Kindarr senin konun muydu? Sevgilinin kardeşi bi suç işlemişti vs. vs. nooldu o ,iş? Öğrendin mi aslını?
Babanla aran nasıl ? Babanı seviyor musun ? Bunu merak ettim ilk öncelikle .
Ve şimdi tüm ilişkilerini göz önüne al... En çok hangisini sevdin sence? En çok hangisinde kalbinin atışını hissettin ?
Ve bu ilişkinde aldatıldın mı ?
doğru insanı bulana kadar üzüleceksin canım, başka yolu yok bu işin
evet başlıkta yazdım açıkça, yok olmuyor... bisürü insanla tanışıyorum. çoğunun bi huyuna sinir olup soğuyorum. geriye kalan azınlıkla ilk zamanlarda mükemmel denebilecek kadar kaliteli vakit geçiriyoruz. benden hoşlandıklarını hissediyorum ama sonra bişey oluyor ve olay bozuluyor. nedendir ki bu acababen bulamıyorum siz bana yardım edin
kişilik olarak pire için yorgan yakan yapılan şeyi unutmayan birine her ne kadar güçlü bağlarla bağlansan bile bir hareketi senın ondan soğumana yetiyor ve idareci bir yapın yok...(öyle anladım)
zamanla aşabilirsin bana göre caresiz değil yani
bende öleyim cnm. şuana kadar hiç uzun bi ilişkim olmadı, hepsi kısa süreli oldu..
ama sorun bende değil karşı taraftaydı... abuk subuk insanlar çıktı karşıma hep...
iyi insanlarla tanışana kadar, kötülerle çıkmak zorundayız malesef
evet başlıkta yazdım açıkça, yok olmuyor... bisürü insanla tanışıyorum. çoğunun bi huyuna sinir olup soğuyorum. geriye kalan azınlıkla ilk zamanlarda mükemmel denebilecek kadar kaliteli vakit geçiriyoruz. benden hoşlandıklarını hissediyorum ama sonra bişey oluyor ve olay bozuluyor. nedendir ki bu acababen bulamıyorum siz bana yardım edin
babamı çok severim ama mesafeli bi ilişkimiz vardır yani böyle bi resmiyet hep vardır sanki
en çok sevdiğimde aldatılmış olma ihtimalim yüksek :26:
Kindarrr,
En sevdiğinde aldatılma olması seni derinden etkilemiş olabilir!
Kendine zaman tanı, uzun zaman kimse ile birlikte olma, başalamadan önce daha seçici ol bence!
Hani bile bile lades deyip üzülme sonrasında, peki ben nereden bileyim? diyebilirsin ama tavsiyem, önce incele gözle arkadaş olarak tanı:)
Az önceki muhabbetten diyeyim sana, ben doğru insanı ARKADAŞ GÖZÜYLE TANIRKEN BULDUM!:)
Dilerim sen de yakında mutlu olursun!
SEN DE BULAMIYORSAN ARTIK BAKAR MISIN kindarcığım hep çoğul eki kullanmışsın bence onlar da seni kullanmış bu yüzden olmuyor bence senin ilişkilerin.. ''azınlıkla ilk zamanlarda mükemmel denebilecek kadar kaliteli vakit geçiriyoruz benden hoşlandıklarını hissediyorum '' demişsin .. grupça takılmışsınız sanki ya ben bunu anladım :) senden hoşlandıklarını söyleyecek tabiki napsın yoksa koparamaz senden istediğini.. Bence kırılma ama basit kolay ucuz bir kız imajı yarattın bende ... ya da takıntıların var cinsellik konusunda falan bence bir uzman yardımı almanı tavsiye ederim arkadaşım...
siz bir insana basit ucuz kolay deme hakkını nerden buluyorsunuz ?
kindarrr ın açtığı diğer konuyu okursan anlarsın resmen bir çok kişiyle takıldım güzel vakit gecirdik sıkıldım vss hatta kendinden küçük biriyle yaşamış cocuk sıkılınca bırakmış falan az bile söylemişim aslında
Merak ettim bende baktım kızın konularına da çoğuna girip kırıcı yorumlar bırakmışsınız, hayırdır bir probleminiz filan mı var kızla?
Bazilari hep kendisinde bir kusur ariyor ama karsidakinde kusur olabilecegi aklina gelmiyor. Dogru insani bulana kadar devam. Ucuz olmakla alakasi yok.
Merak ettim bende baktım kızın konularına da çoğuna girip kırıcı yorumlar bırakmışsınız, hayırdır bir probleminiz filan mı var kızla?
Ama yazış tarzıyla alakalı bir önyargı oluştu bende kendisi psikolojik yardım görüyormuş yardımcı olmak istedim doktorum ben ve aksine onun iyileşmesini isterim neden kötülüğünü isteyeyimki.. sadece kendini kullandıran basit lokma olan kızlara tahammülüm yok azıcık gurur lütfen azıcık diyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?