- 11 Haziran 2020
- 25
- 1
- 1
- Konu Sahibi sherlockdeniz
-
Konuyu silmişsiniz
Yalnız değilsin
başlığı yanıtlıyorum çünkü konu gözükmüyor. silmiş konu sahibi.. sorun olur... başta olmasada sonradan oluyor. her kavga sanki statünüz yüzünden yada maddi yönden güçlüsünüz diye onu eziyormuşsunuz gibi algılanıyor. ve her tartışmaya karş taraf konuyu oraya çekmesin diye daha bi imtiyazlı başlıyorsunuz. siz ezik gibi kalıyorsunuz onun karşısında .öyle saçma bir durum
hızlı olmuş4 dk olmuş ta açalı, şaşırdım,
Hep derim ilk cevap yazan bi alıntılasın diye
uff yine dakikayla kaçırdım konuyu ne ara açıyosunuz da ne ara siliyosunuz bacım ya
Konuyu tek ben mi X olarak görüyorum
Ben anlatayim kendisi doktormus sevgilisi lise mezunu asgari ucretle calisiyor ailesine yardim ediyor.konu sahibinin ailesi istemiyormus evlenmesini. Evleniyim mi diye soruyor :))uff yine dakikayla kaçırdım konuyu ne ara açıyosunuz da ne ara siliyosunuz bacım ya
Konu doktor bir hanım kızımız ailesi zengin ile lise mezunu abimiz ailesi fakir ve kızımızın ailesinin istememesiyle ne yapmalıyım minvalinde bir konu idi
Konu doktor bir hanım kızımız ailesi zengin ile lise mezunu abimiz ailesi fakir ve kızımızın ailesinin istememesiyle ne yapmalıyım minvalinde bir konu idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?