İlişkide Cinsellik

Benden öncekilerden biri onunla konuşurken başkasıyla da konuşuyormuş,ondan ayrılmış.Diğeri de başka biriyle birlikte olduğunu söyleyince ayrılmış.
Yazmaktan bikmayacagim, bu Kkda herkesin mi sevgilisi, nişanlısı, kocası boynuzlu ya. Biri bile mi sevgilisine yetemedigi için, ayı olduğu için, anaci, cimri olduğu için terkedilmez , bir kusuru yoktur hep kadın aldatmistir. Erkek de bunu gururla anlatır aldatıldım aldatıldım diye . Çok ilginç:)
Rehberinde bile ailesinden başka kimse yoktu,kız arkadaşı yok.Bir tane erkek arkadaşı var,sadece onunla takılıyor.
Siz sadece üç saat pastanede oturmadiniz mi beraber? Onda da telefonunu açıp kontrol mu ettin?
Markası neydi telefonunun? Benim Xiaomi ikinci ekran özelliğim var, istesem hiç uygulamanin olmadığı, üç beş kişinin rehberimde ekli olduğu, ekran resmimin sevgilim olduğu bir "telefon" ayarlamam beş saniyemi alır.
Ha güzel bir şey değil şu saydığıniz şey
Adamın kız arkadaşı bile yok, sosyal hayatı sıfır, babasının yanında cep harçlığı ile çalışıp asla bir kadının ilgisini cekememis ezik biri internette anonim anonim bir kız bulmaya çalışıyor, sonra da memeee diye ağlıyor.
Sizin de adamın ezikliği hiç tuhafiniza gitmiyor:))
Bir de sosyal medyadan sizi aldatır diyene "sosyal medyası yok" demişsiniz.
E siz nerede tanıştınız?
Anonim chat sitesinde:)
Sizle tanıştı, tövbe etti sildi kendini bloke etti zinhar asla giremez gibi bir şeye mi inaniyorsunuz?
Yani her cevabınız ayrı facia, "benim degerim var, ben değerimi bilirim, barismam numaralari sildik geri dönüşü olmaz" dediniz (ki bu bile çok çocuksu bir cümle) hemen ertesi gün zaten çoktan baristiginizi yazdiniz
Yaşınız 26 ama bir 26 yaş için, 2023de yaşayan bir kadın için, okuma yazma bilip de bir işe girip para kazanan bir kadin için inanılmaz safsiniz. Hayat tecrübeniz sıfır . Bu korkunç bir şey, fanusa mi koydu aileniz sizi, hiç okul için de mi ayrilmadiniz? Nasıl bu kadar toplumdan izole kalabildiniz?

Allah korusun ya,çok korkutucu şeyler söylüyorsunuz.
Yaşadıklarınız, karşınızdaki kişinin size yaklaşımı, tarzı, uslubu korkutucu değil ama benim yazdıklarım mı korkutucu?

Buraya eklediğiniz yazışmaların tek satırını rüyamda görsem korkudan uçuk çıkar ama siz hâlâ görüşmeye devam ediyorsanız korku eşiğiniz epey yüksek demektir. Benim yazdıklarımdan neden korktunuz tam olarak?

Onlarca kadın aynı şeyi bıkmadan, usanmadan yazıyorsa sizce de burda dikkate değer bir şeyler yok mu? Bu kadar mı gözünüzü kulağınızı kapatıyorsunuz dış dünyaya. Ne yusufmuş ama...

Bak mesela sabahtan beri sana oldukça mantıklı, kritik tespitler yapıyor bu arkadaş.
Ona verdiğin cevaplar her ne kadar iyi niyetli de olsa benim açımdan çoook düşündürücü.
Yani kadın diyor ki görüştüğün adam incel, sen diyorsun ki yoooo adam daha önce birinden ayrılmış da mış mış mış.
Bir durup sorgulama yok. Kafanda belli kavramlar var, ona göre gidiyorsun da. Maalesef bayağı dar bakıyorsun olaylara.

Birini tanımak için zaman harcamak gerekiyor,hemen kimseyi tanıyamıyoruz ki.Meslek benim için bir ölçüt değil.Çok iyi makamlarda olup eşlerini aldatan,onlara fiziksel,ekonomik şiddet uygulayan çok kişi var.Benim için meslek değil ama çalışkan olması kriter.İlgili olması,beni merak etmesi,kız ortamının olmaması,sadakate vurgu yapması hoşuma gitmişti.C2'de konuştuğum başka kişilerde olmuştu ama onlar numarayı alınca hesabı silme gereği duymamışlardı yani benimle konuşurken başkalarıyla da konusuyorlardı.Ben bunu kesinlikle istemiyorum.Onun bu özelliği de hoşuma gitmişti,numaramı alınca direkt hesabını silmisti.

