İlişki istemesi normal mi?

Seni kullanıp atacak bit kenara akıllı ol kuzum inanma güvenlerine sağlam zemin hazırlar ve elde ettiğinde de sana sırtını döner. Sana da haramı kalır kullanılmış bir beden kalır. İnanma bunlara.

Konunuzu okudum. “Seven erkek sevdiğine dokunmaya kıyamaz” diyenler olmuş, şok oldum. Seven erkek dokunmaya kıyamıyorsa neden her allahın günü bir dünya çocuk doğuyor? Sevmedikleri için dokunuyorlar herhalde eşlerine o yüzden sevişiyorlar??

İnsan sevdiğine dokunmak ister. Şu sağlıksız düşünceden kurtulun. Ondan sonra vajinismusum diye üzülüyor çoğu kadın. Soru sahibi size demiyorum bunları, size cevap yazanlarda gördüğüm kişilere diyorum.

Benim ilişkim de sizinkine benzer başladı ve devam ediyor. Bir erkeğin, sizi istediğini söylemesi kötü bi şey değil. Başta ben de çok yadırgadım. Ama aslında doğal olanı bu. Yani kötü bi şey değil. Kaldı ki, sevişelim dememiş size. Dese de, kötü bi şey değil.

Yanımda olsaydın sarılırdım vs. demiş. İyi de bunları zaten sevgili söyler? Normal sonuçta. Eğer çok acele gittiğini düşünüyorsanız flört dönemini uzatıp, birbirinizi tanıyarak sevgili olabilirdiniz.

Eğer size sevişmediğiniz için kızıyorsa, baskı yapıyorsa, kötü davranıyorsa sorun vardır.

3. buluşmada sevişmek istediğini söyleyen bir erkeğin, sırf sevişmek istediğini söylediği için “kullanmak istiyor” diye etiketlenmesi saçma. 25. buluşmada “sevişmek” istediğini söyleyip, sizi kullanabilir de? Onu nereden bileceksiniz?

Sınırınız varsa, sınırınızı belirtin. Saygı duyuyorsa demek ki kabul ediyordur. Yok hayır, baskı yapıyorsa sorun vardır.

Sevişmek karşılıklı istekle olan bir şey
İstiyor olsaydın burada konu açmazdın bence
Talebi baskı durumuna gelip, seni istemediğin bir şeye zorluyorsa görüşme
Dokunmak, sevişmek, sarılmak bunlar çok çok büyütülecek kavramlar değil, mühim olan senin de istemen, bu konuda kendi duygularını tartmalısın

Sen istemediğini söyle evlenmeden olmaz de böyle düşünürseniz bile denemek maksadıyla. Bana saygı duyup seviyorsan bekle de. Bak nasil da kaçıp gidecek. Böyle tipler için 1 sene falan peşinden koşması bahane takıntı yapmıştır seni. Hiç güvenilir biri değil görün bakın kaçacak ilişki konusunda resti çektiğinizde.
"Ama ben erkeğim benimde ihtiyaçların var o yüzden ayrılmak zorundayım bunları söyleyecek.

İsteyebilir ancak sürekli dile getirip psikolojik baskı yapması çok itici. İstek varsa bile bunu götürür yani.

Psikolojik baskı kurmaya çalışıyor. Bence yapma. 3 4 defadan sonra bu konuyu açana güvenilmez bence.
Olur da ayrılırsan olan sana olur. Erkeklerin çok da umrunda olmuyor.

1 senedir değil kısa bir süredir birlikte olduğum biri var demiş arkadaş ve 3-4 sefer buluşmuşlar henüz.
Bana 3-4 seferde yok ben birlikte olmak istiyorum, bunda ne var ki sen de istiyorsan sorun ne ki falandı filandılar acayip itici geliyor.
Çok ta cesur olduğunu düşünüyorum, daha bu kadar buluşmada hemen istemeler, iknaya çabalamalar falan.

Ama sen zaten hissediyormuşsun.
Hislerine göre hareket edebilirsin.
Sonra gelir birdaha konu açarsın burada.

