Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zevk bu işin neresinde bilmediğimden soruyorum bana mide bulandırıcı geliyor herkes zevkten bahsediyorAdetliyken iliskimi olur kanlı kanlı :)) rahim genisliyor ve pek zewk vermez dini acıdan da temizlenene kadar günah
Canm benim iliskiye neden girilir??Zevk bu işin neresinde bilmediğimden soruyorum bana mide bulandırıcı geliyor herkes zevkten bahsediyor
Erkek istedi diye çocuk için bayanlar genelde acıdan bahsediyorCanm benim iliskiye neden girilir??
Ben evli değilim sadece herkes bundan bahsediyorValla kusura bakmayında bikaç gün ilişki yapmazsanız dünyanın sonu gelmez değilmi.
Açıklaması falan yok bunun.
Adetliyken eşine yaklaşan adamlarıda anlamam hiç.
Neyse banane.
Iste rahim genisliyor adetliyken ve acı veriyor beklesinler cnm 4 5 gun olmezler ya cocuk mocuk hikaye inanmiyorum bn hamile kalındgna hel insan kanlı iken hamile kalmak istemezki hos degil bnce bn istemezdm yaniErkek istedi diye çocuk için bayanlar genelde acıdan bahsediyor
Sacmaliyorsunuz !Erkek istedi diye çocuk için bayanlar genelde acıdan bahsediyor
Abla ben evli değilim bilgim yok sadece bundan bahsediyorlar neden diye sorduğumda cevap veremiyorlar mantıklı bir açıklama için yazdmIste rahim genisliyor adetliyken ve acı veriyor beklesinler cnm 4 5 gun olmezler ya cocuk mocuk hikaye inanmiyorum bn hamile kalındgna hel insan kanlı iken hamile kalmak istemezki hos degil bnce bn istemezdm yani
Ben evli değilim yaşamadım bilmiyorum sadece bunları duyuyorum bayanın zevk aldığını hiç duymadımSacmaliyorsunuz !
Gordum cnm bekarsın olabilir merak :) ama haram iste o yuzden vede hic hos degilAbla ben evli değilim bilgim yok sadece bundan bahsediyorlar neden diye sorduğumda cevap veremiyorlar mantıklı bir açıklama için yazdm
Seni kandirmislar.Ben evli değilim yaşamadım bilmiyorum sadece bunları duyuyorum bayanın zevk aldığını hiç duymadım