İlişki içinde tek taraflı aşık gibi hissedenler

canım bende bazen böyle hissediyorum sanki beni sevmiyormuş gibi istemiyormuş gibi hissediyorum ama sanırım bunlar ilişkiyi daha çok yıpratıyor yani bu tarz düşünceler.Demekki sen çok fazla ilgi gösteriyorsun ve karşılığını alamıyorsun verdiğin sevginin ama kimi insan gösterir sevgisini ancak kimi insanda belli etmeden içten içe sever aslında bu durum sadece erkeklerde oluyor sanırım:) biz hanımlar her fırsatta aşk böcükleri gibi oldğumuz için zaman mekan hiç bir yer farketmiyor bizim için:) her an yaşayalım aşkımızı sevgimizi istiyoruz ama öyle olmuyor çoğu erkek duygusallıktan yoksun olarak matığıyla yaklaşıyor herşeye ve çoğuda şikayet eden mızmızlanan bayanlardan hoşlanmıyor gözlemlerim bu kendimden de yola çıkarak:) erkek arkdaşımı deli gibi seviyorum hiç ayrılık konusu geçmedi aramızda 1,5 yılı geçti canım ve benim bazen hissettiklerim oluyor sanki hani benden sıkılmış beni istmeiyormuş gibi geliyor bunu ona dile getirdiğimde sinirleniyor kendince kuruyorsun kafanda falan diye bence şikayet etmemek lazım akışına zamana bırakmak lazım burdaki arkadaşlardan şunu öğrendim sev ama ilgini çok fazla belli etme yavaş yavaş mesafa koy araya ama bunuda belli etme sakın dediler hep çaresi bu tatlım sanırım yeteri kadar dozunda vermelisin herşeyi ki karşındakinden de bu verdiğin kadarını alasın insan fazla ilgi gösterince karşılık bulamayıncada kendini kötü hissediyor çok fazla üzerine düşme derim:)

mızmızlanan bayanlardan hoşlanmadıkları konusunda özellikle sana katılıyorum ben de onu fark ettim,
üzerine düşmemeye çalışacağım ona da sevgisini göstermesi için fırsat olmuş olur belki, hem ben bu kadar üstüne düşüyorum o niye bir şey yapmıyor diye üzülmek zorunda kalmam böylece

Hemen ayrıl diyorsun derler burada bana.
Ama inanın kızlar anlamıyorum.
Sevilmediğinizi ya da az sevildiğinizi hissettiğiniz bir ilişkiyi sürükleme çabası nedir?
Gencecik kızlarsınız eminim hepiniz de çok güzelsinizdir. Erkeklerin peşinizden koşması gerekir ama sizler onların üzerine düşüyorsunuz.
Seviyorum ama... diyeceksiniz büyük ihtimalle.
Sevmek acı çekmek değildir,sevmek mutlu olmaktır. Bunu öğrendiğinizde bana hak vereceksiniz.

canım sorsan mutlu musun diye, mutluyum tabi ki de
burada konu ne aldatılmak ne başka bir şey, yaptığı bir şey yok, acı çektirmiyor :)
ben bu ara sürekli psikolojik yazılar falan okuyorum o yüzden rahatım artık o kadar üzerine düşmüyorum sen de haklısın...

mızmızlanan bayanlardan hoşlanmadıkları konusunda özellikle sana katılıyorum ben de onu fark ettim,
üzerine düşmemeye çalışacağım ona da sevgisini göstermesi için fırsat olmuş olur belki, hem ben bu kadar üstüne düşüyorum o niye bir şey yapmıyor diye üzülmek zorunda kalmam böylece

aynen canımmm:)

kızlar ben geç gördüm bu başlığı.
ben de aynı bu durumdayım 1.5 senedir.
onu çok seviyorum her fırsatta sevgimi söylerim, gösteririm, mektuplar yazarım, sürprizler yaparım.
allah için o da bana özel günlerde hediye alır, bir keresinde ayrılmıştık, mektup yazmıştı. ilişkimizin 4. ayında falan aşırı belli ediyordu sevgisini. aşk böcüğü olmuştu resmen :)) tam o zamanlar ayrılmak istemiştim kızıp, senin gibi birini kaybetmek istemiyorum diye ağlamıştı. şimdi ise o ayrılmak istiyor her kavgada, sırf laf olsun diye yaptığından da eminim.

