- 12 Şubat 2022
- 9
- -1
- 1
- 24
- Konu Sahibi boleynrhyme
-
Daha sonra ilişkiye girebildiniz mi ya da nedenini öğrendiniz mi?Geçmiş olsun normaldir.Bana 8 ünite verdiler.Hepimiz yaşadık bunları üzülme.Kizilay ,kan bankası hep bundan sebep kan ister ihtiyaç hasıl olur diye
Rahim kalınlaşması olabilir tekrardan gittinBaşlıkta olduğu gibi ilişki sırasında kan gelmeye başladı ama öyle 3-5 damla değil 1.5 saat gibi bir sürede 6 ünite kan kaybı yaşadım, ameliyat oldum üstünden neredeyse 1 sene geçti fakat atlatamadım bunu. Daha önce bu tür bi sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi doktora da gittim kaç kez fiziksel bir sorun yok deniyor o zamandan beri niye bunu yaşadığıma dair net bir cevap alamadım, kuruluk vs de yoktu sizler için süreç nasıldı/ilişkiye girebildiniz mi?
Kardeş sen sabah sabah ne içtin.
Asıl siz ne içtiniz terslemenizin nedeni nedir bi sorun hakkında görüş istedim yoksa yazmayınKardeş sen sabah sabah ne içtin.
Canım tetkikler sonucunda bir problem görünmemesi demek psikolojik olarak etkilenmenden kaynaklıdır. yani sen de travma oluşturmuş olabilir. Bilinçaltın yaşadığın durumu silememiştir. Psikolojik yardım alabilirsin nacizane tavsiyemBaşlıkta olduğu gibi ilişki sırasında kan gelmeye başladı ama öyle 3-5 damla değil 1.5 saat gibi bir sürede 6 ünite kan kaybı yaşadım, ameliyat oldum üstünden neredeyse 1 sene geçti fakat atlatamadım bunu. Daha önce bu tür bi sorunla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi doktora da gittim kaç kez fiziksel bir sorun yok deniyor o zamandan beri niye bunu yaşadığıma dair net bir cevap alamadım, kuruluk vs de yoktu sizler için süreç nasıldı/ilişkiye girebildiniz mi?
Evet dediğiniz gibi travma sonrası stres bozukluğu dendi terapiye de başladım ama bırakmak durumunda kaldım teşekkür ederimCanım tetkikler sonucunda bir problem görünmemesi demek psikolojik olarak etkilenmenden kaynaklıdır. yani sen de travma oluşturmuş olabilir. Bilinçaltın yaşadığın durumu silememiştir. Psikolojik yardım alabilirsin nacizane tavsiyem
rica ederim canım. Ama ileride daha büyük sorunlara yol açmaması açısından devam etmelisin.Evet dediğiniz gibi travma sonrası stres bozukluğu dendi terapiye de başladım ama bırakmak durumunda kaldım teşekkür ederim
neden böyle yazdınız ki? bir sorun olmuş ki ameliyata alınmış. iki damla fazla kanadı diye başlık açmamış sonuçtaGeçmiş olsun normaldir.Bana 8 ünite verdiler.Hepimiz yaşadık bunları üzülme.Kizilay ,kan bankası hep bundan sebep kan ister ihtiyaç hasıl olur diye
Açıkçası fake olduğunu düşünüyorum.Sizce 6 ünite kan verilecek kadar ne olabilir.Yani bir kadın bir erkek ilişkiye girecek sanki savaş olmuş.Siz hiç böyle birşey duydunuz mu.Sahsen ben ilk defa duydum.Demek olabiliyor böyle şeyler.neden böyle yazdınız ki? bir sorun olmuş ki ameliyata alınmış. iki damla fazla kanadı diye başlık açmamış sonuçta
6 ünite kanı ben kaybettim, o gece hastanede kaldım ve sonraki sabah 2 ünite kan verildi inanıp inanmamak size kalmış ama çok zor bi süreçten geçtim inanın sizin gibi davranan doktorlar da oldu ve 11 ay geçti üstünden hiç kimse bana yardımcı olmadı bu umrunuzda olur mu bilmiyorum açıkçası ama insanların ne yaşadığını bilmeden bu şekilde davranmayın bi ben biliyorum ne yaşadığımı belki aynı olay başından geçen birileri vardır ve yardımcı olurlar diye yazdım, hesabı da bu yüzden açtım keşke hemen yargılayıp terslemeden önce düşünsenizAçıkçası fake olduğunu düşünüyorum.Sizce 6 ünite kan verilecek kadar ne olabilir.Yani bir kadın bir erkek ilişkiye girecek sanki savaş olmuş.Siz hiç böyle birşey duydunuz mu.Sahsen ben ilk defa duydum.Demek olabiliyor böyle şeyler.
