İlişkide Cinsellik

1 tane erkek arkadaşı var,onunla takılıyor.Sen varken bir kız arkadaşa ihtiyaç duymam diyor,seninde bir erkek arkadaşa ihtiyaç duymanı istemem.Ben sana arkadaşta olurum,her şey olurum diyor.
Meali; ben asosyalim, senin de asosyal olmanı istiyorum ki benden iyilerini görme duyma bana razı ol. Olur da isteklerimi yerine getirmezsen cebren ve hile ile olmadı zor kullanarak hallederim ben o işi…

1 tane erkek arkadaşı var,onunla takılıyor.Sen varken bir kız arkadaşa ihtiyaç duymam diyor,seninde bir erkek arkadaşa ihtiyaç duymanı istemem.Ben sana arkadaşta olurum,her şey olurum diyor.
ah canım ahhhh bu çocuktan öyle bir Kazık yiyeceksin ki farkında olmayacaksın. tek söyleyeceğim bu.

Arkadaşın yeri ayrı, sevgilinin yeri ayrı.
Geç o işleri.

Hahaha bak o konuda haklısın. Evlenmeden olmaz diyen tiplerden uzak durur bu modeller.
Ee ne yapacağım o zaman?Hem eğitimli olsun hem sosyal olsun hem iyi bir makamda olsun hem de evlenmeden cinsellik istemesin.İşte bunu desem çok hayalperest olurum.Hadi diyelim böyle biri var,benim dağ başındaki köyde karşılaşma ihtimalim ne?internette de erkeklerin çoğu birçok kızla aynı anda konuşuyor,bir tür yedekleme işi var.Ben kimsenin yedeği olmak istemiyorum ya da konuşuyorsun konuşuyorsun ama ne olduğun belli değil,adam ilişkinin adını koyup sorumluluk almak istemiyor.

Ben sizin dediklerinizi cidden anlayamıyorum.Bizim en büyük çatışmamız cinsellik konusunda oldu.Onun dışında anlaşıyoruz.Cinsellik istemesini de doğal buluyorsunuz.
Buradakiler, adamın yaşından dolayı ( çünkü "adam" adı üstünde) onun bu isteğini normal görüyorlar. Normal görmedikleri şey , adamın bu isteğini market siparişi gibi önceden vermesi.

Ayrıca buradaki millet diyor ki " sen evlenmeden cinsellik olmasın istiyorsan o zaman o tarz birini bulup kısa zamanda evlenmelisin. Çünkü senin yaşındakiler ya evlenmeden cinsellik yaşıyor ya da vakit kaybetmeden evleniyor"

Ama bu adamın cinsellik muhabbetinden önce de çok fazla eksisi olmuştu, örneğin öpüşmeyi de market siparişi gibi önceden vermeye çalışması, yazışma üslubu ( sana "kız" diye hitap etmesi, " ben senin bildiğin erkeklerden değilim" ana fikirli yazışmasında uygunsuz kelimeler kullanması ) ve şu an aklıma gelmeyen başka şeyler .

Yani siz aslında cinsellik konusu dışında da pek anlaşıyor görünmüyorsunuz açıkçası.

Ben de ona bunu söyledim bugün.Çok kız arkadaşın olsun ama erkek arkadaşın olsun istemiyorum dedi.
yahu biz diğer konularda anlaşıyoruz demiyor muydunuz?
daha aşığım ölüyorum demediğiniz adam bir de bu, hadsiz hadsiz sizin arkdaşınıza vs. karışıyor sınır çiziyor.

"aloooo sen kimsin" demiyorsunuz onu geçtim bir de "iyi anlaşıyor" mu oluyorsunuz?
iyi anlaşan haliniz mi bu?

Valla buna cevap veremedim esco ya, sen de haklısın ne diyeyim.

Yalan be inanma, koltuğa kalıp çıkarıyorlar, beton dökünce heykelini elde ediyorsun.

Anlaşıyorlar işte, esco he diyor, taam diyor sorun çıkmıyor.

Eski konularına yazdıklarımı buldum.

Eski postlariniza bir göz attım da sizin bu adamla neden beraber olduğunuzu anladım. Biraz para elinizde kalıyorsa terapi almayı düşünmez misiniz? Ayrica bence madem sizi çok etkiliyor önce bir güzel burun estetiği yaptırıp sonra da iyi bir kuaförde stil yaptırın derim. Ozguveniniz bir yerine gelsin.

Sonra da yakın ilçe şehir merkezinde vs haftada 1 2 değişik kurs etkinlik bakin,birileriyle tanışacak ortamınız olsun biraz. Doğuda görev yapan çok arkadaşım oldu, en kuytu yerde bile biraz yol çekip bie fotoğrafçılık kursu olsun, yemek kursu olsun atıyorum bağlama olsun bulup gidiyorlardi. Birileriyle tanisiyorlar onlar başkasıyla tanıştırıyor. Memursunuz, gençsiniz bulursunuz kendinize göre birini.

Zaten şu an konuşmuyoruz,bana rehberindeki erkek arkadaşlarini sil dedi.Bende ona senin de kız arkadaşın olabilir,bunda sorun görmüyorum dedim.Olay büyüdü,ikimizde huzur istiyoruz.Pazara kadar konusmayacağız,sonrada artık düşünüp karar vereceğim böyle biriyle yapabilir miyim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…