İlişkide Cinsellik

Sevsin,evlenene kadar cinsellik istemesin.Evlendikten sonrada tabiki istesin,beni arzulasın.Çok mu gerçek dışı düşünce bu?
Siz evlenene kadar size yan gözle bakmasın, evlendikten sonra baksın istiyorsunuz ama böyle bir dünya yok. Arzulasın ama belli mi etmesin istiyorsunuz? Ama seven kıyamaz diyorsunuz, demek sevismek istemek kıymak sizin için ve sevismek isteyecek adam tabi ki bir sağlık sorunu yoksa. Baştan beri istemiyorsa hadi geçmiş olsun evlenince de istemez.

Ha isteyebilir ama hiç belli etmesin diyorsanız daha modern görücü usulü biriyle biraz daha hızlıca evlenin derim, bu şekilde en istediğiniz gibi olacaktır. Aracı olan kişi de sizi iyi taniyorsa size uygun birisini bulur, ben bile birbirine uyan arkadaşım varsa diyorum bir tanışın diye, böyle evlenen de oldu.

Arzulasın ama belli etmesin istiyorum.Bunu da söyledim ona zaten.O da belli şeyleri içinde yaşayacağını söyledi.Seven insanın sarılmak,el ele tutuşmak,öpmek isteyeceğini belirtti.İlk buluşmada elimi tutup sarılmak isteyince ben istememiştim,geri çekilmiştim.

Evlenmek için o kişinin tamamen benim için doğru kişi olduğuna yürekten inanmam gerekiyor,bunun süresi yok.Tamamen karşıdakinin davranışına ve benim hislerine bağlı.

Evet.

Kızım senin için herkes doğru kişi. Dünyanın en beş para etmez adamına doğru kişi muamelesi yaptın, evlilik hayalleri kurdun.
Herkes doğru kişi olamaz ki.O kesinlikle benim için doğru kişi diyemem ki,sadece 1 aylık deneme süresi verdim kendime.O 1 aylık süreçte cinsellik konusunu tekrar açarsa benim için doğru kişi olmadığını düşünüp ayrılırım

Bugün çıplak uyuyalım der. Sonra az sürteyim ne olacak sanki der bi bakmışsın olmuş bitmiş sana da ee sende istedin der. Kurtulmuşsun

Abooooo
Doğru kişiyi seçme kıstasına bakın.

Sevsin,evlenene kadar cinsellik istemesin.Evlendikten sonrada tabiki istesin,beni arzulasın.Çok mu gerçek dışı düşünce bu?
Evet :) yani adam istemio olsa o zaman otur bi düşün derim. %90 gaydir veya aseksueldir çünkü. Öyle biriyle evlenmek ister misin? Burda goruyoruz evlendik bilmem kac ay geçti benim zorlamamla 6ayda bir anca oluyor vs.

Tek sorun cinsellik çünkü değil mi

Valla böyle nasihat dinlemeyen, akıl almayan, burnunun dikine giden insanların yaşadıklarına üzülmüyorum ben. Gelecek konularını merakla bekliyor olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…