İlişkide Cinsellik

Allah korusun ya,ben istiyorum ki evlenmeden önce cinsellik yaşamayalım ama evlendikten sonra bol bol yaşayalım.Böyle olan yok mu cidden?
 
Allah korusun ya,ben istiyorum ki evlenmeden önce cinsellik yaşamayalım ama evlendikten sonra bol bol yaşayalım.Böyle olan yok mu cidden?
Vardır muhakkak ama onlar da üç sene gözgöze bakışıp evlenmemişlerdir. Görücü usülüdür, üç beş ay içinde pat diye evlenmişlerdir. Ya da tam anlamıyla olmasa bile ufak tefek şeyler yaşanarak bikaç sene geçirilmiştir.

Öyle otuzuna merdiven dayamış adamlar hiç hamle yapmıyorsa evlendikten sonra da aynen devam eder.
 
Elbetteki ilişkide bu tarz romantik anlar yaşamak isteyebilir insan ama belli bir yaşanmışlık,karşılıklı güven ortamı olmalı ki o zaman tam anlamıyla açabilmeli insan en özelini.Bu bedenin içinde ruhun içinde geçerli. Ben de daha sevgiliyken erkek arkadaşımdan böyle bir talepte bulunmuştum kadın olduğum halde:) ve daha önce hiç bir erkek ile birlikte olmadığım halde. Ten tene temas çok başka hissettiriyor insana, ama dediğim gibi güvenmek çok önemli. Ben hep ilişkinin en başından itibaren bakire olduğumu ve bekaretimi sadece eşim olacak kişiye vermek istediğimi buna saygı duymasını anlayışlı olmasını söyledim onun dışında romantik dakikalar yaşamamızda her hangi bir sakınca görmediğimi söylemiştim öpüşme vs oluyordu aramızda ama ötesi hiç olmazdı onun talebide olmazdı bu durumda benim güvenimi kazandı gençliğin ve libidonun vermiş olduğu o özgüven ile bu teklifi ben erkek arkadaşıma yaptım ve güvenimi de boşa çıkartmadı evet bi girişimi oldu olmadı değil neticede o da delikanlı erkek ama ben net oldum kendisine her zaman her defasında hatırlattım sadece eşim olacak kişiye bekaretimi vereceğimi.Bu benim için önemliydi ve o da her zaman saygı duydu kararıma.İlişkimizin 8. Yılındayız şu an evliyiz ve bir tane bebeğimiz var :) Bu adam benim eşim olur dediğim anda libidoma yenik düşmenin hiç bir zararı yoktu çünkü artık çok güveniyordum :)))
 
yazışma çok garip zaten Çilekli. Mesela biz eşimle ilk gün beraber olduk, sonraki yazışmalarımızda kritiğini yapmadık. Belli bir müddet hayat tarzlarımızı, gün içinde neler yapıyoruz öyle rutin şeyler konuştuk birbirimizi tanımak için. Cinsellik yaşadığın insanla da gayet seviyeli bir ilişki yaşayabilirsiniz.
sarılarak uyuyalım
sarılarak uyumak nedir? sarılarak uyuduğunuz insana cinsellik hissetmiyorsanız ikinizde aseksüelsinizdir. Cinsellik yaşamak istemiyorsanız sarılarak uyuma fikriniz kafanızdan atın. Benim muhafazakar dediğim kuzenlerim eşleriyle evlenmeden dışarda görüştüler. Hatta başbaşa da görüşmediler. Kuzenlerimin ablası, annesi de yanlarında geldi. Amaç birbirini tanımaksa kamusal alanda birbirinizi tanıyacaksınız.
 
Allah korusun ya,ben istiyorum ki evlenmeden önce cinsellik yaşamayalım ama evlendikten sonra bol bol yaşayalım.Böyle olan yok mu cidden?
Yani lise aşkı fln değilse zor.
Yada görücü usulü bulacaksınız uzatmadan evleneceksiniz.
Kimse öyle uzuuun uzuuun pastanede bakışmalı Yeşilçam aşkı yaşamaz senelerce
 
Allah korusun ya,ben istiyorum ki evlenmeden önce cinsellik yaşamayalım ama evlendikten sonra bol bol yaşayalım.Böyle olan yok mu cidden?
vardır elbette ama azdır.

ama siz -neydi o laf- muz yiyim çilek tadı gelsin istiyorsunuz
evlenmeden önce sevişmeyecek, muhafazakar erkekler için yaşınız geçiyor bu 1. onlar erkenden evleniyor günaha düşmemek için. evlenirken de kendinden genç, mümkünse daha az eğitimli ve sessiz, ılımlı kızları tercih etmeye çalışıyor.

evlenmeden önce seks yapmayacaksanız öyle uzuuuun uzun tanışmalı görüşmeli başbaşa kalmalı ilişki olmadan görücü usülu, arkadaş tanıştırması vs yollarla tanışır, kısa sürede uyuşup evlenirsin

ama siz istiyorsunuz aşk yaşayalım
uyuşalım görüşelim
romantikli ilişkimiz olsun
eeee
ama seks olmasın

e nasıl olcak?

karşıdaki erkeğin hem libodusu şelale olcak, hem size uygun olcak hem o da evlenmeden noooo diyecek. yok demiyorum. dini/ailevi sebeplerle bu konuda hassas olan erkekler elbette var da kaç tane?

evet, sevişmeyip bekleyebilir evlenene kadar. tabii ki bu model erkek yoktur demiyorum, vardır. ancak dediğim gibi onlar da genelde istiyor ki uysal sakin vs. kız olsun. genç olsun. vs. (benim etrafımdakiler bakire diye evlendiyse böyle kızlarla evlendi) o profilde misiniz onu da bilmiyoruz. o profilde olup bir de denk getirmeniz lazım...zor iş kısacası...
 
Yarın saat 16:00 e çıplak uyuma MR ı gönderiyorum
 
sinsi abaza adam öyle hakka mı yürünür kendini açıkta bırakmış hxgsgajak sizin pembe panjurlu hayaller vs porno bağımlısı eli nasır tutan adam
Seks istemek doğal, ama böyle istenmez bi de kıvıramamış bile. Öpüşceeeeem de denmez ki, yaşı mı küçük acaba?
 
Ah Yusuf ne ettin nedir bu konuşmalar
 
 

Bu başlıktaki en doğru yorumlar size ait bence.
 
Yaşla alakası yok. Hani inanç, din, yaşam tarzı, aile yapısı gibi şeyler var ya hayatımızda.,
Yaşla alakası var.zamanla düsünceler çookk değişiyor.bambaşka biri oluyorsun.ben öyle oldum.kendi hayat görüşün oturuyor.ben şan ailemle.bambaşka hayat ve düşüncelerdeyim.bu da 21 yaşından sonra oldu bende.biraz da insanın kendi elinde.gerci değişmek istiyorum dememiş ki.karşı taraftan şikayetçi.
 
30 yaşına girecek ama daha önce iki tane sevgilisi olmuş,onlarda çok kısa sürmüş.
 
Tam da dediğiniz gibi istiyorum,aramızda duygusal bir ilişki olsun ama içinde Cinsellik olmasın.
 
Sarılarak uyuyunca illa ki cinsellik mı olması gerekiyor?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…