- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
Kızlar öncelikle bazı arkadaşlar sen böyle şeylere karşıysan uzak dur falan demiş. Ben karşı değilim olabilir bir şeyler ilk gün bile olabilir. ben sadece bu kadar dile getirmesinden dolayı sinir oldum ve bugün ayrıldım. Ki aslında sabah buluşup çözmüştük güya. Ben bitirince onu kandırdığımı sevmediğimi, vs vs bir sürü şey söyledi. Ben ona istediğimi söylemiştim. Sen de istediğini söyledin bu yüzden olmasnı istedim vs vs konuştu. Bende bir şeyler yaşayacağım, ileri gitmeden zaten bende istiyorum. Bakıcam tavırları değişirse bitiricem zaten aşık da değilim ben de keyfime bakıcam yani
Kızlar kısa bir süredir hayatımda birisi var. Aslında geçen seneden beri tanıyorum ama az az konuşmuştuk hep. Benim aklımda başkası olduğu için istememiştim ilişkiye dönmesini. Ama şimdi şans verdim beğendim de. Konuşuyoruz 3-4 defa buluştuk. Fakat bir şeyler yaşamak istediğini, beni istediğini belirtiyor sürekli. Daha bunlar için erken diyorum, istiyorsak neden yaşamayalım, ben seninle değil kiminle konuşayım bunları. İçimden geçenleri söylemeyeyim mi vs diyor. Bunun dışında hareketleri güven veriyor. Sürekli görüşmek istiyor, ilgileniyor. Amacının başka olduğunu düşündürdüğünü söyledim. Öyle olsa neden bir senedir peşinde koşayım, vs diyor. Yani kafam çok karıştı kızlar. Böyle şeylere karşı değilim aslında ama daha çok tanımak güvenmek istiyorum bunu da söyledim, güven sorunum var dedim. Benim de güven sorunum var ama güvenmezsek nasıl devam edelim, irdelersek nasıl mutlu olalım diyor bu sefer. Sen de ben de istiyorsak neden bekleyelim diyor. Sizce söyledikleri mantıklı mı? Yoksa normal mi? Ne yapsam, çok arada kaldım. Dediğim gibi diğer hareketleri güven veriyor, çünkü az çok anlayabilen biriyim kandırıldığımı, öyle değil gibi. Ama size de bir danışayım dedim
Kızlar kısa bir süredir hayatımda birisi var. Aslında geçen seneden beri tanıyorum ama az az konuşmuştuk hep. Benim aklımda başkası olduğu için istememiştim ilişkiye dönmesini. Ama şimdi şans verdim beğendim de. Konuşuyoruz 3-4 defa buluştuk. Fakat bir şeyler yaşamak istediğini, beni istediğini belirtiyor sürekli. Daha bunlar için erken diyorum, istiyorsak neden yaşamayalım, ben seninle değil kiminle konuşayım bunları. İçimden geçenleri söylemeyeyim mi vs diyor. Bunun dışında hareketleri güven veriyor. Sürekli görüşmek istiyor, ilgileniyor. Amacının başka olduğunu düşündürdüğünü söyledim. Öyle olsa neden bir senedir peşinde koşayım, vs diyor. Yani kafam çok karıştı kızlar. Böyle şeylere karşı değilim aslında ama daha çok tanımak güvenmek istiyorum bunu da söyledim, güven sorunum var dedim. Benim de güven sorunum var ama güvenmezsek nasıl devam edelim, irdelersek nasıl mutlu olalım diyor bu sefer. Sen de ben de istiyorsak neden bekleyelim diyor. Sizce söyledikleri mantıklı mı? Yoksa normal mi? Ne yapsam, çok arada kaldım. Dediğim gibi diğer hareketleri güven veriyor, çünkü az çok anlayabilen biriyim kandırıldığımı, öyle değil gibi. Ama size de bir danışayım dedim
Ben de 6 karat pırlanta istiyorum ama yani dedim diye hemen olmasına gerek yok sadece istediğimi belirtiyorum de tavrına bak sonra karar ver.. İlişkide cinsellik en başta konuşuluyorsa beklentiler hep orada kalır bana göre.. Gelecek pek beklemem ben bu durumda.. Siz de bu görüşteyseniz devam edin normal yani her şey...Dedim diye hemen olacak değil diyor. Sadece istediğimi belirtiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?