İlişki sarmalı içine düştüm, kurtarınnn beni!

arkarianjj

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
8
-11
Merhaba. Hayatımda tek bir ciddi ilişkim olan ben, son 1 aydır hayatıma 3 kişinin aynı zamanlarda girmesi ve kafasına göre geri çıkmasıyla boğuşuyorum.
Öncelikle kısaca bahsedeyim, 27 yaşındayım ve iyi bir mesleğim var. 4 yıl önce 1 senelik bir ilişkim oldu fakat kültürel anlamda uyuşamadık ve bitirdik. Sonrasında bu zamana kadar kimseyle hiçbir ilişki yaşamadım.

Olayların başlangıcı benim Adil Yıldırım'ı keşfetmemle başladı. Normalde aşırı gururlu ve erkeklerle hiç muhatap olmayan biriyim. Cool takılmayı hayat mottom edinmiştim. Ama bu konuda çok değiştim. Gururu bir kenara bıraktım.

Aralık ayının ortasında üniversite yıllarımda devamlı gittiğim bir STK'da zaman zaman uzaktan gördüğüm biri mezun olduktan 4 yıl sonra Insta'dan arkadaşlık isteği attı. Daha sonra konuşmamız ilerledi ve niyetinin tanışmak olduğunu söyledi. Fakat çok egoist, itaatkar kız seven, alfa bir yapısı var. Avukat ayrıca bunun da etkisi olabilir. İşim gereği doğuda birilde yaşıyorum kendisi İstanbulda. Fakat görüşelim edelim diyen kişi 2 hafta hiç yazıp etmedi, ben ayar çekince anca telefon numaramı aldı. Kısacası çok temkinli ve ağırdan alıyor. O ara benim tepemin tası attı. Katıldığım online ingilizce dersinden (ki yine aynı STK'nın kursu) profil fotosuna aşık olduğum siyahi bir çocuğa gidip wp'den saçma bi bahaneyle birşey yazdım. Onunla 1 haftaya yakın konuştuk ama ben aşırı düştüm çocuğa. Benden 3 yaş küçük üniversite öğrencisi falan ama bana yaşın önemsiz olduğunu ve ilk grdüğünde aşık olduğunu söyledi. İstanbula dönüş günümde havaalanına geldi ve çok tatlıydı aşırı ilgiliydi. Sonraki hafta ben yine Avukat beyden bi hareket bekledim ama istanbula döndüğümübildiği halde herşeyin son anını bekliyor gibi. 3-4 günde biranca arar sorar. sorsa da hal hatır sormaca. Yüzyüze görüşmeden böyle hisler oluşturmak istemiyormuş bende hahaha.

Neyse siyahi çocuğumuzla işlerbaya ilerledi daha 2 hafta olmuştu ama ben istanbula gittim ve onunla görüştüm. Bu sırada avukata acıdığım için ona yol vermek durumda kaldım. Zaten davranışlarından baya nemalanmıştım.O da anlamsız buldu ama itiraz etmedi yol verdik birbirimize. Fakat bizim siyahi gencimiz insan içinde aşırı utangaç olmasına rağmen başbaşayken sırtlana döndü. Toplamda 3 kez görüştük ama iyice zıvanadan çıkıp birşeyleri ima etmeye başlayınca ona da yol vermek durumunda kaldım. Bu siyahi gençle her şey 3 haftada olup bitti. Bana aşık sandığım kişi şehevi duygularla hareket etmiş meğer. Sonrasında ilgi alaka sıfıra inmişti zaten. Mesajlaşmalarından da baya bir şehevi duygulara kapıldığını ve sırtlan olduğunu anladım. Her neyse.

Ben o akılsız kafamı duvarlara vurup elin siyahisi yüzünden güzelim avukata yol verdiğimi düşünürken birkaç gün sonra avukata geri yazdım. Çünkü İnsta'da hala takipleşiyorduk ve sürekli hikayelerime bakıyordu. Ben de niye bakıyorsun falan diyip konuşma başlattım ve tekrar görüşmek istediğimi söyledim. 2gün sonra ayağıma geldi görüştük. Ama çok sıradan bir tipe sahip olmasına rağmen yürüyen bir egoist olduğunu bir kez daha gösterdi. Kısmen ezikleyici laflarla garip garip muhabbet etti. Nötr bir haldeydim ona karşı. Günler geçti ama avukat da beni etkilemedi. Yine yazmıyordu veya her gün yazsa da 3-5 satır. Telefonla er gün arıyordu ama konuştuğumuz konular borsa, kpss, menemeni nasıl seversin?, kajun sosu/baharatı bilir misin? gibi saçmasapan konulardı. Hep o konuşuyordu ve aşırı sıkıldığımı söylüyordum ve bana 'arkarian, tedavi olmayı düşündün mü?' falan gibi aptalca laflar ediyordu. Çok ama çok değişik bir tipti, kızlarla hiçbir işi olmayan bir .
Sonraki hafta ben taktik değiştirip kendime aşık etmeye çalıştım. Aşırı ilgi gösterip sürekli yazıp ettim, ponçik oldum kısacası. Aşırı hoşuna gitti ama asla karşılık vermiyordu. Selfi istiyordum atmıyordu. Ben ona selfi atıyordum falan tamamen komedi yani .Sanki cinsiyet rolleri değişikti.

