İlişki yürütme kapasitesine sahip değilim

Nasil doktorsunuz siz boyle... Diyelim hastaniz basit biri napicaksiniz. Basit diye yardim etmicek misiniz? Sahsi goruslerinizi kendi ozel hayatinizi duzenlemede kullanin. Eger hastaniz genelev kadini bile olsa elestirmeye hakkiniz yok. Sahsi elestri ve yargilar tipta etik degil bir kere. Sizi hastanin hastaligi ilgilendirsin dusunceleri kendinize saklayin!

Aman sen mumkunse insan psikolojisine yardim etme yahu!!! Yunus baliginin bile tedaviye senden daha cok katkisi olacagi bir gercek!

senin ruhsal sorunların var bence doktorum ben istersen bir arkadaşıma yönlendirebilirim seni cidden iyi değilsin

Bana bak kız senin akli dengen yerinde mi?? Bizden mi gözüktüler sana he?! Adım gibi eminim ki sen geçen gün üyeliği engellenen o kişiliksin.. Çünkü durduk yere sataşıyorsun.. O konuya kim olumsuz yorum yaptıysa, ne hikmetse dün açılan bu üyelikten o yorum yapanlara saldırmaya çalışıyorsun AKLINCA.. Taa fii tarihinden kalma konularını bulup aklınca küçük oyunlar yapıyorsun bak seeeeeenn..ama yemezler biliyor musun..sen kendini akıllı zannet senden akıllılar var.. böyle yorumlarla kendini kanıtlayamazsın sen.. çünkü senin kişiliğini de karakterini de gördük... aklını başına topla.. basitlik imajını veren sensin.. cin olmadan adam çarpıyorsun hee vay haspammmm

ben de gencken boyleydim dermisim simdi...

ben resmen bir aslan terbiyecisiydim asi, hircin, uclarda kim varsa ben ona süzülürdüm

ben bunu adam ederim derdim kendime guvenim sonsuzdu ya

bir gun bir baktim ki baska bir aslan terbiyecisi gelmis ve ben bir kedi olmusum

konuya doktor bile gelmiş. bi de beni görüp öyle gitseydi gerçi tıp bile çözüm bulamaz bize ya neyse

kimdi ki o hatırlayamadım. amma kızdırmışım yazık yaw

kayınvalidesini kayınpederini anlatırken hakareti bir gram eksik etmeyen biri vardı hatırladın mı? hatta bana defol demişti atışmıştık üyeliği iptal edilmişti.. sen de kimseyi kovamazsın dediğin için nasibini aldın ne insanlar var yahu

aa evet hatırladım şimdi. ciddi psikolojik sorunların var demiştim. o da benim 2 sene önce psikoloji bölümüne açtığım konuyu güncellemiş. bak sen de manyaksın demeye getiriyo

ilahi kıs öslem. bu kadar mı taktın kafaya.

aaa bu konuyu ben sahiplenebilirmiyim acaba:)
sende bendensin yada bende sendenim..
bir süredir özgüvenim diplere inmeye başladı..sanırım bende bir b..kluk var diye dalga geçiyorum artık kendimle gelsin hayat bildiği gibi..

tabii ki sahiplenebilirsin :)

ben bi umutsuzluğa kapılıyorum , bi düzeliyorum :)

sağol arkadaşım:)
ben eskiden bir kötü olup bir düzeliyordum bu arada ilk ve ciddi ilişkimde aldatılmıştım,en son ilişkimde kalan son aklımı da kaybettim..
Benimde eskiden kimseye eyvallahım olmazdı,kendimi ezdirmezdim, kafama, prensibime uymayan durumlarda tavrım sert olurdu
Ama son ilişkimde kendime dedimki bu böyle olmayacak hürcihan kendini aşmalısın:) bayağı bir aşmışım galiba..
Birdaha seversem önce işkence yapmayı düşünüyorum

aldatılmak çok kötü gerçekten.

ben de o olayın dozunu ayarlayamıyorum galiba. gerçi heriki durumda da sonuç değişmiyo

Değişmiyor doğru söylüyosun...ama en azından ben bu kadar emek, bu kadar ödün verdim diye kendime kızmıycam...
Ya sufi olucam yada katil:) ortası yok artık
İşe gidip gelirken arabada dinleyeyim diye seçmece müzikler indirdim tavsiye ederim,biraz olsun motive ediyor

aynı sorun bendeki..
beklemeye devam..
olacak bir gün umutluyum..
ama gereksiz kurbağaları öpüp onları boşuna şımartmak yok artık..

Bende uzun sure nasil iliski yurutuluyor merak icindeyim. nasil tahammul, nasil bi sabir ve anlayis ister o iliski. Ben ilk kavgada basip gitmek istiyorum. Suanki sevgilim benim 2 senedir tanidigim yakin gordugum, herseyi konusabildigim bi arkadasim. onunlayken daha baska, oncesinde ark oldugumuz icin birbirimizi taniyoruz ve daha rahatim. Yine de bilemiyorum. daha hersey cok yeni. bakalim bu defa basarabilicem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…