benim yaşadıklarımdan öğrendiğim şu ki, erkekler çabuk şımarıyor.aslında sadece erkekler için geçerli değil bu, kadınlar da öyle.aslında durum biraz karışık. çünkü ben ilk zamanlar onu çok sevdiğimi hem belli ederdim, hem de şikayet etmezdim hiçbişeyden yeni olduğumuz için. ne kıskançlık yapardım, ne de bişeyine karışırdım.o da beni öyle biri sandı ve çok sevmişti. ama sonra benim gerçek yüzüm çıktı ortaya :D ve şimdi öyle sevmiyor, farkındayım. yani aslında mesele ilgilenmemek umursamamak da deil, umursamamak sadece kişinin beynine oynanmış bir oyundur, yani sizi sevdiği için gelmez size taktik yapılan kişi, sırf merakından, hırsından gelir. biz bunu istemeyiz. bu nedenle erkeklere dozunda ilgi gösterip, rahat bırakmak gerek. bu çoğu erkekte işe yarayacaktır. ben henüz başaramadım bunu ama zamanla bi süredir değiştiğimi hissediyorum, isteyince oluyor, bir anda olacak şey değil özellikle kıskanç bayanlar için :))

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben geç gördüm bu başlığı.
ben de aynı bu durumdayım 1.5 senedir.
onu çok seviyorum her fırsatta sevgimi söylerim, gösteririm, mektuplar yazarım, sürprizler yaparım.
allah için o da bana özel günlerde hediye alır, bir keresinde ayrılmıştık, mektup yazmıştı. ilişkimizin 4. ayında falan aşırı belli ediyordu sevgisini. aşk böcüğü olmuştu resmen :)) tam o zamanlar ayrılmak istemiştim kızıp, senin gibi birini kaybetmek istemiyorum diye ağlamıştı. şimdi ise o ayrılmak istiyor her kavgada, sırf laf olsun diye yaptığından da eminim.

benim yaşadıklarımdan öğrendiğim şu ki, erkekler çabuk şımarıyor.aslında sadece erkekler için geçerli değil bu, kadınlar da öyle.aslında durum biraz karışık. çünkü ben ilk zamanlar onu çok sevdiğimi hem belli ederdim, hem de şikayet etmezdim hiçbişeyden yeni olduğumuz için. ne kıskançlık yapardım, ne de bişeyine karışırdım.o da beni öyle biri sandı ve çok sevmişti. ama sonra benim gerçek yüzüm çıktı ortaya :D ve şimdi öyle sevmiyor, farkındayım. yani aslında mesele ilgilenmemek umursamamak da deil, umursamamak sadece kişinin beynine oynanmış bir oyundur, yani sizi sevdiği için gelmez size taktik yapılan kişi, sırf merakından, hırsından gelir. biz bunu istemeyiz. bu nedenle erkeklere dozunda ilgi gösterip, rahat bırakmak gerek. bu çoğu erkekte işe yarayacaktır. ben henüz başaramadım bunu ama zamanla bi süredir değiştiğimi hissediyorum, isteyince oluyor, bir anda olacak şey değil özellikle kıskanç bayanlar için :))

aramıza hoşgeldin :54:
ay seninki yine iyiymiş mektup falan yazmış, hele ağlaması!
yine o haline döndürebilsen iyi olurmuş ağlasın demiyorum da azıcık duygusallık iyidir ya ben neler çekiyorum bu odunla :63:

aramıza hoşgeldin :54:
ay seninki yine iyiymiş mektup falan yazmış, hele ağlaması!
yine o haline döndürebilsen iyi olurmuş ağlasın demiyorum da azıcık duygusallık iyidir ya ben neler çekiyorum bu odunla :63:

odunların da duygusal olduğu anlar geliyor sen de bekle biraz daha :)

şuanki duygularım bunlar tek taraflı seviyorum gibi hissediyorum sanki bitse daha mutlu olacağım ama olmuyor

Back
X