Benim exim 1,76ydı. Erkeğin kısası kadınla aynı görünüyor gerçekten. Hafif topuklu giydiğimde uzun oluyorum ondan. Onda kaldığımda dışarı çıkarken onun eşofmanlarıyla çıkıyordum

Aşağı yukarı aynı olduğumuz için benim gözüme batmıyordu (bir de gözüm bir şeyi görmüyordu, o ayrı :) ) ama benden direkt kısa hiçbir erkekten de etkilenmedim.
Karakter tabii ki önemli. 190 olup karaktersizin teki de olabilir ama fiziksel olarak beğenmek de temel taşlardan biri. İş ilerlerse belki ömrünüzü geçireceksiniz, içinize sinmeyen, tam olarak beğenmediğiniz bir adamla ilişki geçmez.
Tanışmaktan zarar gelmez, belki yüz yüze görünce sizden 5-6 cm kısa biri iyice gözünüze batacak. Deneyin, öyle karar verin.
Bir de bazı erkekler gerçekten kompleks yapıyor çaktırmasa da. Ben topuklu giydiğimde yüksek topuklu giyerim, 10-12 cm falan. 1,84lere geldiğimde çoğu erkekten uzun oluyorum, "ya lya topuklu giymesen olur mu, ben kısa kaldım yanında hihi" diyen oldu mesela. Bahsettiğim eximle düğüne giderken ben düz ayakkabı giyecektim, "istiyorsan topuklu giy, ben takmam benden uzun durmanı" dedi. Bunu da anca yan yana geldiğinizde anlarsınız.