- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
Ama yazış tarzıyla alakalı bir önyargı oluştu bende kendisi psikolojik yardım görüyormuş yardımcı olmak istedim doktorum ben ve aksine onun iyileşmesini isterim neden kötülüğünü isteyeyimki.. sadece kendini kullandıran basit lokma olan kızlara tahammülüm yok azıcık gurur lütfen azıcık diyorum.....
Ama yazış tarzıyla alakalı bir önyargı oluştu bende kendisi psikolojik yardım görüyormuş yardımcı olmak istedim doktorum ben ve aksine onun iyileşmesini isterim neden kötülüğünü isteyeyimki.. sadece kendini kullandıran basit lokma olan kızlara tahammülüm yok azıcık gurur lütfen azıcık diyorum.....
SEN DE BULAMIYORSAN ARTIK BAKAR MISIN kindarcığım hep çoğul eki kullanmışsın bence onlar da seni kullanmış bu yüzden olmuyor bence senin ilişkilerin.. ''azınlıkla ilk zamanlarda mükemmel denebilecek kadar kaliteli vakit geçiriyoruz benden hoşlandıklarını hissediyorum '' demişsin .. grupça takılmışsınız sanki ya ben bunu anladım :) senden hoşlandıklarını söyleyecek tabiki napsın yoksa koparamaz senden istediğini.. Bence kırılma ama basit kolay ucuz bir kız imajı yarattın bende ... ya da takıntıların var cinsellik konusunda falan bence bir uzman yardımı almanı tavsiye ederim arkadaşım...
senin ruhsal sorunların var bence doktorum ben istersen bir arkadaşıma yönlendirebilirim seni cidden iyi değilsin
çok güzel bir şey yazmışsın arkadaşım başlamadan önce seçici ol demişsin kindarrrr sürekli birileriyle birlikte olmuş hep çoğul ek kullanıyor bakar mısın yazdıklarında tanımadan yakınlaşıyor demekki sorun burada çok güzel özetliyor bu cümlen seçici ol herkese atlama ....
kindarrr ın açtığı diğer konuyu okursan anlarsın resmen bir çok kişiyle takıldım güzel vakit gecirdik sıkıldım vss hatta kendinden küçük biriyle yaşamış cocuk sıkılınca bırakmış falan az bile söylemişim aslında
nolmuş burda yahu manyak mı bu kadıneda dr ne ayaksın yavrum sen.
evet manyak . hatırlıyorsun değil mi geçen günkü kişi bu sana ve bana takmış ama şikayet ettim kapandı öbür üyeliği tamamen bu üyeliği de iptal edildi deli midir nedir
kimdi ki o hatırlayamadım. amma kızdırmışım yazık yaw
kayınvalidesini kayınpederini anlatırken hakareti bir gram eksik etmeyen biri vardı hatırladın mı? hatta bana defol demişti atışmıştık üyeliği iptal edilmişti.. sen de kimseyi kovamazsın dediğin için nasibini aldınne insanlar var yahu
konuya doktor bile gelmiş. bi de beni görüp öyle gitseydigerçi tıp bile çözüm bulamaz bize ya neyse
aaa bu konuyu ben sahiplenebilirmiyim acaba:)
sende bendensin yada bende sendenim..
bir süredir özgüvenim diplere inmeye başladı..sanırım bende bir b..kluk var diye dalga geçiyorum artık kendimle gelsin hayat bildiği gibi..
sağol arkadaşım:)
ben eskiden bir kötü olup bir düzeliyordum bu arada ilk ve ciddi ilişkimde aldatılmıştım,en son ilişkimde kalan son aklımı da kaybettim..
Benimde eskiden kimseye eyvallahım olmazdı,kendimi ezdirmezdim, kafama, prensibime uymayan durumlarda tavrım sert olurdu
Ama son ilişkimde kendime dedimki bu böyle olmayacak hürcihan kendini aşmalısın:) bayağı bir aşmışım galiba..
Birdaha seversem önce işkence yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?