İnternetten tanışmanın en büyük kolaylığı ilk falso da nexttt diyebilmek oysaki. Rainy bile daha mantıklı hareket ediyor bu konuda.

Esco tek eksisi mesleği değil ki adamın. :)
Sen niye durup durup buna getiriyorsun konuyu?

bak benim de kendime uygun sosyal çevrem yok
aile-akraba-komşu vs çevrem bana göre fazlasıyla muhafazakar -ayrıca benim annem& babam vs. çevrem zaten gönül ilişkisi işlerine asla karışmazlar. görücü vs olayı yoktur yani. erkek kardeşim var ona da kimse kimseyi bulmuyor.

benim tüm lise - üniversite arkadaş çevrem y.dışında. ülkede kalmış eski arkadaşım yok.

kendim de y.dışındaydım en sosyal, enerjik zamanlarımda büyük bir sağlık sıkıntısı yaşadım. geri dönüp bambaşka bir hayat, iş vs. edindim ve çevre kurdum. hayatımı toparladım ama ilişki konusu denk gelemedi.

şimdi burada yeni düzenimde de herkesten fazla eğitimli
herkesten fazla kültürlü kaçıyorum - aşağı yukarı benim düzeyimde olan zaten durmuyor kaçıyor y.dışına...
yok yani, benim seviyemde olan düzgün adam da düzgün düzgün ilişkisini zamanında edinmiş sürdürüyor, yaştan kaybediyorum bu sefer.
minnacık bir ilçedeyim.
burası turistik bir çevre, zaten kalifiye insan bulunan bir yer değil. ya baba rant uyuşturucu vs. parası yiyenler var, ya eskort ablalar ya da mesleksiz kendini turizme atmış tipler filan...
gençler de buraya gece hayatı, gecelik ilişki için geliyor zaten. ben yerleşik, buralı olanlardan bahsediyorum. hani ben devlette öğretmen memur filan da değilim ki kafa olarak da o yapıda değilim. belli bir ideolojim hayat görüşüm var. aslında derdim siyaset değil ama ülkede her nane siyasete bir şekilde girdiği için zaten ülkenin %50si ile otomatik olarak yapamam yani.
derken derken derken pek ortada kimse kalmıyor
sosyal medya kullanmıyorum.

sen diyorsun köy. benim liste oldu Manas destanı....

ben de uzuuuun bir süredir "istediğim gibi" kimseyi bulamıyorum

ama bir ilişkim yok mu
var
çünkü bu şartlar altında böyle diyip devam ediyorum ama ölmüyorum aşkından mesela.

illa zorla şöyle olmalı pazarlıkları da yapmıyorum. olduğu kadar. olmuyorsa da biter.
bak diyorum ya bu kafada olsan ben yine anlıycam seni. hani daha iyisi çıkmıyor, elde olan bu kadar, bu, desen tamam.

ama hödük bir herif bulup evlenme kafasına girmen ve gerçek dışı beklentileri en normal en sıradan şeylermiş gibi kendi kendine dayatmanı anlamdıramıyorum şahsen ben. olmayanı, olmayacağı oldurmaya çalışma....ya bırak olmasın. ya da olduğu kadarını kabul et...işte tüm mesele bu.

hadi sendeki naiflik desem eyvallah, belki öyledir de. 30 yaşında yurdum erkeği naif olmaz güzel kardeşim o ihtimal %0.000001 filan.

He sildikten sonra bi daha hesap açılmıyor çünkü

Valla ben yarım saat bir insanla başbaşa otursam gelmişini geçmişini 36 cilt tekmili birden yazacak kadar tanıyamasam da notunu verebiliyorum insanların. Bak senin bu sevgili diye yanında tuttuğun herif benimle beş dakika internet üzerinden sohbet etme şansını bile yakalayamazdı. Kaldı ki iş yatak muhabbetine gelecek.

Bak eğitimli, zeki, aklı başında, kültürlü aynı zamanda ilgili, sevgi dolu, romantik, çalışkan, sadık adamlar da var dünyada. Sen bunları elde edemeyeceğin için bu hıyartoya razı oluyorsun dediğim zaman üzülüyorsun ama bu mesajlarından tek çıkan sonuç bu.

