İlişkide Cinsellik

Teşekkür ederim,kesinlikle terapi alacağım.Burun estetiği düşünüyorum zaten.
 
ayrıca doğu görevinde insanlar birbirine daha iyi kenetlenir. genelde doğuda görev yapmış arkadaşlarım tanıdıklarım bunu söyler. orda görev yapan çok asker polis doktor hemşire öğretmen var mesela. bi tanıdığım kalkınma ajansında çalışıyordu. orda anlatıyordu bazen ne güzel diyordum
 
Hayalperestlik olmaz, bu bile standartlarınız olduğunu gösterir. Standartlarınız olsaydı Yusuf’lar yanınıza yaklaşamazdı. Yusuf’un yedeği olmadığını size düşündüren ne bilmiyorum, adamın yanında mısınız, zor değil 2.hat alıp 2.bir telefona takmak. Evet riskler her zaman olacak, kimsenin yalnız anlarında ne yaptığını bilemeyiz, buna bizim kocalar da dahil. Ama bu riskler var diye de gidip Yusuf’la evlenilmez ki.
 
ayrıca bu adamla ilişkiye devam etsen bile bence istemediğin sürece seks yapma. sırf ilişki tam olsun diye seks yapılmaz. bu adam belli hayatında bir kadına dokunmamış bile. aşırı derecede red flaglar var. insanın yaşı ilerledikçe seçiciliği de artar. gençken gözümüz görmüyor ama büyüdükçe görür yani. gözün kör olmuş ya da öz saygın yok. sanırım kendini beğenmiyorsun.
 
İlçede olsaydım başka kişilerle tanışıp kaynaşabilirdim,okulda 2 tane erkek öğretmen var,ikisi de evli zaten.Asker,polis gördüğümüz yok zaten.İlçeye de uzağım,iki haftada bir ancak alışveriş için iniyoruz.
 
Bak eski mesajlarına ne yazmışım. Bir oku. İş arkadaşlarınla görüşme diyecek yazmışım. Ben evlenince yapar sanmıştım erken başlamış. Vallahi şu kadar kadın amme hizmeti veriyoruz yahu.
 
eskiden İstanbuldaydın ama yine yokmuş. olay çevreyle alakalı değil ki. sırf biriyle tanışma ihtimalim yok diye bu adama göz mü yumacaksın
 
Bak eski mesajlarına ne yazmışım. Bir oku. İş arkadaşlarınla görüşme diyecek yazmışım. Ben evlenince yapar sanmıştım erken başlamış. Vallahi şu kadar kadın amme hizmeti veriyoruz yahu.
Zaten kızın erkek tanıyabilmek adına elinde olan 3-5 arkadaşı falan var, onu da ekarte edecek ki, her abukluğunu erkekliğe bağlayarak kurtulsun.
 
Ayyy sen ne karamsar çıktın ya… hayalperest falan olmazsın, var öyle erkekler. Senin neyin eksik ki seni bulmasın saydığın niteliklerde biri… özgğveninin önünde duran neyse bir yolunu bul ve onu kaldırıp at. İnternetten de uzak dur
 
Hayır,C2.Anonim sohbet uygulaması

Normal sosyal medya kullansa daha iyiymis. Boyle anonim tanisma, sohbet yerlerinde flort eden erkeklerin bir daha baska hesap almadigini veya ileride cani sikildiginda tekrar oralara takilip yazişmayacagini nereden bilebilirsiniz ki.

Sosyal medya kullanmamak degil ki bu kendini saklamak gibi bir şey. Adı sanıyla sosyal medya kullanip herkesi eklese flort etse bazi seyleri yapmak daha zor yakalanma ihtimali yuksek.
 
Zaten kızın erkek tanıyabilmek adına elinde olan 3-5 arkadaşı falan var, onu da ekarte edecek ki, her abukluğunu erkekliğe bağlayarak kurtulsun.
Tabi tabi. Herseyin olurum demiş bir de:))) Belindeki kemer olurum, iç camasirsiz yatalim iç çamaşırın olurum, maaşını krediye yatiranin olurum, buldum senin gibi safotu herseyin olurum demis
 
Kendi tercihinle cinsellikten uzak durmak başka, yokluktan uzak durmak bambaşka.
Kendi tercihinle arkadaşsız kalmak başka, adam yokluğundan arkadaşının olmaması daha doğrusu duygusal zeka kıtlığından insanların birini dışlaması bambaşka.

Ağzını açınca seks çıkan adam sence hangisi?
Kollarınızdan tutup sarsacak biri yok mu sizi?
adamın tek hayali kuytuda kıstırmak gibi görünüyor, zaten sonrasında mecbur her istediğini yapacaksınız ilkinizle evlenmek istiyorsunuz. Bakın hiç tekin değil.

İlk görüşmede annesiyle tanışmak, onun da yanaşması… belli ki ailecek normal değiller. Çevreleri dışlıyorsa?
Arkadaşlarını sil demesi ne münasebet?
 
Artık herkes aileyle tanıştırıyor maalesef aileler de alıştı farkli farklı insanlara o yüzden bunu kriterlerinizden çıkartın. Bu merak etme olayları da hep fasa fiso. İlgileniyorum havası vermek için. Yazdığı mesajlarda bile sizi suçlu göstermeye çalışmış. Suçlu olduğunu bilen erkek psikolojisi.
 
E hani ayrılmıştın. Sen bu adamla evlenip mevlanı bulacaksın, emin oldum ben. Boşa çene yormaya gerek yok
 
İlişkide cinsellik kişilerin tercihi filan değil ilişkide cinsellik şarttır. Evlenmeden önce herkes sevgilisiyle yatmış olabilse ülkedeki sorunların yarısı zaten hiç var olmazlardi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…