İlişkide boy meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birde birazcik sinirli ve kendini ustun gibi goruyor geldi bana. Cunku soyle bir konusma gecmisti. Önceki gorustugum kisilerden hep ben ayrildim diye bu cumle beni dusundurdu. Normal gelmedi bana
Yani genellemek gerçekten istemiyorum ama benim gözlemlediğim kısa boylu erkeklerde hep böyle aşağılık kompleksi oluyor. Yani kendilerini herkesten üstün görüyorlar, üstten bakmaya çalışıyorlar, ben mükemmelim diyip milleti eleştirmeye kalkıyorlar. O kişi öyledir demiyorum ama böyle bir sorun var gibi. Hatta bana mı öyle geliyor diyip araştırdığımda Napolyon kompleksi kavramına denk geldim, siz de bakabilirsiniz.

Acikcasi hic kendimden uzun birileri denk gelmiyor nasip işi bu diyorum kabul ediyorum konuşmaya ısınmaya calisiyorum ama yanimda benden kucuk kalsin istemiyorum siz beni daha iyi anlarsiniz ellerimiz ayaklarimiz kol, bacak boyumuz 155 160 bir kadinla ayni degil cok cok onemli bir kriter degil ahlakli birisini istiyorum ama ayni boyda olsaydik dahada olumlu bakicaktim, bu yuzden kafam cok karisti
Benim exim 1,76ydı. Erkeğin kısası kadınla aynı görünüyor gerçekten. Hafif topuklu giydiğimde uzun oluyorum ondan. Onda kaldığımda dışarı çıkarken onun eşofmanlarıyla çıkıyordum :D
Aşağı yukarı aynı olduğumuz için benim gözüme batmıyordu (bir de gözüm bir şeyi görmüyordu, o ayrı :) ) ama benden direkt kısa hiçbir erkekten de etkilenmedim.

Karakter tabii ki önemli. 190 olup karaktersizin teki de olabilir ama fiziksel olarak beğenmek de temel taşlardan biri. İş ilerlerse belki ömrünüzü geçireceksiniz, içinize sinmeyen, tam olarak beğenmediğiniz bir adamla ilişki geçmez.

Tanışmaktan zarar gelmez, belki yüz yüze görünce sizden 5-6 cm kısa biri iyice gözünüze batacak. Deneyin, öyle karar verin.

Bir de bazı erkekler gerçekten kompleks yapıyor çaktırmasa da. Ben topuklu giydiğimde yüksek topuklu giyerim, 10-12 cm falan. 1,84lere geldiğimde çoğu erkekten uzun oluyorum, "ya lya topuklu giymesen olur mu, ben kısa kaldım yanında hihi" diyen oldu mesela. Bahsettiğim eximle düğüne giderken ben düz ayakkabı giyecektim, "istiyorsan topuklu giy, ben takmam benden uzun durmanı" dedi. Bunu da anca yan yana geldiğinizde anlarsınız.

Yani genellemek gerçekten istemiyorum ama benim gözlemlediğim kısa boylu erkeklerde hep böyle aşağılık kompleksi oluyor. Yani kendilerini herkesten üstün görüyorlar, üstten bakmaya çalışıyorlar, ben mükemmelim diyip milleti eleştirmeye kalkıyorlar. O kişi öyledir demiyorum ama böyle bir sorun var gibi. Hatta bana mı öyle geliyor diyip araştırdığımda Napolyon kompleksi kavramına denk geldim, siz de bakabilirsiniz.
Bende genelleme yapmayi sevmem her kisa boylu erkek boyledir diyemem sadece bu kisi hakkinda boyle bir cikarimda bulundum,

Benim exim 1,76ydı. Erkeğin kısası kadınla aynı görünüyor gerçekten. Hafif topuklu giydiğimde uzun oluyorum ondan. Onda kaldığımda dışarı çıkarken onun eşofmanlarıyla çıkıyordum :D
Aşağı yukarı aynı olduğumuz için benim gözüme batmıyordu (bir de gözüm bir şeyi görmüyordu, o ayrı :) ) ama benden direkt kısa hiçbir erkekten de etkilenmedim.

