- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Siz evlenene kadar size yan gözle bakmasın, evlendikten sonra baksın istiyorsunuz ama böyle bir dünya yok. Arzulasın ama belli mi etmesin istiyorsunuz? Ama seven kıyamaz diyorsunuz, demek sevismek istemek kıymak sizin için ve sevismek isteyecek adam tabi ki bir sağlık sorunu yoksa. Baştan beri istemiyorsa hadi geçmiş olsun evlenince de istemez.Sevsin,evlenene kadar cinsellik istemesin.Evlendikten sonrada tabiki istesin,beni arzulasın.Çok mu gerçek dışı düşünce bu?
3 gün içinde olmaz ama 4 gün içinde neden olmasın kiAdam evlenmeye ikna olursa 3 gün içinde de evlenir bence. Yeter ki evlenmeye ikna olacak adamı bulabilsin.
Sınırlarıma saygı duyduğunu söyledi,şu an mesafeliyiz ama konuşuyoruz.ayrılmadınız mı?
bir daha yapmayacağım dedi ve devam mı?
Arzulasın ama belli etmesin istiyorum.Bunu da söyledim ona zaten.O da belli şeyleri içinde yaşayacağını söyledi.Seven insanın sarılmak,el ele tutuşmak,öpmek isteyeceğini belirtti.İlk buluşmada elimi tutup sarılmak isteyince ben istememiştim,geri çekilmiştim.Siz evlenene kadar size yan gözle bakmasın, evlendikten sonra baksın istiyorsunuz ama böyle bir dünya yok. Arzulasın ama belli mi etmesin istiyorsunuz? Ama seven kıyamaz diyorsunuz, demek sevismek istemek kıymak sizin için ve sevismek isteyecek adam tabi ki bir sağlık sorunu yoksa. Baştan beri istemiyorsa hadi geçmiş olsun evlenince de istemez.
Ha isteyebilir ama hiç belli etmesin diyorsanız daha modern görücü usulü biriyle biraz daha hızlıca evlenin derim, bu şekilde en istediğiniz gibi olacaktır. Aracı olan kişi de sizi iyi taniyorsa size uygun birisini bulur, ben bile birbirine uyan arkadaşım varsa diyorum bir tanışın diye, böyle evlenen de oldu.
Ben ne dedim? Sen bundan ayrılamazsın dedim di mi?Sınırlarıma saygı duyduğunu söyledi,şu an mesafeliyiz ama konuşuyoruz.
Evlenmek için o kişinin tamamen benim için doğru kişi olduğuna yürekten inanmam gerekiyor,bunun süresi yok.Tamamen karşıdakinin davranışına ve benim hislerine bağlı.gerçekleri hangi açıdan ele aldığına bağlı
burda kilit nokta " evlenene kadar " demiş olman
hoşlandığın insanla ne kadar süre içinde evlenmek istersin ?
örnek veriyorum 6 ay 1 sene içinde evleneceksen düşüncen gerçek dışı olmuyor pek
ama 2 sene 3 sene gibi sürelerin varsa bu gerçekdışı evet
Herkes doğru kişi olamaz ki.O kesinlikle benim için doğru kişi diyemem ki,sadece 1 aylık deneme süresi verdim kendime.O 1 aylık süreçte cinsellik konusunu tekrar açarsa benim için doğru kişi olmadığını düşünüp ayrılırımEvet.
Kızım senin için herkes doğru kişi. Dünyanın en beş para etmez adamına doğru kişi muamelesi yaptın, evlilik hayalleri kurdun.
ben korktum be heriften dikkatli olunSınırlarıma saygı duyduğunu söyledi,şu an mesafeliyiz ama konuşuyoruz.
Neden guldunuz ki,ilişkide illa cinsellik şart mı ?hayallerinize bira güldüm kusura bakmayın.. ilişkide cinsellik beklentileri farklı olabilir bu kimseyi kötü veya sapık olmaz
Bugün çıplak uyuyalım der. Sonra az sürteyim ne olacak sanki der bi bakmışsın olmuş bitmiş sana da ee sende istedin der. KurtulmuşsunMerhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
AboooooHerkes doğru kişi olamaz ki.O kesinlikle benim için doğru kişi diyemem ki,sadece 1 aylık deneme süresi verdim kendime.O 1 aylık süreçte cinsellik konusunu tekrar açarsa benim için doğru kişi olmadığını düşünüp ayrılırım
Evet :) yani adam istemio olsa o zaman otur bi düşün derim. %90 gaydir veya aseksueldir çünkü. Öyle biriyle evlenmek ister misin? Burda goruyoruz evlendik bilmem kac ay geçti benim zorlamamla 6ayda bir anca oluyor vs.Sevsin,evlenene kadar cinsellik istemesin.Evlendikten sonrada tabiki istesin,beni arzulasın.Çok mu gerçek dışı düşünce bu?
Sonra vay efendim niye bana hep yumusaklar denk gelio..Abooooo
Doğru kişiyi seçme kıstasına bakın.
1 ay deneyecekmiş, cinsellik istemezse doğru kişiymiş.Sonra vay efendim niye bana hep yumusaklar denk gelio..
Aseksuel bi katil kabul yani1 ay deneyecekmiş, cinsellik istemezse doğru kişiymiş.
Ben şok.
Bir Yusuf kolay bulunmuyor sonuçta dimiSınırlarıma saygı duyduğunu söyledi,şu an mesafeliyiz ama konuşuyoruz.
Tek sorun cinsellik çünkü değil miHerkes doğru kişi olamaz ki.O kesinlikle benim için doğru kişi diyemem ki,sadece 1 aylık deneme süresi verdim kendime.O 1 aylık süreçte cinsellik konusunu tekrar açarsa benim için doğru kişi olmadığını düşünüp ayrılırım
Bu kriterlere göre, maalesef evet.Aseksuel bi katil kabul yani
Aslında ben escobara çok uygun bir aday buldum ama Yusuf’tan kopamıyorBir Yusuf kolay bulunmuyor sonuçta dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?