Ben olacakları söyleyeyim. Siz bu adamla yattıktan sonra her defasında evlenmeden ilişkiye girdigin için seni suclayacak. Kolay bir kadın olduğunu ima edecek. Ben bakire kadınla evlenmek isterim diyecek. Turkiyede en medeni erkek bile üzgünüm böyle düşünüyor.

Bu konuyu açıp bir de ısrar etmesi hoş değil. Zaman içinde kendiliğinden gelişecek bir şey olmalıydı. Tutumu itici buldum.

Bence normal değil. Bunun mevzusu yapılır mı böyle? Çok itici bir tip.

Güven sorununuz varsa, kafanız karışıksa, kafanızda soru işaretleri gırlaysa - ki konu açtığınıza göre böyle - sakın ama sakın bulaşmayın bu işlere. Size kala kala koca bir pişmanlık kalır.

Bence normal değil.

Ben de acılı bir ayrılıktan sonra karşıma çıkan yeni birine güveneyim dedim. Her seferinde benden ne kadar hoşlandığını, her şeyi için her şeyi yapacağını, beni kaybetmek istemediğini, bana maddi manevi yardım edeceğini, her şeyi ve kraliçesi olduğumu, yanımda mutlu olduğumu söyleyen benle tatil planları yapan bir adamdı. Tabi biz başlar başlamaz sevismek istediğini belirtti. Ben daha ayrılalı 2 ay olmuştu 3 yıllık iliskiydi ve 7 yıldir da hayatımdaydı. "Zamana ihtiyacım var." dedim. Önceleri her ne kadar "ben seni beklerim, benim ilişkimde zorlamaya yer yok." gibi söylemleri olsa da her seferinde fiziksel olarak beni iliskiye zorluyordu ve bu durumdam acayip rahatsız oluyordum ama söyleyemiyordum..

İlişkimiz başladıktan 2 hafta sonra iş çıkışına gittim ama yorgundum. Yavaş yürüyelim dedim. O da gözlerini fal taşı gibi açarak "Az vaktimiz var ama yapacak işlerim var." dedi. Ben de yolun ortasında durup yorgun ve bitkin bir şekilde eğer evine gidip tekrar beni sevişmek için zorlayacaksa artık evine gitmek istemediğimi ve kendi evime döneceğimi söyledim. Tamam şurada bir kafede oturalım dedi. Konuştuk.

O zamana kadar hiçbir sosyal aktivite yapmamıştık benle tek yaptığı ya ogle yemeği yiyip işine dönmek ya da yemek yiyip beni evine götürmekti. (Kendisinin iş temposu yogun saygı duydum hiç gezelim tozalım diye baskı kurmadım ona ama o bana sosyal vakit harcamadan sevişmek icin baskı kurdu.)Bunu kendisine belirttim. Bana bencillik yaptığımi söyledi. Neymiş sadece dışarıda yemek yediğimizde yakınlaşmadığımız icin benim istediğim oluyormuş bir sonraki buluşmada yakınlaşmalıyızmışız ki eşitlik olsun. Dedim "Öncelikle yemek yemek sosyal aktivite degil çiftler önce birbirini tanır sosyal vakit geçirerek sonra yakınlaşır." Dedi ki o benimle buluştuğu gün yakınlaşmadığımız icin ben 100 aliyormusum kendisi 0. Öyle kırıldım ki. Dedim "Sen benimle sevişmediğin zaman benle olmak istemiyor musun da 0 alıyorsun? Zoraki mi yanımda duruyorsun? ( ki hiçbir sosyal aktivitemiz olmadı.) Sen beni sevsen benimle sosyal vakit gecirmekten de keyif alırdın." dedim. Dedim ki "Ben seninle gezip tozmayı niye hak etmiyorum? Ya da seninle gezip tozabilmek icin önce sevişerek bedelini mi ödemeliyim?" Önce ama ne yapayım vaktim yok dedi. Ben de "Vaktin yok diye sadece sevişmek mi zorundayız?" diye sordum. Sonra "Tamam haklısın yarın iş çıkışı gezelim." dedi çocuk eğler gibi. Dedim ki "Sen benimle gezmek istemiyorsun ki ben söyledim diye böyle dedin, yanımdayken sen sadece bana katlanacaksın (bir sonraki buluşmada yakınlaşabilmek için.) Hem ben söyledikten sonra ne anlamı kaldı ki." En başta beni kaybetmek istemediğini söyleyen adam bana "Seni istediğin bu değil mi işte psikopat mısın?" dedi. Daha sonradan kavga ettik ve kendisi sosyal arkadaşa ihtiyaç duymadığını kendisine ait olacak birini istediğini söyledi.Bana sevgililer gününde kolye almak istedi aldırmadım. Tek istediğim şey ondan zamandı. Benim için her şeyi yapacağını söyleyen adam bana zaman vermedi ve ayrıldık.

