İlişki yürütme kapasitesine sahip değilim

:) bi de onu deniyim bakalım

senii kendime benzettim bi an: )
bende burnundan kıl aldırmayan biriyimir,çok severim ama fazla belli etmem.
ama biraz değiştim nişanlımla birlikte.
şöyle düşündüm.
''eğer bir ilişkiyi birlikte yürüteceksek herşeyi ondan beklememeliyim''
önceden hep ilk o arasın,o düşünsün derdim.
ama artık bunu yapmıyorum.
eğer güveniyorsan karşı tarafa ipleri çok eline vermedende ilgi ve sevgini gösterebilirsin.
insan güvenmediği kişiye sevgisini göstermekte çekinebilir.
ne zaman karşısına gerçekten güveceği biri çıkarsa işte o zaman kendini sorgulayım değişim sürecine giriyor.
belkide senin karşına henüz güveneceğin biri çıkmadığı için,değişme sürecin olmadı

maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin... inşallah dediğiniz gibi olur

güven konusunda haklısın. çok uzun süre birlikte birlikte olduğum insan beni aldattı. belki de ondan, üzülmek istemiyorum korkuyorum belki de, o yüzden pek eyvallah etmiyorum. çok bağlanırsam da yine aldatılırsam diye savunma mekanizması geliştirdim sanırım... aslında tamamen kazma gibi değilim ama kolayca ne olursa olsun diyebiliyorum...çok hoşlanmıştım bu sonuncudan püffffffff

mantık evliliği yaptım çok seviyor diye
ilk başlar çok ağladım sızladım ama çok seviyorum şimdi sevgi ayrı aşk ayrı birşey
mutluyum huzurluyum

maşallah Allah daim etsin inşallah... mantık evliliği bu ara kafama takılan şeylerden zaten...

İlişki yürütmek kapasite mi istiyormuş canım böyle düşünme bence,karşına gerçekten seni çok etkileyen biri çıkmamış olabilir.

İlişki yürütmek kapasite mi istiyormuş canım böyle düşünme bence,karşına gerçekten seni çok etkileyen biri çıkmamış olabilir.

hayır çok etkileyenler çıktı. ben de onları etkiledim sanırım ama biyerde yanlış bişey yapıyorum sanki :26:

hayır çok etkileyenler çıktı. ben de onları etkiledim sanırım ama biyerde yanlış bişey yapıyorum sanki :26:

Karşındaki insana sürekli hatasını arayarak,mantıklı yaklaşma,fazla mantık yeni başlamış bir aşkı öldürür.. " aşk bittiii geriye ne kaldı şimdi " şarkısını söylersin yoksa hep..

hataları görmemeye çalışıyorum. ama ipin ucunu kaçırıp iyilik meleği gibi mi oluyorum acaba? bütün sevgili adaylarım bana çok iyisin dedi şimdiye kadar. artık bu cümleyi duyunca Allah diyorum, geliyo bişeyler...

işte cevap burda yatıyor.
güvenmemekte haklısın.benimde başıma aynısı gelinmişti zamanında ve ben bunu çevremdeki tüm erkeklere mal edip,hiçbirine haketse dahi çok değer vermedim,ilgi göstermedim,güvenmedim.
zamanında gösterdimde ne oldu misali...
bu ne zaman geçer biliyor musun?
gerçekten birini sevip güvendiğinde,ona kapris yapsanda,bağırıp çağırsanda,aşkından hepsini sineye çeken biri karşına çıktğında geçer.
öyle biri çıktığında karşına bu sefer silkelenir:''ben ne yapıyorum_?''der ve o zaman kurtulursun bu psikolojiden

Doğru kişiye denk gelmemişsin,hepsi bu.

Ne derler bilirsin...

Prensini bulana kadar,birkaç kurbağa öpmen gerekebilir :)

Meleknaz, mesajını yeni gördüm çok pardon. bana kurbağalar değil öküzler denk geliyo

İnşallah dediğin gibi olur. uzun süre mutlu olmayı çok özledim....

ne güzel yazdın içim açıldı.

Bence zamanında çok sevmişsiniz, çok fedakarlık yapmışsınız ama hepsi boşa gitmiş. Şimdi de tabiri caiz ise erkeklerin ne mal olduğunu anlamışsınız ve en ufak fedakarlık yapmaya üşeniyorsunuz. Doğru muyum? :)

evet ne güzel yazdınız :) fedakarlık kısmını yapıyorum biyere kadar aslında ama kendimi bağlama konusunda çok temkinli davranıyorum. 6 senemi boşa harcamışım... şimdi kimsenin beni o derece üzmesine izin vermemem lazım. hiç umudum yok buaralar daha fena oldum...

Hani demissin ya, bir kere aldatildim diye onun verdigi güvensizlikle süphe ile yaklasiyor olabilirsin.
Süphe görünmez bir duygu olsada bir iliskiyi icten ice kemirir, gardini alan bir insan
kendisini tamamen iliskisine veremez. Icinde hep tetikte bekleyen bir kadin besler,
sonrasinda ise, bir sekilde iliski cikmaza girer ve biter.
Cünkü kisi, ya bu da aldatirsa, ya bu da incitirse, ya yine yanilirsam , cok sevmemeliym diye diye
kendini doldurur ve bu olumsuz ic ses kisinin gercegine dönüsür.
Bence kendini suclama, hepimizin kendini güvensiz hissettigi zamanlar ,istemeden batirdigimiz isler
olabilir. Insaniz biz düse kalka ögreniyoruz.
Bunu cözmenin en iyi yolu bir psikologtan yardim almak.
Sahsen cok iyi gelecegine inaniyorum.
Ruhumuzda yoruluyor, hastalaniyor, nasil arabimiza bakim yaptirmayi ihmal etmiyorsak
ruhumuzuda arada bir tamire götürmeliyiz.
Hersey iyi olacak, üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…