İlişki istemesi normal mi?

Toplantı gündemi konuşur gibi cinsellik olur muymuş, yeri zamanı gelince ol demeden oluverir o işler.
‘Selam hanımefendi, haftaya öpüşebilir miyiz, ben artık öpüşmek istiyorum. İki hafta sonra da müsaadenizle biraz daha fazla yüzey görmek istiyorum. Bir seneyi aştık sonuçta.
Selam beyfendi siz beni kullanmaya mı çalışıyorsunuz, öpüşmek için ben bir sene sonrasını planlıyorum’
(Öpüşmek kelimesi farazi seçilmiştir)

Güvenmediğim insanla değil bir sene geçirmek, su bile içmem net.

İlişki isteyebilir ama siz de isterseniz, kendiliğinden gelişir yaşanır. Bunun lafını etmesi,bunun için ikna etmeye çalışması bana çirkin geldi. Ama hemen kötü düşünmemek lazım, bir arkadaşım var, ilişkilerinin daha 2. haftasında, erkek arkadaşı , ilişki içinde cinsellik yaşamak istediğini söylemişti, ikna etmeye çalıştı hep ve etti de, şuan 3 yıldır birlikteler , evlenecekler yazın, sorun olmadı, çocuk hevesini alıp bırakacak diye bir genelleme yapılmamalı ama hala bana o ilk başlardaki ikna çalışmaları çirkin gelir düşündükçe.

Yetişkin bir insanin sevgilisiyle cinsellik yasamak istemesi normal degil mi? Gayet normal, ama oturup bunun pazarligini yapmak cok ergence, ortam olur olaylar gelisir, oturup planlanmaz bu işler.

Bu durumda iken direkt reddetin.. Karariniza saygı duyarsa ne âlâ.. Reddedin çünkü güvenmiyorsunuz ve sonra pişman olmayın diye.. Ayrıca sonraki tepkisine bakın size nasıl davrandığı da çok önemli.. Karşılıklı uyuduktan sonrası önemli değil ama sizin bundan emin olmanız çok önemli..

Böyle şeyler dile getirilmez. Anlık akışla yaşanacak olay bu itici bence isterse gün de söylesin o gün sevişin tövbe yarabbim

Arkana bakmadan kaç oradan.Daha ne demesi lazım amacını belli etmesi için.Ben bal gibi de sizin öyle hissetmedim dediğiniz şekilde hissettim.Hiçbir şekilde güven duyulmaz.1 sene olmuş ara ara konuşmuşsunuz,insanlar senelerce sevgili olup birbirinden böyle beklentilere girmiyor.1 sene pesinden kosma amacı da istedigi sey olabilir hatta kesin o sırada baskalarının da pesinden kosmustur.Kaldı ki 1 sene de gayet az

Hepimiz o yollardan gectık ıcımız kıpır kıpır kaynıyor. Tek diyeceğim sonradan pişman olacagın seyi yapma. Sevgilin ile yasadıklarından ılerde pısmanlık duymayacaksan yasa ama hayır suan bıle ıcım rahat degıl bana dogru gelmıyor dıyorsan yasama.

1 senedir neden senin peşinden koşayım demiş ya hani hareketleri de güven veriyor falan demişsiniz ya, hah onların hepsi palavra, benim yakın bir arkadaşım var kız güzeller güzelidir bebek gibi, yolda görsen sümüğünü atmayacağın bir tip tam ağlamalı, sızlamalı, seviyorumlu, ölüyorumlu, yollarına gül dökerimli, çıkıp yaşadığın şehirlere gelirimli ne ilgi alakalar gösteriyordu
Ama kız arkadaşım kesinlikle istemiyordu bu pislik allem etti kallem etti kızı kendine sevgili etti ondan sonra kızda aşık oldum ilgisi alakası bambaşka çok güveniyorum dedi az mı 3 sene peşimden koştu dedi, eni sonu işi ilişkiye bağladılar ve pislik tası tarağı topladı istediğini aldı kaçtı gitti başkasıyla evlendi, güzelim arkadaşımın hayatını mahvetti şuan hiç istemediği bir evliliğin için de elini mecbur bıraktı böylesi bir evliliğe dikkat edin lütfen benden size abla veya kardeş diyelim hangisini isterseniz o tavsiyesi olsun ama dikkat edin..

İsteği normal olabilir fakat isteklerinde ısrarcı olması gereksiz. Degıl 1 yıl kac gun yıl surecekse bu beraberlik sana saygı duymalı beklemeli. İstemediğin hiçbirseyi zorla yerine asla getirme.

Ben asla evlilik öncesi ilşki karşıtı değilim.
Ama eşimde bana belli ederdi sevgiliyken istediğini doğal olarak.
Ama ona çok aşıktım ve evlenmek istiodum asla beraber olmadım evlenene kadar ,zor tuttum kendimi o ayrı :)
Evlendikten yıllar sora sölemişti , eğer evlenmeden önce birlikte olsaydın benle belki şuan evli olmayabilirdik diye...
Erkekler hormonları gereği dayanamıyor olmaları normal , ama bikere olunca devamı gelecek ve aranızda kalan tek gizemli şeyide harcamış olcaksınız.
Erkekler gizemini koruyan kadınlarla yüksek olasılık evlenirler.
Ha derseniz evlilik olmadada olur,ozaman hayat sizin beden sizin özgürsünüz.

Kk da cok okuduk sonradan pisman olanları...
Bunlardan biride siz olmayın... 3 - 4 kez görüsmüssünüz sevgili olarak Eger gerçekten seviyorsa sabredip sizin istediginiz zamanı bekleyecektir... Beklemem diyorsa zaten niyet bellidir... Önce tanıyın güvenin...
Sonran pismanlik duyacaginiz birseyi sırf o istiyor diye yapmayın...

3 4 kere bulustunuz ve sizden iliski talep etti oyle mii ?
Yasiniz kaç sizin merak ettim dogrusu.
Bu kadar basit yani bir adamla sevismek .

Bu kadar ısrarcı olması benim aklıma iddiaya girmiş olduğu olasılığını getirdi.

Kızlar bayadır yazamadım kusura bakmayın. Konuştum kendisiyle bu kadar söylediği için soğuduğumu bitirmek istediğimi. Sende istediğini söylemiştin o yüzden bende söyledim rahatça dedi. Ben artık istemiyorum dedim istemediğim bir şeyi de yapmam. Bu sefer özür diledi. Tabiki de istemediğin bir şeyi yapma. Beni istemeyen biriyle bende olmam yapmayız hiç bir şey dedi. Ben sen de istediğin için rahatça konuştum dedi. Böyle şeyler konuşulmaz zamanı gelince yaşanır dedim. Tamam birdaha konuşmam bende nasıl istersen dedi ve hiç açmadı konuyu. Bakalım bundan sonra ne olacak?
Bu arada evet ben evlilik falan düşünmüyorum, beni ortada bırakır falan diye de korkmuyorum, sevişmekten de korkmuyorum. Niyetinin sadece yatak olmasından da korkmuyorum. Yine söylüyorum olabilir bunlar normal şeyler. Tek korktuğum bana yalan söylenip salak yerine koyulması. Bu yüzden açtım bu konuyu da. Çok teşekkürler yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…