- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Teşekkür ederim,kesinlikle terapi alacağım.Burun estetiği düşünüyorum zaten.Eski postlariniza bir göz attım da sizin bu adamla neden beraber olduğunuzu anladım. Biraz para elinizde kalıyorsa terapi almayı düşünmez misiniz? Ayrica bence madem sizi çok etkiliyor önce bir güzel burun estetiği yaptırıp sonra da iyi bir kuaförde sitil yaptırın derim. Ozguveniniz bir yerine gelsin.
Sonra da yakın ilçe şehir merkezinde vs haftada 1 2 değişik kurs etkinlik bakin,birileriyle tanışacak ortamınız olsun biraz. Doğuda görev yapan çok arkadaşım oldu, en kuytu yerde bile biraz yol çekip bie fotoğrafçılık kursu olsun, yemek kursu olsun atıyorum bağlama olsun bulup gidiyorlardi. Birileriyle tanisiyorlar onlar başkasıyla tanıştırıyor. Memursunuz, gençsiniz bulursunuz kendinize göre birini.
ayrıca doğu görevinde insanlar birbirine daha iyi kenetlenir. genelde doğuda görev yapmış arkadaşlarım tanıdıklarım bunu söyler. orda görev yapan çok asker polis doktor hemşire öğretmen var mesela. bi tanıdığım kalkınma ajansında çalışıyordu. orda anlatıyordu bazen ne güzel diyordumEski postlariniza bir göz attım da sizin bu adamla neden beraber olduğunuzu anladım. Biraz para elinizde kalıyorsa terapi almayı düşünmez misiniz? Ayrica bence madem sizi çok etkiliyor önce bir güzel burun estetiği yaptırıp sonra da iyi bir kuaförde stil yaptırın derim. Ozguveniniz bir yerine gelsin.
Sonra da yakın ilçe şehir merkezinde vs haftada 1 2 değişik kurs etkinlik bakin,birileriyle tanışacak ortamınız olsun biraz. Doğuda görev yapan çok arkadaşım oldu, en kuytu yerde bile biraz yol çekip bie fotoğrafçılık kursu olsun, yemek kursu olsun atıyorum bağlama olsun bulup gidiyorlardi. Birileriyle tanisiyorlar onlar başkasıyla tanıştırıyor. Memursunuz, gençsiniz bulursunuz kendinize göre birini.
Hayalperestlik olmaz, bu bile standartlarınız olduğunu gösterir. Standartlarınız olsaydı Yusuf’lar yanınıza yaklaşamazdı. Yusuf’un yedeği olmadığını size düşündüren ne bilmiyorum, adamın yanında mısınız, zor değil 2.hat alıp 2.bir telefona takmak. Evet riskler her zaman olacak, kimsenin yalnız anlarında ne yaptığını bilemeyiz, buna bizim kocalar da dahil. Ama bu riskler var diye de gidip Yusuf’la evlenilmez ki.Ee ne yapacağım o zaman?Hem eğitimli olsun hem sosyal olsun hem iyi bir makamda olsun hem de evlenmeden cinsellik istemesin.İşte bunu desem çok hayalperest olurum.Hadi diyelim böyle biri var,benim dağ başındaki köyde karşılaşma ihtimalim ne?internette de erkeklerin çoğu birçok kızla aynı anda konuşuyor,bir tür yedekleme işi var.Ben kimsenin yedeği olmak istemiyorum ya da konuşuyorsun konuşuyorsun ama ne olduğun belli değil,adam ilişkinin adını koyup sorumluluk almak istemiyor.
İlçede olsaydım başka kişilerle tanışıp kaynaşabilirdim,okulda 2 tane erkek öğretmen var,ikisi de evli zaten.Asker,polis gördüğümüz yok zaten.İlçeye de uzağım,iki haftada bir ancak alışveriş için iniyoruz.ayrıca doğu görevinde insanlar birbirine daha iyi kenetlenir. genelde doğuda görev yapmış arkadaşlarım tanıdıklarım bunu söyler. orda görev yapan çok asker polis doktor hemşire öğretmen var mesela. bi tanıdığım kalkınma ajansında çalışıyordu. orda anlatıyordu bazen ne güzel diyordum
Bak eski mesajlarına ne yazmışım. Bir oku. İş arkadaşlarınla görüşme diyecek yazmışım. Ben evlenince yapar sanmıştım erken başlamış. Vallahi şu kadar kadın amme hizmeti veriyoruz yahu.Zaten şu an konuşmuyoruz,bana rehberindeki erkek arkadaşlarini sil dedi.Bende ona senin de kız arkadaşın olabilir,bunda sorun görmüyorum dedim.Olay büyüdü,ikimizde huzur istiyoruz.Pazara kadar konusmayacağız,sonrada artık düşünüp karar vereceğim böyle biriyle yapabilir miyim diye.