Bir de şu kız ortamından ya da sosyal insanlardan neden bu kadar korkuyorsun? O kızlarla rekabet edeceğini mi düşünüyorsun? Aksine çevresinde kadınlar olan adam bir kadına nasıl davranacağını bilir, el üstünde tutar ve sadık olur. Çünkü başka kadına ulaşamadığı için değil seni sevdiği için yanındadır. Senin bu zırto başka kadına ulaşamıyor, o yüzden yanında. Yarın öbür gün iki göz süzen biri çıksa karşısına ne olduğunu şaşırır bu herif.

Belki de buna takılacağını bildiği için (aklı olan herkes bilir) üyeliğini sildi, zaten anonim hesap, foto yok bişi yok, başka isimle başka mailden hesap açtı. İnsanlar ne çakallar, böyle guvenme hemen
Benim tanıdığım bir kız sevgilisi için 'son görülmesi benimle konustugu saatle aynı, aldatmadigina eminim' derdi. Çocuk tanıştığı kişiye 'is yerinde malesef kendi telefonumu kullaniyorum, whatsappta online görünce yazıyorlar gel Kakaotalk kullanalım,hem whatsapptan daha güzel,emojileri var' falan demis, sonradan ortaya çıktı.
Bir de bir aralar WhatsApp bilgilerin satılacak miydi ne herkes topluca telegrama falan geçmişti. Yine sevgilisinin cevimici dakkalarini didikleyen, son görüldüsüne takan, teleofnu karistirip rehberinde kim var didikleyen tanıdığım sevgilisinin telegram hesabını bulmuştu. Meğer adam whatsappta kızın istediği gibi davraniyormus , Telegramda rahat rahat takiliyormus
Vs vs vs
Ülkemiz böyle hikayelerle dolu. Yine inan, yine güven ama böyle argumanlara dayandırma

katılıyorum hiç erkek/kadın arkadaşı olmayan insanlar bana tuhaf geliyor. bi insan 30 yaşına kadar nasıl arkadaş edinmez. bu adamı nimetten sanıyor ama adamın elinde değil zaten istese de yapamaz fırsatı yok. benim de erkek arkadaşım vardır oldukça nişanlımın da kız arkadaşları var. dozu kaldığı sürece sıkıntı etmiyoruz. socially awkward incel adamın birinin bulmuş işte

sorun bundan daha fazlasını yapması aslında...
razı olursun, he tamam bu kadarını yapabiliyorum, böyle, der geçersin

bu arkadaş bir de Yusuf'tan bir beyaz atlı prens çıkarma derdinde...
hatta derdinde değil o adam olduğuna da ikna etmiş durumda kendini

Yusuf bu hikayede olsa olsa beyaz at olur

Kimseye aşkımdan ölmüyorum,aşık değilim zaten.Ona da bunu söyledim zaten.Benim için vazgeçilmez biri değil zaten.Ben de onun için vazgeçilmez biri değilim.Uymuyorsa ayrılırız.Zaten şu an konuşmuyoruz.Şu an acaba doğru kişi mi diye düşünüyorum sadece.İlgimi çeken bazı özellikleri var.Telefonuma ulaşamayınca merak etmesi,hasta olduğum zamanlarda sorması,görüntülü konuşmak istemesi,ailesine beni söylemesi,Kırıkkalede çalışırken buluşmak için 1 günlüğüne gelmesi,sen istiyorsan evlenene kadar cinsellik konuşmam demesi,ailesi ile ilgili konuları da benimle paylaşması bunlar açıkçası hoşuma gitti.

Allahımmm. Arkadaşlar ben pes ediyorum. Bir sonraki konusunda görüşmek üzere. Tahminim “Sevgilim daha önceden nişan atmış” tarzı bir konu olacak diyor.

Dediğiniz adam sayısı maalesef bence ülkemizde az,kaldı ki böyle adamlarla nerede,nasıl tanışılır bilmiyorum.Böyle adamlar karşıma çıksa evlenmeden önce cinsellik istemiyorum diyenine denk gelmesi de zor.Hepten zor işte.

Ben de doğuda görev yaptım. Durumunu ve hissettiklerini anlıyorum. Ama bu önüne ilk çıkana razı olmanı gerektirmez.

Hahaha bak o konuda haklısın. Evlenmeden olmaz diyen tiplerden uzak durur bu modeller.

1 tane erkek arkadaşı var,onunla takılıyor.Sen varken bir kız arkadaşa ihtiyaç duymam diyor,seninde bir erkek arkadaşa ihtiyaç duymanı istemem.Ben sana arkadaşta olurum,her şey olurum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…