O ara ben yine deliye döndüm çünkü bir gün hiç arayıp sormadı, etmedi. Bahane buldu. Ayrıca telefonda önceki gün bana 'biz henüz bir yola girmedik, arkarian' demiştibile. Gururuma da dokundu ve sonrakigünhiçbirşeyyazmayınca delirdim iyice.

O sinirlegidip 1 sene görüştüğüm 4 sene önce ayrıldığım eski manite birmesaj attım. Meraba nasılsın merak ettim iyisindir inş gibi. Kendsine hiç birduygu beslemiyorum fakat meğer çocuk beni hiç unutamamış, direk yürüdü ve görüşmek istediğini söyledi. Ben de bir gün onunla görüştüm ve aramızda bir elektrikoldu tekrar. Fakat yine de ben ona karşı birşey hissedemedim, sadece uzun boylu ve oldukça yakışıklı bir çocuk yani hormonal şeyler hissettim kanımca.

Daha sonra ben doğuda çalıştığım şehre geri dönmek durumunda kaldım ama benim eski manite o kadar kanki gibi olalım, evlilik düşünmüyorum falan dememe rağmen çocuk aşırı kaptırdı ve her gün görüntülü araşmalar falan oluyor şu an. yani elimde olmadan kendimi bir şeylerin içinde buldum. Eski manitle evlilik gibi birşey söz konusu değil benim için çünkü bana uygun biri değil. Hayatı günlük yaşayan, geleceği puslu ve eğitimsiz. Avukatla da şu an 4 gündür konuşup etmedik. Ne o yazıyor ne ben. Vicdan azabı da çekiyorum biraz ama buna avukat sebep oldu. Yani bana karşı ilgisiz, kendini herşeyden çok seven ve çıtı pıtı itaatkar kız sevdiğini iddia eden biri. Ama sen öyle biri değilsin demişti bana. Bak yine üzüldüm

Bu arada benim tatlı siyahi de ara ara yazıp kendini unutturmuyor. Dün mesela aramak istedi ama oyaladım. Geç cevap verdim. Artık arkadaşız falan diyor :KK70:O da ayrı bir kafada.

Kısacası arkadaşlar, değerli forum sakinleri kafam çok karışık, eski manitle ve siyahiyle hiçbir ciddiyetim yok fikren. Tek ciddi ilişki istediğim ve evliliğe götürebileceğim mantıkta bana uyan profildeki kişi avukat beydir. Onun da karakteri böyle saçma. Onu kendime aşık edebilirsem belki işler yoluna girer. Bunu nasıl yapabilirim? Şu an ona soğuk duş metodunu uyguluyorum ama bu benden daha da soğumasına sebep olabilir. oyoyy içim şişti. Ama şu an kimseyle ne bir ilişkim var ne yok gibi. Bana yardım edin lütfen :KK43:
 
İlişki sarmalı içine düşmemişsiniz, boşluğa düşmüssünüz. Kendinizi zorla bir ilişki sarmalına atıyor gibisiniz. Avukat hariç diğerlerinin hayatına siz balıklama atlayıp geri çekilmişsiniz ayrıca, onların yaptığı bişey yok.
Tek ciddi ilişki istediğim ve evliliğe götürebileceğim mantıkta bana uyan profildeki kişi avukat beydir. Onun da karakteri böyle saçma. Onu kendime aşık edebilirsem belki işler yoluna girer. Bunu nasıl yapabilirim?
bu cümledeki çelişkiler, yok kendinize çekmek için metotlar falan...Çok fazla entirikalı dizi izlemişsiniz sanki.
 
Bunu nasıl yapabilirim?
beyle_1065137_m (1).jpg
 
Bu karakterde bir adamı kendine aşik etsen nolur ki? Mantığın evet diyor sanırım ona ,boyle ilgisiz ,dan dun konuşan adamla mutlu olabilecegine inaniyor musun? Birbirine birseyler hisseden insanlar borsa ya da kaju fıstığı konuşur mu? Sanmam.Şimdiden ilgisiz gerisini hayal edemedim bile.
 
Bu sırada avukata acıdığım için ona yol vermek durumda kaldım.
Avukata acıdınız mı? Akkswosokd

konular borsa, kpss, menemeni nasıl seversin?, kajun sosu/baharatı bilir misin? gibi saçmasapan konulardı.
Hayır yani adamın sizinle ne konuşmasını bekliyordunuz? Gayet konuşulabilecek mevzular. Adamı beğenmeyen de 'selfi' diye tutturan biri.
Kendsine hiç birduygu beslemiyorum fakat meğer çocuk beni hiç unutamamış,
Siz herkesin size aşık olduğunu falan sanıyorsunuz ama size söyleyeyim, üçünün de umrunda değilsiniz pek.

Normalde böyle kaba yazmak istemiyorum ama konu sahibinin egosuna sinir oldum. Avukatın da parasından dolayı peşine düşmüş sanırım.

Karakterini beğenmiyor, sohbetini beğenmiyor üstelik bir de acıyor adama ama ne hikmetse evlilik düşünüyor aynı zamanda.
 
Sırf avukat diye kendinize aşık etmeye çalışıyorsunuz memlekette adam mı kalmadı. Siyahiyi siz anlatırken sonunu görmeden anladım sapık olduğunu. Önceki 1 yıllık sevgilini de oyalama yazık adama. Birde ne değişti yani birileriyle konuşma istediği kişiliğinizi bozmayın yazık
 
X