bilmiyorum açıkçası, yani iki üç gün kanama olabilir belki ama aşırı olmaz normal bir durumda. ama belki bilmedigimiz bir sağlık sorunu vardır, ameliyat oldum demiş çünkü.Açıkçası fake olduğunu düşünüyorum.Sizce 6 ünite kan verilecek kadar ne olabilir.Yani bir kadın bir erkek ilişkiye girecek sanki savaş olmuş.Siz hiç böyle birşey duydunuz mu.Sahsen ben ilk defa duydum.Demek olabiliyor böyle şeyler.
Vajinada 2 büyük yırtılma oluşmuş, ilk ilişkim değildi, zorlama ya da sert bir ilişki yoktu, kuruluk yoktu daha sonra anatomik olarak anormal bi sorun varsa da olabilir dendiği için kaç kez doktora gittim muayene oldum hiçbir sorun bulunmadı her şey normal dendibilmiyorum açıkçası, yani iki üç gün kanama olabilir belki ama aşırı olmaz normal bir durumda. ama belki bilmedigimiz bir sağlık sorunu vardır, ameliyat oldum demiş çünkü.
konu sahibi B boleynrhyme , ne için ameliyat odunuz? doktorlar neden o kadar kanama olduğu ile ilgili bir şey demedi mi?
Amma dram yaptın tatlım ya.Burasi fake konudan geçilmiyor hergun inanmam inanirim bana kalmış doktor inanmadı diyorsun gözüyle gördüğüne ben yazdığını farz kabul edip inanmak zorunda miyim6 ünite kanı ben kaybettim, o gece hastanede kaldım ve sonraki sabah 2 ünite kan verildi inanıp inanmamak size kalmış ama çok zor bi süreçten geçtim inanın sizin gibi davranan doktorlar da oldu ve 11 ay geçti üstünden hiç kimse bana yardımcı olmadı bu umrunuzda olur mu bilmiyorum açıkçası ama insanların ne yaşadığını bilmeden bu şekilde davranmayın bi ben biliyorum ne yaşadığımı belki aynı olay başından geçen birileri vardır ve yardımcı olurlar diye yazdım, hesabı da bu yüzden açtım keşke hemen yargılayıp terslemeden önce düşünseniz
Yeni üye, lise ve öğrenci yazıyor bilgilerindeAmma dram yaptın tatlım ya.Burasi fake konudan geçilmiyor hergun inanmam inanirim bana kalmış doktor inanmadı diyorsun gözüyle gördüğüne ben yazdığını farz kabul edip inanmak zorunda miyim
İnan ya da inanma demiyorum bu kadar terslemenin hiçbir anlamı ve gereği yok tek yaptığın yaranın üstüne tuz basmak başka bir şey değilAmma dram yaptın tatlım ya.Burasi fake konudan geçilmiyor hergun inanmam inanirim bana kalmış doktor inanmadı diyorsun gözüyle gördüğüne ben yazdığını farz kabul edip inanmak zorunda miyim
Yeni üye, lise mezunu ve halihazırda öğrenci olanlar ilişkiye giremiyor mu? Yardımcı olmayacaksanız yazmanızın hiçbir gereği yokYeni üye, lise ve öğrenci yazıyor bilgilerinde
Bakmadım bile bilgilerineYeni üye, lise ve öğrenci yazıyor bilgilerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?