- 11 Aralık 2018
- 41.609
- 258.597
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Meali; ben asosyalim, senin de asosyal olmanı istiyorum ki benden iyilerini görme duyma bana razı ol. Olur da isteklerimi yerine getirmezsen cebren ve hile ile olmadı zor kullanarak hallederim ben o işi…1 tane erkek arkadaşı var,onunla takılıyor.Sen varken bir kız arkadaşa ihtiyaç duymam diyor,seninde bir erkek arkadaşa ihtiyaç duymanı istemem.Ben sana arkadaşta olurum,her şey olurum diyor.
ah canım ahhhh bu çocuktan öyle bir Kazık yiyeceksin ki farkında olmayacaksın. tek söyleyeceğim bu.1 tane erkek arkadaşı var,onunla takılıyor.Sen varken bir kız arkadaşa ihtiyaç duymam diyor,seninde bir erkek arkadaşa ihtiyaç duymanı istemem.Ben sana arkadaşta olurum,her şey olurum diyor.
Arkadaşın yeri ayrı, sevgilinin yeri ayrı.1 tane erkek arkadaşı var,onunla takılıyor.Sen varken bir kız arkadaşa ihtiyaç duymam diyor,seninde bir erkek arkadaşa ihtiyaç duymanı istemem.Ben sana arkadaşta olurum,her şey olurum diyor.
Ee ne yapacağım o zaman?Hem eğitimli olsun hem sosyal olsun hem iyi bir makamda olsun hem de evlenmeden cinsellik istemesin.İşte bunu desem çok hayalperest olurum.Hadi diyelim böyle biri var,benim dağ başındaki köyde karşılaşma ihtimalim ne?internette de erkeklerin çoğu birçok kızla aynı anda konuşuyor,bir tür yedekleme işi var.Ben kimsenin yedeği olmak istemiyorum ya da konuşuyorsun konuşuyorsun ama ne olduğun belli değil,adam ilişkinin adını koyup sorumluluk almak istemiyor.Hahaha bak o konuda haklısın. Evlenmeden olmaz diyen tiplerden uzak durur bu modeller.
Ben de ona bunu söyledim bugün.Çok kız arkadaşın olsun ama erkek arkadaşın olsun istemiyorum dedi.Arkadaşın yeri ayrı, sevgilinin yeri ayrı.
Geç o işleri.
Buradakiler, adamın yaşından dolayı ( çünkü "adam" adı üstünde) onun bu isteğini normal görüyorlar. Normal görmedikleri şey , adamın bu isteğini market siparişi gibi önceden vermesi.Ben sizin dediklerinizi cidden anlayamıyorum.Bizim en büyük çatışmamız cinsellik konusunda oldu.Onun dışında anlaşıyoruz.Cinsellik istemesini de doğal buluyorsunuz.
Bu konuşmuyor hali miymişcinsellik konuşmam demes
Bu kötü bir şey. :)Ben de ona bunu söyledim bugün.Çok kız arkadaşın olsun ama erkek arkadaşın olsun istemiyorum dedi.
Evet,o kişi .Anaaam bu adam daha önce ilk buluşmada annesi ile görüştükten adam miydi? Anneniz de karşı çıkmıştı? O bu mu?
Ta kendisiiii!Anaaam bu adam daha önce ilk buluşmada annesi ile görüştükten adam miydi? Anneniz de karşı çıkmıştı? O bu mu?
yahu biz diğer konularda anlaşıyoruz demiyor muydunuz?Ben de ona bunu söyledim bugün.Çok kız arkadaşın olsun ama erkek arkadaşın olsun istemiyorum dedi.
Çünkü öbür türlü herhangibir arkadaşımdan ne farkı var değil miİllaki neden ilişki şart ?
Yavrucuğum post açarken başta yazsana. Ayyy o adam için mi destan yazdım ben? Kolay gelsin sana en çok annecigine.Evet,o kişi .
Valla buna cevap veremedim esco ya, sen de haklısın ne diyeyim.Ee ne yapacağım o zaman?Hem eğitimli olsun hem sosyal olsun hem iyi bir makamda olsun hem de evlenmeden cinsellik istemesin.İşte bunu desem çok hayalperest olurum.Hadi diyelim böyle biri var,benim dağ başındaki köyde karşılaşma ihtimalim ne?internette de erkeklerin çoğu birçok kızla aynı anda konuşuyor,bir tür yedekleme işi var.Ben kimsenin yedeği olmak istemiyorum ya da konuşuyorsun konuşuyorsun ama ne olduğun belli değil,adam ilişkinin adını koyup sorumluluk almak istemiyor.
Yalan be inanma, koltuğa kalıp çıkarıyorlar, beton dökünce heykelini elde ediyorsun.1 tane erkek arkadaşı var,onunla takılıyor.Sen varken bir kız arkadaşa ihtiyaç duymam diyor,seninde bir erkek arkadaşa ihtiyaç duymanı istemem.Ben sana arkadaşta olurum,her şey olurum diyor.