Ha, bir gün daha başlamadan derste (kendisi öğretmen? herkesin içinde benimle şehirdeki bahçeleri gezip göreceğimizi yalnız kendisini ülkesine gidip gelene kadar beklemem gerektiğini söylemişti. Birlikte gördüğümüz tek yer evi oldu...

Ders alınsın diye yazdım yaşadıklarımı. Hem bana hem kendime...

Kusura bakma.ama o hirs yapmis. Bu konulari hemen acan insan benm gozumde biter. Haydi yoluna...

Ben bi ilk.once seni taniyim 3 4 bulusma sonrasi bu konuyu acarsa amac farklidir.

Hatta birseyler olduktan sonra hevesini alip gidedebilir.
Bence erkeklere sevgililikte hersey sunulmamali. Biraz bazi seyler uhte kalsin icinde...

Ya bence söylemlerine bakılırsa sanal olarak da bir şeyler yaşamak istiyor olabilir. Lafı oraya getiriyor bana göre senin de karşılık vermeni bekliyor. Hemen yaşayalım demiyorum demesi o yüzden. Şimdilik sadece ayıplı şeyler konuşmak istiyor olabilir

Tecrübelerime dayanarak kaç diyorumcanım benim. Arkadaşıma da diyorum 4 5 kere buluştuğum adama niye güveneyim bu kadar.
Daha önce cinsellik yaşamış biri isen bu işlerin böyle olmadığını bilirsin. Romantik ve beklenmedik bir an olur olaylar gelişir neyse de nöyle yok ben istiyorum ne zaman yatcaz muhabbeti itici. Sen istemiyorum deyince üstelememesi lazım. Zamanı gelince sen de istersin zaten

Dedim diye hemen olacak değil diyor. Sadece istediğimi belirtiyorum diyor
Ben de 6 karat pırlanta istiyorum ama yani dedim diye hemen olmasına gerek yok sadece istediğimi belirtiyorum de tavrına bak sonra karar ver.. İlişkide cinsellik en başta konuşuluyorsa beklentiler hep orada kalır bana göre.. Gelecek pek beklemem ben bu durumda.. Siz de bu görüşteyseniz devam edin normal yani her şey...

Biraz mantık çerçevesinde bakarsan normal olmadığını anlarsın diye düşünüyorum.
Daha ilişki başında bunlari dile getiren birine ben olsam güvenmezdim aklının sadece cinselliğe çalıştığını düşünürdüm.
Kaldı ki şunu düşünün hadi o istedi diye yaptınız bu işi daha sonra doğacak sorunları kaldırabilecek misiniz?
Tanıdığınız zannettiğiniz adam diyelim ki pisliğin teki çıktı harika bir rol yaptı sizi ele güne rezil edecegini falan söyledi, o anki görüntüleri videoya çekti falan ve santaj yapacak? Bunlar olursa ne yaparsınız iyice düşünün derim. Tabii bunların hepsi ihtimal ama olmayacak şeylerde değil malum etraf şerefsiz kaynıyor.
Hadi diyelim bunların hiçbiri olmadı herşey güzel giderken hamile kaldınız es kaza o zaman da sonuçları kaldırabilecek misiniz?
Uzun lafın kısası ilerde oluşacak sonucları kabul ediyorsanız buyrun yapın sevabı da günahına sizin boynunuza nede olsa.

Tavrınızı net koyun. İlişki daha yeni başlamış bu muhabbetler nedir iğrendim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…