• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlışki

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Adetken neden ilişkiye girilmiyor ki herkes bunu konuşuyor ama kimse açıklayamıyor

Neyse şaka bir yana tıbbi açıdan sıkıntısı yok ama dini konularda tabi farklı oraya girmeyeyim. Tıbbi açıdan bana sorun olurmuş gibi geliyor hijyen vs ama sorun olmadığını söylüyor doktorlar, bilemiyorum.

Valla kusura bakmayında bikaç gün ilişki yapmazsanız dünyanın sonu gelmez değilmi.
Açıklaması falan yok bunun.
Adetliyken eşine yaklaşan adamlarıda anlamam hiç.
Neyse banane.
Ben evli değilim sadece herkes bundan bahsediyor

Acayip acayip konular. Gecenin bu saatinde:deli:
Dini hassasiyet ile alakalı bir durum bu. Hassasiyetiniz varsa yapmazsınız bence hijyenik olan da budur. Öyle bir endiseniz yoksa siz bilirsiniz. Bunlar tamamen şahsi meseleler buraya göre hareket etmek açma olur.

Herkes bunu mu konusuyor nasil bi cevreniz var?Ben hic gormedim bunu konusani.Iki tarafta istemez zaten hem de gunah.Musluman olmayanlar giriyor mu acaba bak simdi bende bunu merak ettim.Gecenin bu saatinde bizim gibi uyumayanlar boyle sacma seylere sariyor.

Iste rahim genisliyor adetliyken ve acı veriyor beklesinler cnm 4 5 gun olmezler ya cocuk mocuk hikaye inanmiyorum bn hamile kalındgna hel insan kanlı iken hamile kalmak istemezki hos degil bnce bn istemezdm yani
Abla ben evli değilim bilgim yok sadece bundan bahsediyorlar neden diye sorduğumda cevap veremiyorlar mantıklı bir açıklama için yazdm

Back
X