Anlaşıyorlar işte, esco he diyor, taam diyor sorun çıkmıyor.yahu biz diğer konularda anlaşıyoruz demiyor muydunuz?
daha aşığım ölüyorum demediğiniz adam bir de bu, hadsiz hadsiz sizin arkdaşınıza vs. karışıyor sınır çiziyor.
"aloooo sen kimsin" demiyorsunuz onu geçtim bir de "iyi anlaşıyor" mu oluyorsunuz?
iyi anlaşan haliniz mi bu?
Bazı konularda ekrana dalıp o kişiyi sarsmak istiyorum. Senli benli konuşacağım lütfen kusura bakma. Canim benim ilk günden, ilk buluşmadan annesi ile konuştun biliyor musun? Günümüzün ataerkil, kasabali ailelerinin hedef gelin özelliği olduğu icin: Atanmış ogretmen olman.
Ben hep diyorum. Bir kadının ( ozellikle tecrubesiz olanlar) ozel hayatındaki en saçma dönem 25-32 arası , burada özellikle önceden ciddi ilişki ilişki tecrübesi olmayan kadın için kader aglarini oruyor resmen. Cevre yok mu evlilik diyor, kadin kimse beni sevmedi zaten diyor. 30 yaş sendromu ile tanıştığı her erkeğe garip bir misyon yüklüyor. Kadın görüyor olmayacağını zorluyor. Sevgilisini zorluyor, yeni tanıştığı adamı zorluyor, kıytırık 2 gösteriden haddinden fazla etkileniyor. ( Bu benim çıkarırım)
Şemsiye almak, ne yedin( 2 yaşında degilsiniz) diye sormak, 2 saat ulaşamayınca tribe girmek, ilk buluşmada annesi ile konuşturmak. Lütfen terapiye mi gidiyorsun ne yapıyorsun acilen bu erkek olsun bana da iki güzel söylesin, alt kattaki amcaya da yardım etsin tavrından kurtul.
İnşallah korkuyorsundur.Korkmak iyidir, herseye balıklama atlamazsin. Eski konularına baktım. Köyde sıkıntılı bir süreç, deneyimsizlik şimdi sana aslında adam değil bu heyecan iyi geliyor bence. Ne olacak sence?
Ben sana olacakları soyleyim bu is ilerlerse. Belki ben yaniliyorumdur. İnşallah yaniliyorumdur.
Zor bela Kirikkale'ye tayini aldırırsin. Evlenirsin. Zaten adamın ailesinden bagimsiz bir işi yok. En iyi ihtimal ailesi ile aynı mahallede yaşarsınız. O sırada bitmemiş koy evi, alınmamış araba ne varsa memur olduğunuz için kredi ihalesi size kalır. İtiraz etseniz kötü niyetli olmakla suclanirsiniz, siz kendinizi suçlu hissedersiniz. Hergun annesine gitmek veya onun size gelmesi gibi durumlara karşı çıktığınızda o çok merhametli eşiniz "anaaama laf soyletmem" diye üzerinize yürüdüğünde merhamet neymiş görürsünüz. Şimdi hoşunuza giden 2 saat ulaşamayınca olan kıskançlik var ya evlenince sen iş arkadaşlarınla konuşma seviyesine ulaşınca kendini kandırırsın beni çok seviyor ama diye. 29 yaşındaki adam öpüşme randevusu alıyorsa mükemmel bir cinsel hayat da sizi beklemiyor malum. Dönüp annene sizlansan ben sana söylemiştim diyecek. Hadi bir de çocuk olursa evlere şenlik. Takribi 35 yaş civarı bir uyanış olur. Bu adamdan boşanmaya kalkışsan olacağı soyleyim mi (şimdiden topuklu giymeseydin diyen adamdan) suçlama, yalvarma, tehdit döngüsü, cocugu kullanma, görmeme gibi sıkıntılı olaylar.
Sen bilirsin. Ben isimsiz anonim bir kullanıcıyim. Kendim buna benzer şeyler yaşamadım ama başka türlü yasadim tabir-i caizse kasaba kültürünün esaretini. Çevremde defalarca aynı senaryoyu gördüm. Farklı ırk, din, dil olabilir ama farklı sosyokulturel seviye evlilikte tolere edilmiyor.
Zaten şu an konuşmuyoruz,bana rehberindeki erkek arkadaşlarini sil dedi.Bende ona senin de kız arkadaşın olabilir,bunda sorun görmüyorum dedim.Olay büyüdü,ikimizde huzur istiyoruz.Pazara kadar konusmayacağız,sonrada artık düşünüp karar vereceğim böyle biriyle yapabilir miyim diye.yahu biz diğer konularda anlaşıyoruz demiyor muydunuz?
daha aşığım ölüyorum demediğiniz adam bir de bu, hadsiz hadsiz sizin arkdaşınıza vs. karışıyor sınır çiziyor.
"aloooo sen kimsin" demiyorsunuz onu geçtim bir de "iyi anlaşıyor" mu oluyorsunuz?
iyi anlaşan haliniz mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?