ilişkide cinselliğin önemi!

birgunbelki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
597
270
123
Sarılmalar öpüşmeler tamam diyelim ama acık acık istemese de hissediyosunuz ki sevgilinizin gözü bi basamak daha yukarda ve kendinizi de hazır degilsiniz boyle bi duruma ne yaparsınız. Cinsellik ilişkinin devami icin ne kadar önemli. Uzun süreli iliskilerde erkek çok uzun süre sabredebilir mi

istedikten ve sevdikten sonra eder..her cinsellik isteyen erkekde sevmiordur genellemesi yanlıs zaten ister tabi sevdigi kadın neticede ama sen eger burda durmalısın dedigin an durmuyorsa o adamın sevgisi sahtedir
sevgisini sorgulamıyorum artık 1.5 sene oldu ve dahasini istediğinin de farkindayim. Dediğin gibi sonucta sevdigi kadinim tabiki bana karşı cinsel cekim hissetmesi kadar normali yok. Senin istemediğin bi şeyi asla yasamayiz demisligi de var ama bu konuda istegi düzenli artış gösteriyo ki bu da bende nereye kadar bu adam sabreder gibi bi soru oluşturdu.

sevgisini sorgulamıyorum artık 1.5 sene oldu ve dahasini istediğinin de farkindayim. Dediğin gibi sonucta sevdigi kadinim tabiki bana karşı cinsel cekim hissetmesi kadar normali yok. Senin istemediğin bi şeyi asla yasamayiz demisligi de var ama bu konuda istegi düzenli artış gösteriyo ki bu da bende nereye kadar bu adam sabreder gibi bi soru oluşturdu.

Bu sorunun amacı gerçekten ne anlam anlamadım.

2 seçeneğin var bekle diyecek evliliği bekleyeceksin.
Yada birlikte olacaksın.

Sonuçta seninle daha ileri gitmek istiyorsa evlilik dışı cin. iliş. karşı olduğum için yüzüne söylerdim. Evlenmeden" ASLA"

Siz başta hata yapıyorsunuz.

Aşırı temas sizin ve karşı tarafın bastırması güç duygularını uyarıyorsunuz sonra baskıladığı duygulardan korkuyorsunuz...

Temas tehlikeli evet,sarılmak dokunmak opusmek bir zaman sonra yetmemeye baslıyor ve erkek daha ilerisini istiyor,,
Ama sunu demeliyimki gercekten ciddi ciddi ilerisini düşünen erkek napıp edip bir noktada kalıyor..
Biz eşimle 2 yıl flört ettik,birlikte tatile bile gittik,istese direnemeyeceğim zamanlar oldu ama orda stop yaptı hep..

cınsellık ilişkinin buyuk bı parcası dıye dusunuyorum..ve uzun surelı ilişkilerde yokluğu hissedilir sorun çıkartabilir bence.. pişman olcağın bır sey yapmamak kaydıyla yoksa asla karşı değilim seven sevdiğiyle istediğini yaşamalı yeter kı pişman olmıycağı biri olsun

Bu sorunun amacı gerçekten ne anlam anlamadım.

2 seçeneğin var bekle diyecek evliliği bekleyeceksin.
Yada birlikte olacaksın.

Sonuçta seninle daha ileri gitmek istiyorsa evlilik dışı cin. iliş. karşı olduğum için yüzüne söylerdim. Evlenmeden" ASLA"

Siz başta hata yapıyorsunuz.

Aşırı temas sizin ve karşı tarafın bastırması güç duygularını uyarıyorsunuz sonra baskıladığı duygulardan korkuyorsunuz...
Sevgilim uzakta yanima geldiginde de yakinlasma oluyor biraz. Sevgilimin bu konuda açık açık bi sey dediği yok. Dur dediğim yerde de duracagina inanıyorum ama istediğini de hissediyorum. Merak ettiğim bu sekilde nereye gider bu istek ne olur

ben kendi adıma evlenmeden olmazcılardan olduğum için bu beklentide olan erkeklerden hep uzak durdum .....benim yapım bu . çünkü cinsellik yaşayıp ilişkim biterse en çok üzülen yine ben olurum .. benim hayatımda negatif bir gelişme olur . ayrıca inancıma görede haram .. herkesin kendi hayatı kendi kararları .ilişkileri uzatma taraftarıda değilim ...

