İlişkide eşit olmayan statü ve maddi durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sherlockdeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
25
1
1
32yaşında doktorum ve 1buçuk yıldır süren bir ilişkim var erkek arkadaşım lise mezunu bir şirkette çalışıyor ve asgari ücret almakta ailevi durumları da iyi değil ailesiyle yaşıyor ve ailesine maddi olarak yardımda bulunuyor benim ailem ise maddi yönden sıkıntısı olmayan bir aile ve yaşım da ilerledikçe evlenmemi çok daha fazla ister oldular ama asla ailemin evlenmemi onaylayacağı bir kişi değil kendi çok anlayışlı çok kibar çok düşünceli biri ama ailem yine de onay vermeyecektir ben ise bu ilişki ilk başladığı günden beri kararsızım başta ailem daha sonra arkadaşlarım çevremin tepkisi beni çok çekindiriyor şu ana kadar aramızdaki maddi ve statü farkı olarak bir sıkıntı yaşanmadı çünkü aynı evde hiç yaşamadık bi evi geçindirmeye uğraşmadık ikimiz de ailemizle yaşıyoruz bu durum ilişkimizde ileride sorun yaşatır mı ailemin onaylamayacağı bir ilişkiye seviyorum diye devam etmek mantıklı mı bilemiyorum çevremden bizi bilen çok az kişi var o yüzden insanlar ne düşünür hep merak etmişimdir burasını da uzun süredir okuyorum ve sonunda cesaret edip artık yazmayı başardım fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var teşekkürler

1. Aile bir şey diyorsa göz ardı edilmemeli. Zibilyon tane konu var burda da ailemi dinlemedim yaktım başımı diye. Bende onlardanım mesela 🙋🏼‍♀️
2. Davul bile dengi dengine çok sıkıntı çekersiniz sonra. Ki şuan onuda yaşayıp tecrübe ediniyorum o iş daha zor.

Bence siz mutsuzluğa evet demeyin. Çünkü görünen köyde klavuz istemiyor. Bangır bangır geliyor 🤦🏼‍♀️

Ben ailemi dinleyip sevdigimin pesinden gitmedim bitirdim iliskimi.
Benim istedigim onlarinda onay verdigi esimle evlendim eski iliskimden cok cok daha mutluyum iyki ailemi dinlemisim diyorum. Aile onemli anne bana önerisini goz ardi etmeyin. Taze anne olarak anneler hic bir zaman cocugunun kotulugunu dusunmez diyorum :)

başlığı yanıtlıyorum çünkü konu gözükmüyor. silmiş konu sahibi.. sorun olur... başta olmasada sonradan oluyor. her kavga sanki statünüz yüzünden yada maddi yönden güçlüsünüz diye onu eziyormuşsunuz gibi algılanıyor. ve her tartışmaya karş taraf konuyu oraya çekmesin diye daha bi imtiyazlı başlıyorsunuz. siz ezik gibi kalıyorsunuz onun karşısında .öyle saçma bir durum

Konu doktor bir hanım kızımız ailesi zengin ile lise mezunu abimiz ailesi fakir ve kızımızın ailesinin istememesiyle ne yapmalıyım minvalinde bir konu idi 🤭

Teşekkürler, konu açılırken eminmisiniz, son kararınız mı diye bi soru sorulmalı, sonra biz merakta kalıyoruz böyle....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X