evet başlıkta yazdım açıkça, yok olmuyor... bisürü insanla tanışıyorum. çoğunun bi huyuna sinir olup soğuyorum. geriye kalan azınlıkla ilk zamanlarda mükemmel denebilecek kadar kaliteli vakit geçiriyoruz. benden hoşlandıklarını hissediyorum ama sonra bişey oluyor ve olay bozuluyor. nedendir ki bu acababen bulamıyorum siz bana yardım edin
mesela ne oluyor?
biraz daha açsanız?
hiçbirşey sebepsiz bitmez...
belki sizden belki karşı taraftan kaynaklanıyordur,tüm sorumluluğu kendinize yüklemeyin,yoksa altında ezilirsiniz.
iki taraflıda düşünün;
çok mu ince eleyip sık dokuyan bi yapınız var,yoksa sizin mi karşı tarafa tuhaf gelen sivri bi yönünüz var?ya da tam tersi karşı tarafta mı böyle bişey var?
en azından bi kaç ilişkinizin bitiş sebebini söylerseniz daha iyi keşvedebilir(iz)siniz...
ilişkilerde hatalar tek taraflı değildir. bunu unutmayalım. Gereksiz naz mı yapıyorsun acaba ya da aşırı kısanç mısın? Çok mu boguyorsun karşındakini... Ya da hepsini geç. Yanlış insan seçimi yapıyor olmayasın?
şöyle anlatayım, önceden çok geçimsiz biriydim. ama sonradan dedim ki bu böyle olmayacak. karşımdakini anlamaya dinlemeye çalıştım. anlayışlı olmaya çalıştım. en son ilişkimde erkek arkadaşım beni yanına çağırdı farklı bi il. çok düzgün bi şekilde gidemeyeceğimi uygun olmadığımı söyledim. o kadar sinirlendi ki anlatamam. ve ben de alttan almadım sonrasında suçum yoktu çünkü. ondan sonra çok garip davrandı. facebook iletisine çok sinirli şeyler yazmış bişey de yapmadım ki. hadi beni umursamıyo desem sallamıyo desem, bu kadar sinirlenmezdi diyorum. belki de bana öyle geliyo?? daha öncekiler de o şekilde. fazla mı iyi davranıyorum acaba?
inan günlerce aramadı en son herif, sormadım bile... güveniyorum sana falan diodum... yanlış insan seçimi konusunda haklı olabilirsin. çok belalı bi tipti :/ ama iyiydi yani
evet başlıkta yazdım açıkça, yok olmuyor... bisürü insanla tanışıyorum. çoğunun bi huyuna sinir olup soğuyorum. geriye kalan azınlıkla ilk zamanlarda mükemmel denebilecek kadar kaliteli vakit geçiriyoruz. benden hoşlandıklarını hissediyorum ama sonra bişey oluyor ve olay bozuluyor. nedendir ki bu acababen bulamıyorum siz bana yardım edin
bide birşey soracağım.
ilişkiye başlamadan önce arkadaşlık süren ne kadar oluyor?
eğer tam manasıyla tanımadan ilişkiye başlıyorsan,yanlış seçimlerin sebebi bu da olabilir.
üzülme canım bende baştan heyecanlı olduğu zamanlar mutlu olyorum iyi gidiyo ama sonra sıkılıveriyorum yaa
sanırsam gerçek aşkı henüz yakalayamadık ondan oluyor =)
:) illa aşk olmasa da olur ya adam gibi manyak olmayan adama da razıyım. ama hep gerizekalıları mı çekiyorum yoksa bende mi bi sıkıntı var çözemedim
ben de tutturamazdım .ama kaderimdeki insanı bulana kadar denedim yoruldum ağladım üzüldüm ama en son aşk işini bıraktım
huzurlu olduğum yerdeyim
aşk bana yakışmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?