• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlışki

Herkes bunu mu konusuyor nasil bi cevreniz var?Ben hic gormedim bunu konusani.Iki tarafta istemez zaten hem de gunah.Musluman olmayanlar giriyor mu acaba bak simdi bende bunu merak ettim.Gecenin bu saatinde bizim gibi uyumayanlar boyle sacma seylere sariyor.
Bizim akrabalar konuşuyor adam istemiş kadında hastayım demiş de ordan çıktı bu mesele

Ben evli değilim yaşamadım bilmiyorum sadece bunları duyuyorum bayanın zevk aldığını hiç duymadım
Bilmedginiz seyler hakkinda boyle pesin hukumlumusunuzdur hep? Ozaman tecrube edip o sekilde yorum yapin. Her insan herseyi ayni sekilde yasasaydi sizle ben buraya ayni seyi yaziyor olurduk

Bende sordum neden hastayken ilişki olmuyor açıklama yapamadılar net bir cevaba takıldım
Yasin kucukmus daha bende cok sey merak ederdim delifisek zamanlarimda ama evlenince bu muymus be olay diyorsun.Suan sana giren cikan yok bosver milletin adetliyken naptigini.

Back
X