• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlışki

Birşey sorucam gerçekten zevk alınıyor mu ya ilişkiden

yok oyle titiz değil abartılacak kadar hem kendi titizliğine kendi hizmet eder yoksa bana iş yaptırmaz hatta yanyanayken o bana yemek yapar :KK70: bana kıyamaz
Oyy oyyy aman iyi ama bak sakın sen dur bn yaparm deyipde alıstırma rahata iltifat et sn o birseyler yaptıkca ki oda gaza gelsin

Kikikikikiki

Oyy oyyy aman iyi ama bak sakın sen dur bn yaparm deyipde alıstırma rahata iltifat et sn o birseyler yaptıkca ki oda gaza gelsin

Kikikikikiki
hiç de alıstıramam bana iş soyler yatarım bazen bana aşkım bana içli kofte yapar mısın canım cekti der yaparım değerimi bildiği sürece değerini bilirim yok oyle hep ver hep ver :D en onemlisi benim

hiç de alıstıramam bana iş soyler yatarım bazen bana aşkım bana içli kofte yapar mısın canım cekti der yaparım değerimi bildiği sürece değerini bilirim yok oyle hep ver hep ver :KK70: en onemlisi benim
Aferim anlıyosun bu islerden :KK70: tam gaz devam haa bide cok yedirme sonra göbisten corapları giyemezde sana kalır :rolleyes:

Aferim anlıyosun bu islerden :KK70: tam gaz devam haa bide cok yedirme sonra göbisten corapları giyemezde sana kalır :rolleyes:
hiç sorma ya adam 65 kilo ben 90 :D bu arada nisan diyo ya ben buyuyunce prenses olucam diye bende prenses oldum buyudum de :D

Tibbi açidan zarari var şu şekilde adet kanı iliski esnasinda tüplerden karin boşluguna dolabiliyor endometriozis hastaligina yol açabiliyor.

Doktorum soyledi kafamdan uydurmuyorum.

Back
X