- 16 Ocak 2021
- 4.276
- 7.691
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Bu kesinlikle gerçek bak işte konu sahibi.Siz evlilik istediğinizi beklediğinizi bir sekilde hissettirmişsiniz o da bunu tiye aliyor bence ,deli divane bile olsanız erkeklere bu yüzünüzü gösterirseniz sizden ışık hızı ile kaçarlar tıpkı önceki ilişkilerinizde oldugu gibi
Tamda durum bu beklentiye girdim ama tık yok. O şakalaşınca ben de şakayla karşılık veriyorum hadi gel yukarı iste falan filanO öyle isteyeceğim, tanışmacağım gibi şakalar yapınca siz ne cevap veriyorsunuz? Bu tür konuşmaların ciddiyeti yoksa asla konuşulmasına müsaade etmem ben. Sonra laçkalaşıyor işte ciddi mi değil mi anlayamıyorsunuz. Beklentiye sokuyor ama icraat yok.
Ben tanışmalarda ciddiyetten ziyade dürüstlük ve şeffafllıktan yanayım. Sonunu elbetteki ön göremeyiz ama en azından başından isteğimiz ve beklentimiz nedir konuşmak gerekir..Şu an Yaklaşık iki buçuk aydır biriyle birlikteyim. Daha önce uzun süreli birlikteliklerim oldu ama çok istememe rağmen çeşitli sebeplerle ayrıldık( çoğunluğunaldatılma) şu an hayatımdaki kişi daha ilk buluşmadan beri niyetinin ciddi olduğunu zaten ciddi olmayan ilişkiler yaşamayan biri olduğjnu vurguluyor. Hatta eve bırakırken ara sıra yukarı çıkıp babanla tanışayım vs diyor ama şaka olarak tabi. Gelcem istiycsz vs hayaller kurduruyor ama gelin görün ki hepsi şaka ile karışık ortada bir adım yok açıkçası bu kadar konusunca yılbaşında evlenme teklif edecek sandım. Evet şimdi hepiniz daha kaç ay olmuş acelen ne diyeceksiniz ama hayatım hep uzun yıllar biriyle çıkıp tam evleneceğimz sırada ayrılmamızla geçti yıllarım yine boşa gidecekmiş gibi geliyor sanki bunu da yıllarca tanısam yine sonumuz aynı olursa kaldıramam çünkü anne olmayı çok istiyorum ve yaşım otuzu geçeli çok oluyor tabi Allahın kaçta vereceği belli olmaz nasip kırkında doğuran bile var ama kendime söz geçiremiyorum
Kesinlikle konuyu açma sebebimde bu kaçıyorlar kaçıyorlar garip bir şekilde ilişki nasıl evliliğe gider bilmiyorum istekli olduğumu belli etmedim hiçSiz evlilik istediğinizi beklediğinizi bir sekilde hissettirmişsiniz o da bunu tiye aliyor bence ,deli divane bile olsanız erkeklere bu yüzünüzü gösterirseniz sizden ışık hızı ile kaçarlar tıpkı önceki ilişkilerinizde oldugu gibi
Gerçekten tanışacağından değil arabayla bıraktığında espri yapıyor yukarı geleyim mi tanışmaya diye. Hadi gel diyorum gülüşüp arabadan iniyorumEvlenmeki istiyorsun, mutlu olmakmi? Ikisinin arasinda gayet fark var.
Bu adam hödük besbelli. Ne saçma sapan şakalar o. Gercekten iyimi olurdu adam apar topar baban ile tanişsaydi?
Merak ettim, avrupadami yaşiyorsun?
Kesinlikle konuyu açma sebebimde bu kaçıyorlar kaçıyorlar garip bir şekilde ilişki nasıl evliliğe gider bilmiyorum istekli olduğumu belli etmedim hiç
Ben evlilik konusunu hiç açmadım ama aynı iş yerinde çalıştığımız için beni iyi tanıyor evlilğer gitmeyecek bir ilişkiye girmyecwğimi iyi biliyorBen tanışmalarda ciddiyetten ziyade dürüstlük ve şeffafllıktan yanayım. Sonunu elbetteki ön göremeyiz ama en azından başından isteğimiz ve beklentimiz nedir konuşmak gerekir..
Eşim ile bu çerçevede ilk görüşmede çok net ve güzel bir konuşma yaptık. İkimizde ne istediğimizi ve neden istedğimizi anlattık. Beklentilerimiz ve ön görülerimiz üzerine uzun süre konuştuk. İkimizinde görüşlerinin uygun oldugunu görünce yakından tanıyabilirz dedik ve 1 hafta sonra evlenme kararı aldık ve akabinde evlendik...
Etrafımdaki bütün arkadaşlarımda 15 gün içerisinde evlenme teklifi alıp evlendiler.
Sizin gibi bir arkadaşım ise sürekli ağıza sakız haline gelmesinden ötürü o zaman hadi babamla tanış dediğinde ilişkileri bitti..
Ben bu gibi özel ve anlamlı şeylerin böyle lastik gibi sürekli çekilip bırakılması taraftarı değilim. Ama bununda başından konuşlması gerektiğine inanıyorum. Sizde konuşmuşsunuz ama sizin mi çekinceleriniz olmuş onu anlayamadım.
Bu arada bende eşime aldatılma yaşadığımı 2-3 kere ve buna bağlı olarak güven problemim olduğunu ve söylemiştim. Benimde sizin gibi ciddi görüştüğüm ailemin haberdar oldugu ilişkilerim hep aldatılma ile bitti. Anladığım sürecin uzun olması erkeğin karakterinde kaymalara sebep oluyor..
Ben giç evlilik konusunu açmadımSen belli etmeyi açıkça konuşmak sanıyorsun galibaben burdan anladim adam 2.5 ayda hatim etmiştir seni
E konuyu açarsanız, şakasına siz de hadiKesinlikle konuyu açma sebebimde bu kaçıyorlar kaçıyorlar garip bir şekilde ilişki nasıl evliliğe gider bilmiyorum istekli olduğumu belli etmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?