canım bende bazen böyle hissediyorum sanki beni sevmiyormuş gibi istemiyormuş gibi hissediyorum ama sanırım bunlar ilişkiyi daha çok yıpratıyor yani bu tarz düşünceler.Demekki sen çok fazla ilgi gösteriyorsun ve karşılığını alamıyorsun verdiğin sevginin ama kimi insan gösterir sevgisini ancak kimi insanda belli etmeden içten içe sever aslında bu durum sadece erkeklerde oluyor sanırım:) biz hanımlar her fırsatta aşk böcükleri gibi oldğumuz için zaman mekan hiç bir yer farketmiyor bizim için:) her an yaşayalım aşkımızı sevgimizi istiyoruz ama öyle olmuyor çoğu erkek duygusallıktan yoksun olarak matığıyla yaklaşıyor herşeye ve çoğuda şikayet eden mızmızlanan bayanlardan hoşlanmıyor gözlemlerim bu kendimden de yola çıkarak:) erkek arkdaşımı deli gibi seviyorum hiç ayrılık konusu geçmedi aramızda 1,5 yılı geçti canım ve benim bazen hissettiklerim oluyor sanki hani benden sıkılmış beni istmeiyormuş gibi geliyor bunu ona dile getirdiğimde sinirleniyor kendince kuruyorsun kafanda falan diye bence şikayet etmemek lazım akışına zamana bırakmak lazım burdaki arkadaşlardan şunu öğrendim sev ama ilgini çok fazla belli etme yavaş yavaş mesafa koy araya ama bunuda belli etme sakın dediler hep çaresi bu tatlım sanırım yeteri kadar dozunda vermelisin herşeyi ki karşındakinden de bu verdiğin kadarını alasın insan fazla ilgi gösterince karşılık bulamayıncada kendini kötü hissediyor çok fazla üzerine düşme derim:)
mızmızlanan bayanlardan hoşlanmadıkları konusunda özellikle sana katılıyorum ben de onu fark ettim,
üzerine düşmemeye çalışacağım ona da sevgisini göstermesi için fırsat olmuş olur belki, hem ben bu kadar üstüne düşüyorum o niye bir şey yapmıyor diye üzülmek zorunda kalmam böylece