İlişki yürütme kapasitesine sahip değilim

kindarrrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
3.175
413
398
Isparta
evet başlıkta yazdım açıkça, yok olmuyor... bisürü insanla tanışıyorum. çoğunun bi huyuna sinir olup soğuyorum. geriye kalan azınlıkla ilk zamanlarda mükemmel denebilecek kadar kaliteli vakit geçiriyoruz. benden hoşlandıklarını hissediyorum ama sonra bişey oluyor ve olay bozuluyor. nedendir ki bu acaba ben bulamıyorum siz bana yardım edin

mesela ne oluyor?
biraz daha açsanız?
hiçbirşey sebepsiz bitmez...
belki sizden belki karşı taraftan kaynaklanıyordur,tüm sorumluluğu kendinize yüklemeyin,yoksa altında ezilirsiniz.
iki taraflıda düşünün;
çok mu ince eleyip sık dokuyan bi yapınız var,yoksa sizin mi karşı tarafa tuhaf gelen sivri bi yönünüz var?ya da tam tersi karşı tarafta mı böyle bişey var?
en azından bi kaç ilişkinizin bitiş sebebini söylerseniz daha iyi keşvedebilir(iz)siniz...

ilişkilerde hatalar tek taraflı değildir. bunu unutmayalım. Gereksiz naz mı yapıyorsun acaba ya da aşırı kısanç mısın? Çok mu boguyorsun karşındakini... Ya da hepsini geç. Yanlış insan seçimi yapıyor olmayasın?

uff yaram deşildi

şöyle anlatayım, önceden çok geçimsiz biriydim. ama sonradan dedim ki bu böyle olmayacak. karşımdakini anlamaya dinlemeye çalıştım. anlayışlı olmaya çalıştım. en son ilişkimde erkek arkadaşım beni yanına çağırdı farklı bi il. çok düzgün bi şekilde gidemeyeceğimi uygun olmadığımı söyledim. o kadar sinirlendi ki anlatamam. ve ben de alttan almadım sonrasında suçum yoktu çünkü. ondan sonra çok garip davrandı. facebook iletisine çok sinirli şeyler yazmış bişey de yapmadım ki. hadi beni umursamıyo desem sallamıyo desem, bu kadar sinirlenmezdi diyorum. belki de bana öyle geliyo?? daha öncekiler de o şekilde. fazla mı iyi davranıyorum acaba?

inan günlerce aramadı en son herif, sormadım bile... güveniyorum sana falan diodum... yanlış insan seçimi konusunda haklı olabilirsin. çok belalı bi tipti :/ ama iyiydi yani

aramadı derken arayamayacağını söyledi önceden. ben zamanında aldatılmış biriyim. inanın ki bunda çok eminim başkasının olmadığından. önceden aklıma gelirdi acaba mı diye. ama bunda yoktu öyle bişey...

burda haklısın.köklü bir ilişki olsa belki ama yeni bi ilişkide pat diye bulunduğu ile senin gitmen abes olurduitavrın normal.
ki zaten oluru olmasa dahi olmaz dedğinde anlayışla karşılaması lazımdı,ergenler gibi faceden laf göndermek saçma
tavrın gayet normal anladığım kadarıyla.

inan günlerce aramadı en son herif, sormadım bile... güveniyorum sana falan diodum... yanlış insan seçimi konusunda haklı olabilirsin. çok belalı bi tipti :/ ama iyiydi yani

bide birşey soracağım.
ilişkiye başlamadan önce arkadaşlık süren ne kadar oluyor?
eğer tam manasıyla tanımadan ilişkiye başlıyorsan,yanlış seçimlerin sebebi bu da olabilir.

üzülme canım bende baştan heyecanlı olduğu zamanlar mutlu olyorum iyi gidiyo ama sonra sıkılıveriyorum yaa
sanırsam gerçek aşkı henüz yakalayamadık ondan oluyor =)

bide birşey soracağım.
ilişkiye başlamadan önce arkadaşlık süren ne kadar oluyor?
eğer tam manasıyla tanımadan ilişkiye başlıyorsan,yanlış seçimlerin sebebi bu da olabilir.

uzun süre konuşuyoruz adını koymadan. sonra çok iyi anlaşıyoruz mesela. ama en ufak bi şeyden anlaşmazlık çıkıyo.
her istediklerini yapmıyorum ondan mı diyorum bazen. bi de çok hoşlandığımı belli etmiyorum. kendime saklıyorum bazen hislerimi...

üzülme canım bende baştan heyecanlı olduğu zamanlar mutlu olyorum iyi gidiyo ama sonra sıkılıveriyorum yaa
sanırsam gerçek aşkı henüz yakalayamadık ondan oluyor =)

:) illa aşk olmasa da olur ya adam gibi manyak olmayan adama da razıyım. ama hep gerizekalıları mı çekiyorum yoksa bende mi bi sıkıntı var çözemedim

ben de tutturamazdım .ama kaderimdeki insanı bulana kadar denedim yoruldum ağladım üzüldüm ama en son aşk işini bıraktım
huzurlu olduğum yerdeyim
aşk bana yakışmadı

:) illa aşk olmasa da olur ya adam gibi manyak olmayan adama da razıyım. ama hep gerizekalıları mı çekiyorum yoksa bende mi bi sıkıntı var çözemedim

=) hata yapa yapa doğru bulunuyor ve artık insanlar ilk etapta renklerini belli etmiyor ne yazık ki....
gerçi benim hayatıma girenler pek iyi insanlardı ama ben de bi problem var kanımca
bi süre sonra öööfff çekemem ben kimseyi oluyorum :)

bidahakine ilişkiye başlamadan arkadaşlık süresini uzat iyice anlamaya tanımaya çalış bakalım bi değişiklik olacak mı :))

ben de tutturamazdım .ama kaderimdeki insanı bulana kadar denedim yoruldum ağladım üzüldüm ama en son aşk işini bıraktım
huzurlu olduğum yerdeyim
aşk bana yakışmadı

peki o insanı seviyomusun yoksa sadece mantık üzerine mi evlendin? mantık evliliği mi yapmak lazım acaba. aşk bana da yakışmıyor, emanet duruyor sanki...

eşimle tanışmadan önce bende öyleydim,zaten eşimde ilk sevgilimdi..bana "şu seni görmüş,beğenmiş görüşmek istiyor" dedikleri anda ipler kopuyordu bende o yüzden hiçbir görücü adayımla görüşmemiştim..valla o anda psikopata bağlıyordum niyeyse..sonra bir toplantıda eşimi gördüm ve işte dedim evlenirsem bu adamla evlenirim..şimdi 7 yıllık evliyiz,2 çocuğumuz var...yani sen ne kadar kaçarsan kaç kaderin gelip seni bulacak zaten.ama yine de karşındaki insanlara bir şans ver,bir kötü özelliğine bakıp vazgeçme hemen.kimse mükemmel değildir,hepimizin eksik yönleri var.zaten birbirimizle tamamlıyoruz bu eksikleri..

mantık evliliği yaptım çok seviyor diye
ilk başlar çok ağladım sızladım ama çok seviyorum şimdi sevgi ayrı aşk ayrı birşey
mutluyum huzurluyum

ilk başlar çok ağladım sızladım ama çok seviyorum şimdi sevgi ayrı aşk ayrı birşey
mutluyum huzurluyum

mutluyum huzurluyum

Doğru kişiye denk gelmemişsin,hepsi bu.

Ne derler bilirsin...

Prensini bulana kadar,birkaç kurbağa öpmen gerekebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…