çok benziyoruz çok
Hani demissin ya, bir kere aldatildim diye onun verdigi güvensizlikle süphe ile yaklasiyor olabilirsin.
Süphe görünmez bir duygu olsada bir iliskiyi icten ice kemirir, gardini alan bir insan
kendisini tamamen iliskisine veremez. Icinde hep tetikte bekleyen bir kadin besler,
sonrasinda ise, bir sekilde iliski cikmaza girer ve biter.
Cünkü kisi, ya bu da aldatirsa, ya bu da incitirse, ya yine yanilirsam , cok sevmemeliym diye diye
kendini doldurur ve bu olumsuz ic ses kisinin gercegine dönüsür.
Bence kendini suclama, hepimizin kendini güvensiz hissettigi zamanlar ,istemeden batirdigimiz isler
olabilir. Insaniz biz düse kalka ögreniyoruz.
Bunu cözmenin en iyi yolu bir psikologtan yardim almak.
Sahsen cok iyi gelecegine inaniyorum.
Ruhumuzda yoruluyor, hastalaniyor, nasil arabimiza bakim yaptirmayi ihmal etmiyorsak
ruhumuzuda arada bir tamire götürmeliyiz.
Hersey iyi olacak, üzülme.
yalnız ölmekten korkuyorum. babaevinde kuruyup gitmekten, evet aynen bundan korkuyorum
sebebine gelince... bende aldatıldım ama bu asıl sebep değil. yani nasııl desem benim karşıma hep bi öküz çıktı.beni farklı kalıplara
sokmak isteyen,bencil, kültürsüz, saygıdan bihaber, pasaklı.... v.s.... liste uzar gider. hepsi mi beni bulur arkadaş
bende bi problem olduğu kesin...şu sözden nefret ediyorm:
kimse mükemmel değil. mükemmeli aramıyorum ki zaten
ne güzel yazdın içim açıldı.
Siz yine iyi bulup da eliyorsunuz, benim karşıma hiçkimse çıkmıyor yahu şanslısınız yine de :44:
ne güzel yazdın içim açıldı.
evet ne güzel yazdınız :) fedakarlık kısmını yapıyorum biyere kadar aslında ama kendimi bağlama konusunda çok temkinli davranıyorum. 6 senemi boşa harcamışım... şimdi kimsenin beni o derece üzmesine izin vermemem lazım.hiç umudum yok buaralar daha fena oldum...
Siz yine iyi bulup da eliyorsunuz, benim karşıma hiçkimse çıkmıyor yahu şanslısınız yine de :44:
bak netice aynı amasenin de çıkıyodur da sen uzaklaştırıyosundur farkında olmadan canım...
zamanında yaşadığım duyguları yazdım ve emin ol sende de böyle olacak...
yediğimiz darbeler bizi yıkıyor gibi gözüksede aslında tam tersi.
üzülüyoruz ama belki olması gerekli.
eğer sen o darbeyi yemeseydin bu kadar temkinli yaklaşmazdın.
şuan en azından ne istedğini biliyorsun,o yüzden rahat ol ve böyle devam et.
hayatına aldığın kişiyi her türlü sına...sana tahammülü ne derece?
doğru kişiyi bulacaksın zamanla
bir gün tam tersi haberlerle güzel haberlerle gelecekmiyiz buraya kızlar.. inanın yarın olsun istemiyorum onu görmek istemiyorum.. bende yok dimi bir sorun.. tek sorunum iyi niyetli olmak..
izdivaç programına çıkan teyzeler bile benden daha şanslı
oraya çıksam kimse aramaz, rezil olduğumla kalırım
Cıkk olsa farkederim ya gerçekten neden bilmiyorum ama bana pek yaklaşan yok itici bir şeyler var sanırım ya çözemedim.Neyse konunu dağıtmayayım şimdi bu uzar gider :) Psikolog konusunda arkadaşa hak veriyorum, ön yargı oluşturuyorsun sanırım çünkü herkese karşı ,daha önce yaşadığın kötü hatıranın sende kalıcı bir etki bırakmamasına yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?