- 16 Kasım 2021
- 1.363
- 1.367
- 83
Ailesini tanıyoruz ya ondanSanayideki çocuktan daha iyisini mi bulamazsın diyorlar ben mi yanlış anladım
Aslında çocuğun meslegi belli değil babası sanayide çalışıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesini tanıyoruz ya ondanSanayideki çocuktan daha iyisini mi bulamazsın diyorlar ben mi yanlış anladım
Ailen de bi değişikmiş. Babası zengin demek kiAilesini tanıyoruz ya ondan
Aslında çocuğun meslegi belli değil babası sanayide çalışıyor
küçük şehrin konu ile bağı nedir bilmiyorum ben salt konuyu okudum gözden mi kaçırmışım?Küçük bir şehre gidersem eğer iş bulmam çok zor. O şehirde imkanlar kısıtlı. Bu yüzden emeklerim boşa gider diye düşünüyorum
İş bulamazsam eğer emeklerim boşa gider diye üzülüyorumküçük şehrin konu ile bağı nedir bilmiyorum ben salt konuyu okudum gözden mi kaçırmışım?
istenmiyosaniz küçük şehre gitmeyin tabi ben sevgilinin eğitim durumu için konuşuyorum
Valla bilmiyorum da hemen kabul etmem kesinlikleAilen de bi değişikmiş. Babası zengin demek ki
Canımız sağolsun iki konuda da anlasamayı verelim ama tahin iyidir, güzeldir kırmayalım kalbiniahaha sizinle genelde aynı fikirdeyiz ama bu eğitim ve tahin konusunda kesinlikle değiliz
en çokta tahin konusunda
hiç sevmem kendisini![]()
ketojenik diyet yaparken börek yapıp yiyorum onun hatrina susayımCanımız sağolsun iki konuda da anlasamayı verelim ama tahin iyidir, güzeldir kırmayalım kalbini![]()
sevgilinizin eğitim durumu ile bağı ne bunun xjjdkdİş bulamazsam eğer emeklerim boşa gider diye üzülüyorum
Şimdi baştan anlatayım size :)sevgilinizin eğitim durumu ile bağı ne bunun xjjdkd
konuyu baştan mi okuyayım illa![]()
Puani iyi olan derken?Ona bakarsan puanı iyi olanda seni kabul etmez
öncelikle daha öncede yAzdim denklik benim umrumda değil.Şimdi baştan anlatayım size :)
Sevgilim değil benimle tanışmak isteyen birisi. Ama ne meslek yapar bilmiyoruz. Babası sanayide çalıştığı için onun da orada çalıştığını tahmin ediyoruz. Muhtemelen okumamış birisi. Benim babam asker emeklisi. Küçüklüğümden beri farklı şehirlerde yaşayan birisiyim. Istanbulda da üniversite okuyorum. Kendimi geliştirmek için elimden geleni yapıyorum. Aklıma takılan iki konu var. Biri muhtemelen çocuk onun şehrine gitmemi isteyecek okuduğum bölüm orada iş bulmaya müsait değil. İkincisi de oğlanın huyunu suyunu bilmiyoruz. Yani eğitimli olmamı sorun eder mi? Denklik neden önemli?
Bilmiyorum ki ya kafama takıldıöncelikle daha öncede yAzdim denklik benim umrumda değil.
ama şunu anladım daha tanismadiginiz biri için bu kadar detaylı dusunmek niye?
önce bir tanışın bakalım belki hiç begenmiceksiniz
ya da belki aşırı begeneceksiniz hicbir şeyin önemi kalmayacak
önden bu kadar detaylı düşünmek niye
yani öncelikle adamı beğenmeniz lazım sonra tanımanız lazım bunlar cooook sonraki aşama.Bilmiyorum ki ya kafama takıldı
Kesinlikle önemli.Herkese merhaba ben üniversite öğrencisiyim. Son sınıfım. Karşıma çıkan adaylar genelde lise mezunu okumamış kişiler oluyor. Tabiki kucumsemiyorum. Ama duyduğum kadarıyla denklik önemli diyorlar. Mesela sanayide çalışan küçük şehirde yaşayan birisi evlendikten sonra yanıma gitmemi istiyor. Fakat benim okuduğum bölüm o şehirde iş bulmaya müsait değil. Emeklerimi de çöpe atmak istemiyorum. Gerçekten de eğitim denkliği önemli mi sizce?
Diyorum ki yaniPuani iyi olan derken?![]()
Evet o da önemli ama bazı erkekler kendinden eğitimli kızları ezmeye kalkıyormuş mesela ondan dolayı merak ettim bu konuyu
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Tamam her yere üniversite açıldı okumanın kalitesi düştü. Ama yine de en azından kişi 2 yıllık da olsa okumalı. Üniversite ortamını görmeli. Elinde mesleği olsa bile bir diploması olmalı.Evet diş hekimi bir arkadaşımın sevgilisi sanayide çalışan biriydi lise mezunu ama maddi durumu iyi biriydi. Sürekli bizim yanımızda kıza kötü davranıyordu , gereksiz kıskançlıklar yapıyordu . Evlendiler sonra ama boşandılar . Bence bu kadar bir uçuruma gerek yok. Lise mezunu olmak bu devirde bana değişik geliyor . Üniversite okumak çok kolaylaştı
Aceleniz ne de hemen talip biriktirmeye başladınız? Sizin önce kariyer düşünmeniz gerek. Taaa küçük bir ilçeye yerleşme konuşmaları yaşınız için erken değil miHerkese merhaba ben üniversite öğrencisiyim. Son sınıfım. Karşıma çıkan adaylar genelde lise mezunu okumamış kişiler oluyor. Tabiki kucumsemiyorum. Ama duyduğum kadarıyla denklik önemli diyorlar. Mesela sanayide çalışan küçük şehirde yaşayan birisi evlendikten sonra yanıma gitmemi istiyor. Fakat benim okuduğum bölüm o şehirde iş bulmaya müsait değil. Emeklerimi de çöpe atmak istemiyorum. Gerçekten de eğitim denkliği önemli mi sizce?