Cinsellik önemlidir. Burada sizin tutumunuz belirleyici olacaktır. Her şey sizin vicdanınızda bitiyor. Kendinizi suçlayacak işlere kalkışmayın derum. Ama bunu da yaşamın bir parçası olarak görebilirseniz vicdanınızda rah olacaktır...

ben kendi adıma evlenmeden olmazcılardan olduğum için bu beklentide olan erkeklerden hep uzak durdum .....benim yapım bu . çünkü cinsellik yaşayıp ilişkim biterse en çok üzülen yine ben olurum .. benim hayatımda negatif bir gelişme olur . ayrıca inancıma görede haram .. herkesin kendi hayatı kendi kararları .ilişkileri uzatma taraftarıda değilim ...
Ben de her zaman oyle düşünmüştüm. Ama ilişki uzadikca bu belirgin bi eksiklik halini aldi. Suan iliskiyi uzatmama durumumuz yok en az iki sene daha ciddi bi adim atamiyoruz. Bu da benim islerim yuzunden kaynakli oldugu icin sorun yaratan taraf benmisim gibi oluyor. Bazen ciddi düşündüğünü belli ediyor ama bu konuda attığımız bi adim yok sonuçta. Ama cinsel olarak isteklerinin arttiginin da farkindayim

Bu kişiden kişiye değişir. Ben cinsellik olmadan ilişki sürdüremem. Bu karşımdaki erkeğin isteğiyle bağıntılı bir şey değil. Tamamen benimle, benim isteklerimle alakalı.

Ama istemediğim halde kimseyle birliktelik yaşamadım şimdiye dek sırf karşı taraf istiyor diye. Burda önemli olan sizin ne istediğiniz, ne beklediğiniz. Erkek arkadaşınızın istekleri cinsellik konusunda çok da önemli değil. Ülkemizde bu açıdan yıpranan taraf hep kadındır çünkü. O yüzden bu kararı kadının vermesi gerekir.

bence hayat cok kısa ne yasamak istiyosan yaşa içinden geldiği gibi..sonunu düşündükçe çıkış bulamazsın :)

ne olursa olsun dur demelisin,eğer bunun için seni bırakıp gidecekse de yolu açık olsun derim..

eğer sen de içten içe istiyorsan bilemiycem de, bana kalırsa da gereksiz bi durum yani yaşanmamalı. zaten gerçekten seninle ciddi düşünüyorsa bunun ilerde elbet yaşanacağını bilir. bu yuzden sabırsız olmamalı. başıma geldiği için biliyorum:KK39:

Sen istemiyorsan ve gerçekten seviyorsa saygıda duyar bekler. Herşey sende bitiyor ailem çevrem sorun değil arkasında durabilirim dert değil dersen her şey yaşanır sonuçta kadın istemedikçe erkek hiç bir halt edemez bakma hayatını yaşa istediğini yaşa diyenlere kendinle mahkeme kur yarın giderse ben bunu kaldırabilirmiyim diye

sonra çok önemli tenimizin uyumu
diyesim geldi.
ben evlenmeden önce yaşanması taraftarıyım.
elbetteki herkesle değil.

seni bırakmıycagı ne malum bide bu yonden bakmak lazım,hayatın ne getırıcegını bılemıyoruz

Bizimde 5 yıllık mazimiz var ve 5 yıldır sabrediyor adam :-)
Mutlaka bir şeyler yaşanıyor ama evli çiftler gibi değil :KK12:
"Bekleyeceksin, evlenmeden asla!" diyorum her ne kadar bu cümle erkeklere itici gelsede :KK59:
Bu konuda da oldukça kararlıyım. Şimdiden her şeyi yaşarsak evlilikte ne yaşayacağız yahu? :confused:
Onunda beklemekten başka şansı yok. Bekleyemem derse kendi bilir. Hiç eyvallahım olmaz o konuda. :63:
Aman başkasına bakmasın, aman bana daha çok bağlansın gibi saçma sapan düşüncelerden ötürü kendimden taviz vermem. Her şey yeri ve zamanında güzel bence :KK37:

Bence ilişkide cinsellik çok önemli. Özellikle uzun vadeli ilişkilerde olmazsa olmaz yani. Herhangi bir sağlık problemi olmaksızın uzun vadeli bir ilişkide sevgilim benimle cinsellik yaşamak istemese bundan rahatsızlık duyarım, hatta ayrılmaya kadar bile gidebilir iş. Seven beklemek zorunda değil.

Erkekler durmaz, beklemez diye düşünmek de yanlış bu sadece erkeğin hoşuna giden, erkeğin yaşamak istediği bir şey ya da erkeğe sunulan bir hediye değil ki?

"Şimdiden her şeyi yaşarsak evliliğe ne kalacak?" mantığına da ayrı bir güldüm. Evlilik sadece cinsellik yaşamak amaçlı yapılan bir şey değil kaldı ki cinselliği ne zaman yaşarsan yaşa bir süre sonra ilk zamanlardaki heyecanını zaten bulamayacaksın haliyle bir ömür sürmesi planlanan evliliğe limited edition gibi yaklaşıp ne kalacak diye düşünmek mantıksız.

Back
X