Arkadaşlar şimdi ben 1 Eylül'de biri ile tanıştım ben 19 o 21 tanıştım beğendik flörtleşiyoruz derken sevgili olduk bir yanlışı yok yerinde yazıyor geç yazmiyor düşünüyor soruyor evet ama bı problem var çok kıskanç konu bu değil bı problem olduğunda haklı olsam bile gece küs uyumayalim diye yazdım tabi bu bı başarı değil de neyse gene tartistik gece oldu iyi geceler dedim bişi yazmadı sonra gittim gene yazdim suçlar gibi değil de sorar gibi konuştuk biraz dedi ki ben biraz düşünüp yazacaktim arkadaşlar çok içine atiyor bide ben anlamıyorum diyor yani nasıl davranmam gerektiğini falan mesela diyorum ki sevgilimsin kıyafete karış gitme de gitmem ama gönül alamıyor ve diyor ki düzeltmeye çalışırım Allah'ıma dua ediyordum insallah düzeltirim die gibi . sorum şu bu kişi gerçekten mi anlamiyor kustugumu üzüldüğümü yoksa bahaneden mi tartışma çıkarıyor sonuçta uzun süredir sevgili değiliz ben onu anlamalı mıyım ve nasıl davranmaliyim mesafeli mi günaydın selam merhaba gibi çünkü gerçekten sevdiğimi aşırı belli ettim belki soğursa
Son düzenleme: