Ilişki kuramıyorum ,nasıl davranacağımı bilmiyorum ??

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
946
123
31
24 yaşındayım. Bu zamana kadar birileri oldu hayatımda ama galiba ben yanlış davrandığım için bitiyor son yıllarda. Karşımdakinin geçmişine çok takılıyorum ve ilişkinin gidişatından emin olmak istiyorum sürekli ya beni bırakırsa ya başkasını bulursa özgüvensiz değilim ama ilişki konularında insanlara güvenmiyorum zamana bırakıp anı yaşayamıyorum. Şuan birisi benimle görüşmek istiyor ama birbirimizi fotoğrafdan gördük aşırı ilgili resmen aşık oldum modunda 6 gün falan oldu konuşmaya başlayalı. Fotoğrafdan görüp tanışmak istemesine çok takılıyorum ama aşırı bi çekim oluştu aramızda çok kafa dengiyiz çok gülüyoruz konuşurken bende iyi hissediyorum ama bana sevgi sözcüğü söyleyince çok uzaklaştım hiç normal gelmedi çok erken olduğunu düşündüğüm için hem onu kaybetmek istemiyorum en azından düzgünce tanıyalım istiyorum ama nasıl davrancağımı bilmiyorum ilişki yaşamayı bilmiyorum lütfen bana yardım edin.

özgüvensiz değilim demişsin ama özgüvensizsin.
ayrıca çocuk abartıyor evet.
Ben çok büyük laflar edip sözler edip hiç bir şey olmamış gibi giden insanlara şahit oldum bugün çok seviyorum diyolar yarın bitti o yüzden ilişki olaylarına güvenim yok.

Çocuk çok üstüme geliyor abartıyor uyardım aslında ama hâlâ aynı engel olamıyorum içimden geldiği gibi davranıyorum diyo

titiz ve ayrıntıcı bir karaketeriniz var sanırım...mükemmelliyetçi kişilik...geçmişte yaşananlar sizi bağlamaz...çünkü o anda karşısındaki sevgilisinin kişiliğine göre davranmıştır..sizin kişiliğini farklı olduğu için, sizinle ayrı bir ilişkisi olacaktır...yani her ilişkinin dinamikleri farklıdır...erkekler gerçekten severse, ilişkilerinde yanlış yapmazlar ve çok değer verirler...ama kadınlar bazen çok güzel gidecek olan bir ilişkiyi, yanlış hareketleriyle değersizleştiriyorlar bence. bu dır dır yapmak olabilir, kıskançlık olabilir, erkeğin aielsini kötülemek olabilir, arkadaşlarından yada hayatından bazı şeyleri kısıtlamak olabilir...bunlar erkeği soğutan faktörler..erkeği öncelikle sevgili olarak değil, birey olarak yaklaşmak gerekir...tabi bu yazdıklarım erkekler içinde geçerli...

Bir fotodan sevgi sözcüğü çok gerçekçi değil
Bir fotoğraf gör

Evet mükemmelliyetçiyim galiba ve bi şey görüp bunun üzerine şikayetlere başlıyorum sonra karşımdaki soğuyor benden. Ama şuan karşımdaki kişi birbirimizi tanımadan aşırı bi duygu yoğunluğu yaşıyor aramız iyi olsun işte ilgili ol çok düşkün ol kafasında ama daha tanımıyorum onu bile ve işte bu konuda şikayet ediyorum çünkü normal gelmiyor

empati yap, sürekli şikayet halinde olan biriyle ne hissederdin...bir ilişki insana öncelikle huzur, mutluluk vermeli, stres kaynağı değil...ilişki içinde sürekli tartışma, kavga varsa bu sağlıklı bir ilişki değildir tabiki...saygı çerçevesinde tartışma olabilir ama kavga 2 düşman arasında olur bence...

Bu fotodan bakan herif hoşuma gitmedi.
1. Geçmişine takılma
2. Geçmişini deşme
3. Sürekli şikayet etme
4. Fikirlerini söyle
5. İlla erkek adım atacak diye bişey yok görüştüğün kişiyebuluşalım mı diyebilirsin
6. Erkekler cüzdan değildir sen de mutfak robotu ya da kuluçka makinesi değilsin
7. Cinsiyetçi ve aşırı ahlakçı tiplerden uzak dur
8. Her insan bir kitaptır. Onları tanıyarak ne istediğini bilebilirsin
9. Bütün kadınlar kusurlarıyla güzeldir. Kendimize bakıyoruz,sağlığımıza önem veriyoruz ve kendimizi geliştiriyoruz
10. Telefonun başında çaresiz bekleme,kendin de hobilerle uğraş. Hem kendini geliştirirsin,hem kişiliğin gelişir,hem özgüvenin yerine gelir,hem de herifin "boş boş oturup darlıyo yeaaa" diye düşünmesine sebep olmazsın

Sosyal medyadan mi tanistiniz? Oyleyse ve 6 gunluk konusmayla hemen asik oldum moduna girmisse uzak durmalisin bence. Insan birbirini tanidikca hoslanmali, sevmeli diye dusunuyorum. Zira fotograftan etkilenen insan yarin birgun baska birinin fotografindan da etkilenebilir. Seni tanidikca etkilenmeli, onceligi dis gorunus olmamali. Neyse ilk sorumun cevabi evetse bence direkt elemelisin. Sosyal medyayi guvenilir bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…