- 12 Aralık 2024
- 89
- 17
- 3
- 28
- Konu Sahibi cimcimekizz
-
Anlık olduDevam ediyor mu ağrı? Yoksa anlık mıydı? Gebelikle bir bağlantısını kuramadım
Kam testi verdim doktorada gorundum bekleyelim dedi korkuyorum baya yaaHamilelikle alakası yok bence arada oluyordu çünkü bende de ters hareket yapınca falan, bu kadar gecikmeyle gebelik görünürdü geç dollenmede olsa görünürdü testlerde, kan ver istersen kafan rahat etsin ya da sık tekrarlarsa bı doktora git başka bı sebebi olmali
Kam testi verdim doktorada gorundum bekleyelim dedi korkuyorum baya yaaHamilelikle alakası yok bence arada oluyordu çünkü bende de ters hareket yapınca falan, bu kadar gecikmeyle gebelik görünürdü geç dollenmede olsa görünürdü testlerde, kan ver istersen kafan rahat etsin ya da sık tekrarlarsa bı doktora git başka bı sebebi olmali
Kan testi negatif bilemedim bekletiyor doktor bekleyelim dedi geç döllenme 15-20 gün sonra cikiyormus oyle duydum birkac kisiden o yuzden sordum11gu. Geçtiyse test yap veya kan tahlili yaptır şiddetli sancı hamilelik ile alakalı olma ihtimali yok
Yumurtlama ağrısı olabilirHanimlar selam reglimden 11 gün geçti esimle az önce ilişkiye girdikten hemen sonra kasığım da çok şiddetli sancı oldu bi zaman kımıldayamadım. Gebelik olabilir mi? Testler negatif geliyor hem kan hem idrar testleri. Geç döllenme olup böyle bişey yaşayan varmı?
Reglim gecti ama regl olmadim gecikmenin 11.gunundeyimYumurtlama ağrısı olabilir
11 gün gecikmeniz mi var yaniReglim gecti ama regl olmadim gecikmenin 11.gunundeyim
11 gün gecikmeniz mi var yani
Yani çok olmuş geç döllenme olsa BİLe şimdiye çıkardı diye düşünüyorum canım doktora gitmişmiydin kist yada idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimali de var
Doktor bekleyelim dedi bilemedimYani çok olmuş geç döllenme olsa BİLe şimdiye çıkardı diye düşünüyorum canım doktora gitmişmiydin kist yada idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimali de var
Korkma canım kötü bişey yoktur strese girmeDoktor bekleyelim dedi bilemedimkorkuyorum da bisey mi var acaba
Gülerken yada hareket ederken çok canım yanıyo baya şüphelendirdi beniKorkma canım kötü bişey yoktur strese girme
Allah Allah doğru gebelikte de oluyor o kasık batması inşallah öyledir. Doktor ne zamana kadar bekle demiştiGülerken yada hareket ederken çok canım yanıyo baya şüphelendirdi beni
BI 10 gun daha bekle dediAllah Allah doğru gebelikte de oluyor o kasık batması inşallah öyledir. Doktor ne zamana kadar bekle demişti
Gaz sancınız olabilir bu belirtiler ile.Gülerken yada hareket ederken çok canım yanıyo baya şüphelendirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?