İlişkide boy meselesi

Basta gozunuze batan sey hep batar cikin bir kahve icin .banasa gecen internetten biri yazdi cocuk yakisikli , cok iyi okullarda okumus tam hevesim kabardi derken fotograflarda omzunun dar elinin kolunun biraz kucuk oldugunu farkettim .sonra ismini facebookta arattim orta boylu bir adamla poz vermis ikisininda boydan ayakları gozukuyor .hem kısa hem ayaklari bile kucucuk durmus adamin yaninda .bide altı baya kalın bir ayakkabi giymis demekki oda farkında durumun .hic uzatmadım icime sinmez biliyorum

Ben 180im benim için boy önemli aynı boyda birini bile istemem şahsen gelişmemiş gibi geliyor kısa erkekler

Bende 172 yim açıkcası hiç kendimden kısa biriyle sevgili olmadım olmazdımda. Eşimle kafam güzelken tanışmıştım boyunu faln hatırlamıyordum. Sırf boyu benden kısamı ddiye bakmak için ertesi günü görüşmüştüm 😀 sonuç adam 189 muş 😀 evlendik😀

Basta gozunuze batan sey hep batar cikin bir kahve icin .banasa gecen internetten biri yazdi cocuk yakisikli , cok iyi okullarda okumus tam hevesim kabardi derken fotograflarda omzunun dar elinin kolunun biraz kucuk oldugunu farkettim .sonra ismini facebookta arattim orta boylu bir adamla poz vermis ikisininda boydan ayakları gozukuyor .hem kısa hem ayaklari bile kucucuk durmus adamin yaninda .bide altı baya kalın bir ayakkabi giymis demekki oda farkında durumun .hic uzatmadım icime sinmez biliyorum .

Bende zamanini calmak istemiyorum o yuzden buluşmak istemedim ama karakteride onemsiyorum. Aşiri takintili biri degilim ayni boyda birisi olurdu benim için takintili olsam 190 adamdan asagisi olmaz derdim
Sizin için sorun olmasaydı konu açmazdınız diye düşünüyorum. Ayrıca ayakkabısının içine gizli topuk koyan bir adam en azından kendi boyunu sorun ediyor gibi görünüyor. Nasıl biri bilmiyoruz siz takmasanız da o bu boy farkına takar mı?

Sizin için sorun olmasaydı konu açmazdınız diye düşünüyorum. Ayrıca ayakkabısının içine gizli topuk koyan bir adam en azından kendi boyunu sorun ediyor gibi görünüyor. Nasıl biri bilmiyoruz siz takmasanız da o bu boy farkına takar mı?
Evet işte ben takmasam belki yan yana gelince boy sorunu o yapicak her sey muallakta şuan

Bide sizin durumunuz sizden kisa bir erkekle gorusmekten cok ,zaten kisa bir erkekle gorusmek .siz 185 olsanız adam 180 olsa bu kadar takilmazsiniz .ama adam belliki 170 in altında yani turkiye ortalamasindan bile kısa.160 olan kadın bile bu boyu kısa bulur .adam sizden degil genel ortalamadan kısa oldugu icin tabanlık kullanıyor. Bence siz bu adamla olmazsınız

Bide sizin durumunuz sizden kisa bir erkekle gorusmekten cok ,zaten kisa bir erkekle gorusmek .siz 185 olsanız adam 180 olsa bu kadar takilmazsiniz .ama adam belliki 170 in altında yani turkiye ortalamasindan bile kısa.160 olan kadın bile bu boyu kısa bulur .adam sizden degil genel ortalamadan kısa oldugu icin tabanlık kullanıyor. Bence siz bu adamla olmazsınız
Bu sekilde dusunmuyorum ben 160-165 olsaydim bu kisiyi kabul ederdim

Aslinda sorundan çok fikir almak istedim, cevremde sorabilecegim birisi yok. Deneyimli birileri vardir dedim..

Direkt boy benim için hiç problem değil demiyorsanız bir süre sonra kafaya takarsınız. Ümit vermelik bir şey yok görüşün tabi. Ama baştan olmayacağı belliyse de zorlamaya gerek yok. Karşınızdakini görünüşü sebebiyle reddetmekte bir sorun yok, herkes beğendiği ve beğenildiği bir ilişkide olmalı
Sadece kendisini uzmek istemedim sizin boyunuz kisa olmaz da demek istemiyorum.

Sizi boy rahatsız etmiyor anlaşılan, hayat sizin ,görüşün bakın beğenirseniz devam edersiniz.Hickimse ilk görüşmeye giderken kesin gözüyle bakmiyordur zaten, belki boy değil başka bir nedenden istemeyeceksiniz.Ümitlik bir durum yok.
İlişki iki kişi yaşanır kimin ne düşüneceğinin hiçbir önemi yok.150 boyum 182 sevgilim oldu.Bizi de yakıştırmayanlar vardı ben mutluydum kimseyi umursamadım.
Ama siz kadinsiniz degil mi. Kadin kisa olunca bir sorun olmuyor. Yinede tabiki anlaşmak daha onemli sanki ben cok cok uzun birisini istemişim gibi bir algi oluştu burada

Back
X