Ay sen bunla konuşuyo musun hala yoksa?1 tane erkek arkadaşı var,onunla takılıyor.Sen varken bir kız arkadaşa ihtiyaç duymam diyor,seninde bir erkek arkadaşa ihtiyaç duymanı istemem.Ben sana arkadaşta olurum,her şey olurum diyor.
eskiden İstanbuldaydın ama yine yokmuş. olay çevreyle alakalı değil ki. sırf biriyle tanışma ihtimalim yok diye bu adama göz mü yumacaksınİlçede olsaydım başka kişilerle tanışıp kaynaşabilirdim,okulda 2 tane erkek öğretmen var,ikisi de evli zaten.Asker,polis gördüğümüz yok zaten.İlçeye de uzağım,iki haftada bir ancak alışveriş için iniyoruz.
korkunçRehberinde bile ailesinden başka kimse yoktu,kız arkadaşı yok.Bir tane erkek arkadaşı var,sadece onunla takılıyor.
Zaten kızın erkek tanıyabilmek adına elinde olan 3-5 arkadaşı falan var, onu da ekarte edecek ki, her abukluğunu erkekliğe bağlayarak kurtulsun.Bak eski mesajlarına ne yazmışım. Bir oku. İş arkadaşlarınla görüşme diyecek yazmışım. Ben evlenince yapar sanmıştım erken başlamış. Vallahi şu kadar kadın amme hizmeti veriyoruz yahu.
Ayyy sen ne karamsar çıktın ya… hayalperest falan olmazsın, var öyle erkekler. Senin neyin eksik ki seni bulmasın saydığın niteliklerde biri… özgğveninin önünde duran neyse bir yolunu bul ve onu kaldırıp at. İnternetten de uzak durEe ne yapacağım o zaman?Hem eğitimli olsun hem sosyal olsun hem iyi bir makamda olsun hem de evlenmeden cinsellik istemesin.İşte bunu desem çok hayalperest olurum.Hadi diyelim böyle biri var,benim dağ başındaki köyde karşılaşma ihtimalim ne?internette de erkeklerin çoğu birçok kızla aynı anda konuşuyor,bir tür yedekleme işi var.Ben kimsenin yedeği olmak istemiyorum ya da konuşuyorsun konuşuyorsun ama ne olduğun belli değil,adam ilişkinin adını koyup sorumluluk almak istemiyor.
Hayır,C2.Anonim sohbet uygulaması
Tabi tabi. Herseyin olurum demiş bir de:))) Belindeki kemer olurum, iç camasirsiz yatalim iç çamaşırın olurum, maaşını krediye yatiranin olurum, buldum senin gibi safotu herseyin olurum demisZaten kızın erkek tanıyabilmek adına elinde olan 3-5 arkadaşı falan var, onu da ekarte edecek ki, her abukluğunu erkekliğe bağlayarak kurtulsun.
Artık herkes aileyle tanıştırıyor maalesef aileler de alıştı farkli farklı insanlara o yüzden bunu kriterlerinizden çıkartın. Bu merak etme olayları da hep fasa fiso. İlgileniyorum havası vermek için. Yazdığı mesajlarda bile sizi suçlu göstermeye çalışmış. Suçlu olduğunu bilen erkek psikolojisi.Kimseye aşkımdan ölmüyorum,aşık değilim zaten.Ona da bunu söyledim zaten.Benim için vazgeçilmez biri değil zaten.Ben de onun için vazgeçilmez biri değilim.Uymuyorsa ayrılırız.Zaten şu an konuşmuyoruz.Şu an acaba doğru kişi mi diye düşünüyorum sadece.İlgimi çeken bazı özellikleri var.Telefonuma ulaşamayınca merak etmesi,hasta olduğum zamanlarda sorması,görüntülü konuşmak istemesi,ailesine beni söylemesi,Kırıkkalede çalışırken buluşmak için 1 günlüğüne gelmesi,sen istiyorsan evlenene kadar cinsellik konuşmam demesi,ailesi ile ilgili konuları da benimle paylaşması bunlar açıkçası hoşuma gitti.
E hani ayrılmıştın. Sen bu adamla evlenip mevlanı bulacaksın, emin oldum ben. Boşa çene yormaya gerek yokZaten şu an konuşmuyoruz,bana rehberindeki erkek arkadaşlarini sil dedi.Bende ona senin de kız arkadaşın olabilir,bunda sorun görmüyorum dedim.Olay büyüdü,ikimizde huzur istiyoruz.Pazara kadar konusmayacağız,sonrada artık düşünüp karar vereceğim böyle biriyle yapabilir miyim diye.
İlişkide cinsellik kişilerin tercihi filan değil ilişkide cinsellik şarttır. Evlenmeden önce herkes sevgilisiyle yatmış olabilse ülkedeki sorunların yarısı zaten hiç var olmazlardi.Merhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?