İlişki yürütme kapasitesine sahip değilim

ben de senin gibiyim kindarrr biliyorum çünkü mükemmelliyetçiyim, ince eleyip sık dokuyorum. insanlar okuldan sevgili bulurken ben okuldakilerde benim için sevgili olma vasfı taşıyan birini göremiyorum. neyse ki bir arkadaşım da benim gibi de sorunun bende olmadığını anladım.
aslında mesela saçma gelecek ama ben imla kurallarına dil bilgisine falan çok dikkat ederim ama en son aşık olduğum insan deli gibi imla hatası yapıyordu; ama bana yazarken çok dikkat ederdi hoşlandığım biri daha vardı o da çok kötü yazardı. insan sevince böyle şeyler görmezden geliyor, ben de öyle yaptım gözüme batmadı aksine şirin göründü.
bu sene başında birinden hoşlanıyordum, aramız da iyiydi aslında konuşurduk, eskiden olsa arayı iyi tutar hani o da bir şeyler hissedene kadar konuşurdum ama bu sefer çocuk uzaklaştı ben de uzaklaştım hani gitmedim hiç. bilmiyorum neden. eskiden böyle değildim, artık kendimi durduruyorum istemiyorum sanki.

Yaşın kaç bilmiyorum belkide daha "ilişki yürütmeye değecek biri"çıkmadı karşına.Bişeyleri zorla yürütemezsin ki. Sırf "ilişki yürütebilmek adına."
Bu zaten istemsiz bişey.Kendiliğinden geliyor,kendiliğinden ilişki yolunu buluyor.Sen ayrıca yol açıp yormuyosun kendini bu konuda.Bence biraz daha sabretmelisin..

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah hakkında hayırlısıysa başarırsın canım

Belki de karşına ilişki yürütebileceğin kimse çıkmamıştır

bilmem ki :44:

heheh imla hatası bende de fazlaca soğumaya neden oluyo ama takmamaya çalışıyorum çok fazla.

ben artık işyerinde falan arkadaşlarım biri ile tanıştırmak istese, sevgilim var diyorum. sıkıldım artık

yaşım 28 canım, sabrediyorum artık başka yapıcak bişi yok zaten

Insallah tesekkur ederim de, Allah kismet ederse yarin iki ayligina gidiyorum buralardan.. iki ay internet ve telefon uzerinden anca haberlesebilicez gerci o da cok sk olamayacak cunku iki ayri ulkelerde olucaz. Neyse bakalim insallah. korkularim basladi gene ((=

Neden biliyor musun? "İlişki yürütme" meselesine çok kafanı takıyorsun. Bırak akışına, olursa olur olmazsa olmaz de relax ol. Kafanı bu kadar tektığın için negatif mesajlar veriyor olmalısın, yada kim ne hissederse karşısındakine onu hissettirebilirmiş. Sende bu korkudan kurtul, akışına bırak hayatı, bide öyle dene :)

evet aslında hep bitecekmiş gibi geldiğinden karşımdakine de bu hissi geçiriyor olabilirim. bir de savunma mekanizmaları geliştirdim kırılmamak için. umrumda olmaz havalarındayım

olacağı varsa uzakta da olsan olur merak etme. iki ay çok uzun bi süre değil hem...

evet aslında hep bitecekmiş gibi geldiğinden karşımdakine de bu hissi geçiriyor olabilirim. bir de savunma mekanizmaları geliştirdim kırılmamak için. umrumda olmaz havalarındayım

Hz Şems'in bi sözü varya; "Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok.."
İşte bu hayat felsefen olsun. Ne umrumda olmaz de ne de ölürüm, geberirim de.. İkisini arasını bul, kafanı rahatlat, akışına bırak hayatı. Hakkında ne hayırlıysa o olur zaten. Ben şöyle yaptımda bitti diyerek kendini de suçlama. Bizi bizden iyi bilen 'biri' var çünkü..
Unutma bu dediklerimi, hayatına geçir gör bak ne kadar rahatlayacaksın.. :)

çok beğendim o sözü :) tabii yazdıklarını da... teşekkür ederim

karşındakini iyice tart,biç kendinden emin ol ve bir ilişki için kendini gerçekten hazır hissettiğinde sevgililiğe adım at..

yaaaa şu an benim durumumu açıkladın bir de ben erkeklere şöyle yaklaşıyorum artık hani şimdi biriyle çıksam bile ilerisi olmaz sonuçta 19 yaşındayım 10 yıl çıkıp evlenmek biraz saçma geliyor. sıkar bence 3 yıldan sonra evli gibi olursun zaten bir çocuk eksik kalır

sanırım bende sendenım.. henüz yasım 21 ama ıcımde garıp bır hıs var sankı bu ömrü yalnız gecırekmısım gıbı gelıyor..

gercı gecenlerde doktorlar dızınde söyle bır söz duydum: kimse eşsız degıldır, sadece zaman eşsizdir .. dıye.. ve bıraz olsun rahatladım.. bılıyorum daha yasım cok genc, aynı sekılde senınde yasın daha cok cok genc ama ne bıleyım.. evlenmek ıstemesekde su cevre baskısı yokmu.. bu yasımda evde kalmıs muamelesı görüyorum ve acıkcası ıcten ıce strese gırdım kımseyı bulamıcam dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…