Karakter tabii ki önemli. 190 olup karaktersizin teki de olabilir ama fiziksel olarak beğenmek de temel taşlardan biri. İş ilerlerse belki ömrünüzü geçireceksiniz, içinize sinmeyen, tam olarak beğenmediğiniz bir adamla ilişki geçmez.

Tanışmaktan zarar gelmez, belki yüz yüze görünce sizden 5-6 cm kısa biri iyice gözünüze batacak. Deneyin, öyle karar verin.

Bir de bazı erkekler gerçekten kompleks yapıyor çaktırmasa da. Ben topuklu giydiğimde yüksek topuklu giyerim, 10-12 cm falan. 1,84lere geldiğimde çoğu erkekten uzun oluyorum, "ya lya topuklu giymesen olur mu, ben kısa kaldım yanında hihi" diyen oldu mesela. Bahsettiğim eximle düğüne giderken ben düz ayakkabı giyecektim, "istiyorsan topuklu giy, ben takmam benden uzun durmanı" dedi. Bunu da anca yan yana geldiğinizde anlarsınız.
Şoyleki simdi o 167 ben 172 topukluda giymek isterim arada 5 cm topuklu giydim 177 oldum arada ucurum oluyor. Hic mi dugune gitmicem ben topuklu giyebilecegim bir ortam olucak illaki. İlişki meselerine takilmalik bakmiyorum ileriki hayatimida etkileyebilir bunuda dusunuyorum

Şoyleki simdi o 167 ben 172 topukluda giymek isterim arada 5 cm topuklu giydim 177 oldum arada ucurum oluyor. Hic mi dugune gitmicem ben topuklu giyebilecegim bir ortam olucak illaki. İlişki meselerine takilmalik bakmiyorum ileriki hayatimida etkileyebilir bunuda dusunuyorum
Haklısınız. Kadın uzun boylu olunca bunlar da düşünülecek şeyler oluyor. Mesele sadece ay adam kısaymış değil, kendimizi yanında nasıl hissettiğimiz. Yanında dev gibi hissettiğim bir adam istemezdim.
Bence sizin içinize sinmiyor ama boyu yüzünden elemek sığlık gibi geldiği için kabul etmek istemiyorsunuz. Ki aynı boyda biri olarak bence içinize sinmemesi çok normal.

Haklısınız. Kadın uzun boylu olunca bunlar da düşünülecek şeyler oluyor. Mesele sadece ay adam kısaymış değil, kendimizi yanında nasıl hissettiğimiz. Yanında dev gibi hissettiğim bir adam istemezdim.
Bence sizin içinize sinmiyor ama boyu yüzünden elemek sığlık gibi geldiği için kabul etmek istemiyorsunuz. Ki aynı boyda biri olarak bence içinize sinmemesi çok normal.
Beni çok iyi anlamışsiniz birisine boyunuz kısa sizi kabul etmiyorum demek bana gore değil, tamam karakteri beyefendi ama yan yana gelince uyuşucagimizi dusunmuyorum. Bir kaç dusundugum konuda var.Yuz yuze gelince belki farkli olabilir ama bu seferde o kişi buluşmasaydik o zaman diyebilir mi onuda uzmek istemiyorum. Sanirim bu sekilde ayrilmak daha iyi olur.

Bu şekilde bir insan oldugunu dusunmuyorum capkin bir insani anlayabilirim, takip ettigi kisilerden takip etmese videolari begenmesi, yaziş tarzi, bir kaç uyuşmadigimiz konu daha var ama tolere edebilirim diye dusundum boy konusunuda konuşunca tuzu biberi gibi oldu. Tabikide gercek yuz yuze bir goruşme daha saglikli olurdu ama nasip yinede.
Hakkında “düşünmüyorum” dedigimiz insanlar hakkında müthis saskınlıklarla karsı karsıya kalabiliyoruz.
Benim fikrim simdiden boy konusuna takıldıysanız ister istemez sonraki zamanlarda da icinizi kemirebilir.

