İlişki yürütme kapasitesine sahip değilim

benimde benzer bir sorunum var kızlar..
artık çok bunaldım inanın. hep aynı şeyi yaşıyorum, birinden az bucuk hoslanıyorum, bişey belli etmiyorum, karsımdaki ilgileniyo ilgileniyor sonra ortaya gizemli bir kız arkadas cıkıyor yada bir anda kardeşim bacım muhabbetine giriyoruz.. son actıgım konuya bakıp yorum yaparsanız sevinirim..
bana göre tüm bu yaşananların tek bir sebebi var, dogru insan ile henüz karşılaşmamıs olmak.. herseyin ilacı zaman..

yalnız ölmekten korkuyorum. babaevinde kuruyup gitmekten, evet aynen bundan korkuyorum

sebebine gelince... bende aldatıldım ama bu asıl sebep değil. yani nasııl desem benim karşıma hep bi öküz çıktı.beni farklı kalıplara

sokmak isteyen,bencil, kültürsüz, saygıdan bihaber, pasaklı.... v.s.... liste uzar gider. hepsi mi beni bulur arkadaş

bende bi problem olduğu kesin...şu sözden nefret ediyorm:

kimse mükemmel değil. mükemmeli aramıyorum ki zaten

inşallah canım. psikolog konusunda da haklısın çok ihtiyacım var aslında...

beni aldatan insanı sırf bunun için affetmiyorum. benim diğer insanlara olan güvenimi de çaldı...

ben de öyle... mükemmeli bıraktım artık çok mütevazı davranıyorum ilişkilerimde, olsun bu kötü huyu da olur insanız sonuçta diyorum. ben öyle dedikçe karşımdakinin biyerleri fezaya doğru yükseliyooo, yükseliyooo... hayretler içinde kalıyorum...

Siz yine iyi bulup da eliyorsunuz, benim karşıma hiçkimse çıkmıyor yahu şanslısınız yine de :44:

ne güzel yazdın içim açıldı.

zamanında yaşadığım duyguları yazdım ve emin ol sende de böyle olacak...
yediğimiz darbeler bizi yıkıyor gibi gözüksede aslında tam tersi.
üzülüyoruz ama belki olması gerekli.
eğer sen o darbeyi yemeseydin bu kadar temkinli yaklaşmazdın.
şuan en azından ne istedğini biliyorsun,o yüzden rahat ol ve böyle devam et.
hayatına aldığın kişiyi her türlü sına...sana tahammülü ne derece?
doğru kişiyi bulacaksın zamanla

ne güzel yazdın içim açıldı.

zamanında yaşadığım duyguları yazdım ve emin ol sende de böyle olacak...
yediğimiz darbeler bizi yıkıyor gibi gözüksede aslında tam tersi.
üzülüyoruz ama belki olması gerekli.
eğer sen o darbeyi yemeseydin bu kadar temkinli yaklaşmazdın.
şuan en azından ne istedğini biliyorsun,o yüzden rahat ol ve böyle devam et.
hayatına aldığın kişiyi her türlü sına...sana tahammülü ne derece?
doğru kişiyi bulacaksın zamanla

Ben aldatılmadım ama hiç beklemediğim şekilde, hiç beklemediğim bir zamanda terk edildim buradaki arkadaşlara da o zaman dert dökmüştüm baya bilenler bilir :) Artık güvenmiyorum, inanmıyorum. En iyisini de yapıyoruz bence. Birine bağlanmak için çok zaman gerekiyor. Benim fikrim ayağımızı yerden kesebilecek bir şovalye ruhlu adamla henüz tanışmadık :) O kişiyi bulduğunda asla hayır diyemezsin :) Ağır ağır acele et demiş Erasmus. :)

Son düzenleme:
Siz yine iyi bulup da eliyorsunuz, benim karşıma hiçkimse çıkmıyor yahu şanslısınız yine de :44:

canım sen kendini kapatıyosan ondandır. benim de öle etrafımda pervane olan onlarca insan yok :) hem zaten sonuç aynı bak

bir gün tam tersi haberlerle güzel haberlerle gelecekmiyiz buraya kızlar.. inanın yarın olsun istemiyorum onu görmek istemiyorum.. bende yok dimi bir sorun.. tek sorunum iyi niyetli olmak..

bak netice aynı ama senin de çıkıyodur da sen uzaklaştırıyosundur farkında olmadan canım...

Cıkk olsa farkederim ya gerçekten neden bilmiyorum ama bana pek yaklaşan yok itici bir şeyler var sanırım ya çözemedim. Neyse konunu dağıtmayayım şimdi bu uzar gider :) Psikolog konusunda arkadaşa hak veriyorum, ön yargı oluşturuyorsun sanırım çünkü herkese karşı ,daha önce yaşadığın kötü hatıranın sende kalıcı bir etki bırakmamasına yardımcı olur

gerçekten zamanla alakalı bu.mutlaka size uyan,size hitap eden kişi hayatınıza girecektir bence.
prensi bulana kadar birkaç kurbağa öpmek gerekiyor lafı doğru sanırım :)
mesela biz eşimle ilk tanıştığımız sene hiç sevgili gibi değildik normal arkadaş gibi görüşüyorduk.aradan yaz tatili geçip tekrar okula başladığımızda ise sanki yeni tanışıyormuş gibi bir yola çıktık ve bugünlere geldik :)

Bence bütün suçu,sorunu kendine yükleme.Her iki tarafın kendine göre artıları ve eksileri vardır.Ben hayatının aşkını bulamadığını düşünüyorum ve bu acı tecrübeler de onu bulduğun zaman kıymetini iyi bilmen için bir imtihan.

evet güzel düşünelim güzel olsun inşallah... çok teşekkür ederim

bir gün tam tersi haberlerle güzel haberlerle gelecekmiyiz buraya kızlar.. inanın yarın olsun istemiyorum onu görmek istemiyorum.. bende yok dimi bir sorun.. tek sorunum iyi niyetli olmak..

bir derdim var bölümüne değil de, aşk hikayelerimiz kısmına yazalım biz de artık dimi

izdivaç programına çıkan teyzeler bile benden daha şanslı

oraya çıksam kimse aramaz, rezil olduğumla kalırım

dağıt ya ne olacak dertleşiyoruz şurada ben de biara acaba kokuyo muyum da bu erkekleri uzaklaştırıyorum diye düşndüm halbuki hergün bıcı bıcı yparım maaşımın büyük bölümünü de parfüme yatırıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…