadım ben de aynen =)

3 yıl olması çok güzel :nazar:
biz daha yeniyiz ama ona rağmen bu yüzden ayrıldığımız zamanlar oldu, ben düşündüğümü pat diye söyleyiveririm sakinleşmeden, o yüzden cılkı çıktı diyebilirim
böyle zamanlarınız oldu mu?

3 yıl olması çok güzel :nazar:
biz daha yeniyiz ama ona rağmen bu yüzden ayrıldığımız zamanlar oldu, ben düşündüğümü pat diye söyleyiveririm sakinleşmeden, o yüzden cılkı çıktı diyebilirim
böyle zamanlarınız oldu mu?

ben de sinirlenince kimsenin susturamadığı biriyim ama ayrılmaya getirmem hiç olayı. bu yüzden ayrıldığımız olmadı ama çok şiddetli kavgalarımız oldu. ben çok fazla romantik bi insanım hayatımın amacı sevmek diyebilirim. o ise aşırı realist bir insan abartılı duyguları yok seviyor ama sevgisini her şeyin önünde tutmuyor benim gibi, daha mantıklı yaklaşıyor aşkından ölüyorum bitiyorum triplerine girecek bir insan asla değil. benim sıkıntım aşktan çok şey beklemem, daha önceleri biraz fazla şımartılmışım galiba ama bir yerde bizimde gerçekçi olmamız gerekiyor artık... insanların sevgilerini yaşama şekilleri farklı oluyor işte...

ben de sinirlenince kimsenin susturamadığı biriyim ama ayrılmaya getirmem hiç olayı. bu yüzden ayrıldığımız olmadı ama çok şiddetli kavgalarımız oldu. ben çok fazla romantik bi insanım hayatımın amacı sevmek diyebilirim. o ise aşırı realist bir insan abartılı duyguları yok seviyor ama sevgisini her şeyin önünde tutmuyor benim gibi, daha mantıklı yaklaşıyor aşkından ölüyorum bitiyorum triplerine girecek bir insan asla değil. benim sıkıntım aşktan çok şey beklemem, daha önceleri biraz fazla şımartılmışım galiba ama bir yerde bizimde gerçekçi olmamız gerekiyor artık... insanların sevgilerini yaşama şekilleri farklı oluyor işte...

özel mesaj gönderecektim olmuyormuş :(

Son düzenleme:
işte benim hatam sürekli ayrılmaya getirmem oldu
artık o da kafasını dinlemek istiyor bu yüzden, aklım sende kalıyor diyor
ben de artık çaktırmadan üzülüyorum kendi çapımda :50:

aynen aynen bizde de şöyle oldu o bana yetmediğine dair bir takıntı geliştirmiş oldu bu benim ilişkiyi eninde sonunda bitireceğim hissi uyandırdı onda ve işler daha kötüye sardı her ufak tartışma zaten ben sana yetmiyorum zaten ben seni mutlu edemiyorum ile sonlanmaya başladı bu sefer bana bir de karşı tarafa böyle hissettirmemek rolü düştü. yani en güzeli onunda kendinin de üstüne gitme bazı şeyler zorlamaya gelmiyor akışına bırakmak lazım zaten sevdiğini söylüyorsun boşver ince düşünmeyi yaşa sadece

anladım canım tavsiyelerin benim için çok önemli çünkü ben en çok tecrübeye güvenirim
şimdi kendi çapımızda üzülmeye devam ederken aynı zamanda ona onu ne kadar çok sevdiğimizi hissettirmeye devam edecek miyiz, bu da aklıma takıldı :1:
ben aklımdan geçen güzel şeyleri sürekli söylerdim onun da hoşuna giderdi tabi ama bir şey söylemezdi
şimdi o kadar üstüne düşmediğim için o bana güzel şeyler söylemeye başladı (hala bana yetişemedi ama :1: )
sence ben böyle devam edeyim mi? biraz zor oluyor da kendimi tutmak

ahaha en azından ben öyle yapıyorum evet :D bana sorarsan orta yolu bul evet biraz kendini çek ama komple de bırakıp sadece ondan bir şeyler bekleme o geri tepebilir çünkü

hani çok da güzün abla triplerine girmeyeyim sonuçta o kadar da aşmış bir durumum yok ama senin durumunu yakın hissettiğim icin böyle yazıyorum =)

canım bende bazen böyle hissediyorum sanki beni sevmiyormuş gibi istemiyormuş gibi hissediyorum ama sanırım bunlar ilişkiyi daha çok yıpratıyor yani bu tarz düşünceler.Demekki sen çok fazla ilgi gösteriyorsun ve karşılığını alamıyorsun verdiğin sevginin ama kimi insan gösterir sevgisini ancak kimi insanda belli etmeden içten içe sever aslında bu durum sadece erkeklerde oluyor sanırım:) biz hanımlar her fırsatta aşk böcükleri gibi oldğumuz için zaman mekan hiç bir yer farketmiyor bizim için:) her an yaşayalım aşkımızı sevgimizi istiyoruz ama öyle olmuyor çoğu erkek duygusallıktan yoksun olarak matığıyla yaklaşıyor herşeye ve çoğuda şikayet eden mızmızlanan bayanlardan hoşlanmıyor gözlemlerim bu kendimden de yola çıkarak:) erkek arkdaşımı deli gibi seviyorum hiç ayrılık konusu geçmedi aramızda 1,5 yılı geçti canım ve benim bazen hissettiklerim oluyor sanki hani benden sıkılmış beni istmeiyormuş gibi geliyor bunu ona dile getirdiğimde sinirleniyor kendince kuruyorsun kafanda falan diye bence şikayet etmemek lazım akışına zamana bırakmak lazım burdaki arkadaşlardan şunu öğrendim sev ama ilgini çok fazla belli etme yavaş yavaş mesafa koy araya ama bunuda belli etme sakın dediler hep çaresi bu tatlım sanırım yeteri kadar dozunda vermelisin herşeyi ki karşındakinden de bu verdiğin kadarını alasın insan fazla ilgi gösterince karşılık bulamayıncada kendini kötü hissediyor çok fazla üzerine düşme derim:)

Hemen ayrıl diyorsun derler burada bana.
Ama inanın kızlar anlamıyorum.
Sevilmediğinizi ya da az sevildiğinizi hissettiğiniz bir ilişkiyi sürükleme çabası nedir?
Gencecik kızlarsınız eminim hepiniz de çok güzelsinizdir. Erkeklerin peşinizden koşması gerekir ama sizler onların üzerine düşüyorsunuz.
Seviyorum ama... diyeceksiniz büyük ihtimalle.
Sevmek acı çekmek değildir,sevmek mutlu olmaktır. Bunu öğrendiğinizde bana hak vereceksiniz.

Hemen ayrıl diyorsun derler burada bana.
Ama inanın kızlar anlamıyorum.
Sevilmediğinizi ya da az sevildiğinizi hissettiğiniz bir ilişkiyi sürükleme çabası nedir?
Gencecik kızlarsınız eminim hepiniz de çok güzelsinizdir. Erkeklerin peşinizden koşması gerekir ama sizler onların üzerine düşüyorsunuz.
Seviyorum ama... diyeceksiniz büyük ihtimalle.
Sevmek acı çekmek değildir,sevmek mutlu olmaktır. Bunu öğrendiğinizde bana hak vereceksiniz.

ayyynen katılıyorum :)

Back
X