Cidden ya bencilce geliyor. Ne var yani o ayrilmişta olabilir kız ayrilmişta olabilir. Bu kadar egoist bir insan ile yapamam
Boyu söylemeden bence bu konusmayı ele alarak bile yol verebilirsiniz. “Bazı hosuma gitmeyen davranıslarınla karsı karsıya kaldım bu beni itti devam edebileceğimi sanmıyorum” diyin :)

Ama siz kadinsiniz degil mi. Kadin kisa olunca bir sorun olmuyor. Yinede tabiki anlaşmak daha onemli sanki ben cok cok uzun birisini istemişim gibi bir algi oluştu burada
Evet ben kadınım sizi anladım.Demek istediğim şu ben kendimle aynı boyda erkek istemem, bana çekici gelmiyor en az 20 cm uzun olsun isterim benden.Bu benim tercihim,beni bağlar. Siz boyundan ötürü direk silip atmamışsınız ki danışma gereği duymuşsunuz buradaki kadinlara.Demek sizin için başlı başına bir kriter değil bu mevzu başkalarının nasıl bakacağını merak ediyorsunuz.Ben de diyorum ki sizi bağlar sadece.İnsanlar her türlü elestirebilir mühim olan sizin nasıl hissettiğiniz.

Evet ben kadınım sizi anladım.Demek istediğim şu ben kendimle aynı boyda erkek istemem, bana çekici gelmiyor en az 20 cm uzun olsun isterim benden.Bu benim tercihim,beni bağlar. Siz boyundan ötürü direk silip atmamışsınız ki danışma gereği duymuşsunuz buradaki kadinlara.Demek sizin için başlı başına bir kriter değil bu mevzu başkalarının nasıl bakacağını merak ediyorsunuz.Ben de diyorum ki sizi bağlar sadece.İnsanlar her türlü elestirebilir mühim olan sizin nasıl hissettiğiniz.
Evet insanlar her turlu elestiyiyor ve hic acimalari yok. Uzun boylu erkek bazilarina cekici gelebilir. Benim için uzun da olabilir benim boyumda biride olabilir, ama benden kisa biri ile nasil olur diye fikir alisverisi yapmak istedim.

Çok saçma kompleksler gibi geliyor bana ama şimdiden takılıyorsan her zaman takılırsın. Ben de 172’yim eşim de aynı boyda ama benim boy kompleksim yoktu, eşimi de çok seviyorum. Boyuma bayılan herkes eşimden sonra çok güzelsin ama çok uzunsun demeye başladı 😂 umurumda mı hayır ama takan insana daha çok takıntı yaptırıyorlar haberin olsun

Çok saçma kompleksler gibi geliyor bana ama şimdiden takılıyorsan her zaman takılırsın. Ben de 172’yim eşim de aynı boyda ama benim boy kompleksim yoktu, eşimi de çok seviyorum. Boyuma bayılan herkes eşimden sonra çok güzelsin ama çok uzunsun demeye başladı 😂 umurumda mı hayır ama takan insana daha çok takıntı yaptırıyorlar haberin olsun
Benimle ayni boyda olsa gorusmeyi bende dusunuyordum cidden ergen kizlar gibi 190 erkek diye tutturmuyorum. Ama 167 boyunda ve ayakkabisinin icine yukseltici koydugunu soyledi demekki kendisi bu durumu takinti haline getirmiş onada hak veriyorum, yargilamiyorum ama ileride sorunlar yaşariz gibime geldi

Merhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Çağla şikel Emre Altuğ pınar Altuğ ve eşi aralarında uçurum var boyu dert etmeyim bence mutluysanız takılmayın

Benimle ayni boyda olsa gorusmeyi bende dusunuyordum cidden ergen kizlar gibi 190 erkek diye tutturmuyorum. Ama 167 boyunda ve ayakkabisinin icine yukseltici koydugunu soyledi demekki kendisi bu durumu takinti haline getirmiş onada hak veriyorum, yargilamiyorum ama ileride sorunlar yaşariz gibime geldi
Aynı boyda bile kadın daha uzun duruyor. Kaldı ki ayakkabılar min 2cm ve fark ediyor 2 cm bile. Bence bir şans verebilirsin. İlk cümleleri kurma nedenim de üzüleceksen takacaksan haberin olsun diye. Bence önemli olan eğlenmek iyi zaman geçirmek ortak hayallerin olması. Boyu da onun elinde olan bir şey değil elinde olan şeylere göre değerlendirmeye al derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X