- 9 Mayıs 2018
- 399
- 329
- 18
- 33
deneyemem ya adam benden iğrenirse zaten sevgilim de dedi 'hamileyken ve ya adetliyken kadına dokunulmaz'Ee dene ozamn kendin gor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deneyemem ya adam benden iğrenirse zaten sevgilim de dedi 'hamileyken ve ya adetliyken kadına dokunulmaz'Ee dene ozamn kendin gor![]()
Hmm iyi demis aferin onadeneyemem ya adam benden iğrenirse zaten sevgilim de dedi 'hamileyken ve ya adetliyken kadına dokunulmaz'
denemem denemez de zaten titiz beyimizHmm iyi demis aferin onadeneyem fln deme skn hava cıkarırsn bol bol
![]()
Ayy hic cekilmez be oda :))denemem denemez de zaten titiz beyimiz
yok oyle titiz değil abartılacak kadar hem kendi titizliğine kendi hizmet eder yoksa bana iş yaptırmaz hatta yanyanayken o bana yemek yaparAyy hic cekilmez be oda :))
adetliyken hayır normalde wuhuuuBirşey sorucam gerçekten zevk alınıyor mu ya ilişkiden
Oyy oyyy aman iyi ama bak sakın sen dur bn yaparm deyipde alıstırma rahata iltifat et sn o birseyler yaptıkca ki oda gaza gelsinyok oyle titiz değil abartılacak kadar hem kendi titizliğine kendi hizmet eder yoksa bana iş yaptırmaz hatta yanyanayken o bana yemek yaparbana kıyamaz
hiç de alıstıramam bana iş soyler yatarım bazen bana aşkım bana içli kofte yapar mısın canım cekti der yaparım değerimi bildiği sürece değerini bilirim yok oyle hep ver hep verOyy oyyy aman iyi ama bak sakın sen dur bn yaparm deyipde alıstırma rahata iltifat et sn o birseyler yaptıkca ki oda gaza gelsin
Kikikikikiki
Aferim anlıyosun bu islerdenhiç de alıstıramam bana iş soyler yatarım bazen bana aşkım bana içli kofte yapar mısın canım cekti der yaparım değerimi bildiği sürece değerini bilirim yok oyle hep ver hep veren onemlisi benim
hiç sorma ya adam 65 kilo ben 90Aferim anlıyosun bu islerdentam gaz devam haa bide cok yedirme sonra göbisten corapları giyemezde sana kalır
![]()
Ne çorabı ya ben mi çok safımAferim anlıyosun bu islerdentam gaz devam haa bide cok yedirme sonra göbisten corapları giyemezde sana kalır
![]()
tatlım o bildiğimiz corap sismanlar corap giyemez yaNe çorabı ya ben mi çok safım
Teşekkür ederimTibbi açidan zarari var şu şekilde adet kanı iliski esnasinda tüplerden karin boşluguna dolabiliyor endometriozis hastaligina yol açabiliyor.
Doktorum soyledi kafamdan uydurmuyorum.
Ben kaç yıllığım burda bence siz yeni üyesinizBu uye bir kadın olamaz kizlar ya, bana baya fake koktu...
Ben kaç yıllığım burda bence siz yeni üyesiniz
Allahım bende başka birşey zannettimtatlım o bildiğimiz corap sismanlar corap giyemez ya![]()