- 4 Ekim 2012
- 16.913
- 33.413
- 798
- Konu Sahibi sherlockdeniz
-
Evet var böyle bir gerçek. Çevremde de var statü sahibi bol maaşlı olup da köyünden evlenmiş erkekler. Çünkü bir erkek yedisinde neyse yetmişinde de odur. değişimlere yeni çevrelere uyum sağlama, gördüklerinden yaşadıklarından bir şeyler öğrenme ve kendine katma, benliğine yatırım yapma yetilerini Allah xx kromozomlulara bol vermişİstemsizce erkeklerde böyle hesaplar yapsaydı ne okurdu diye düşündüm . Kadın erkek eşitliği falan filan . Toplumsal algımızdan her halde erkek daha çok kazanmalı, daha güçlü olmalı tabularımız. Ama şundan eminim erkekler ben daha kıdemliyim daha çok kazanıyorum olayını masaya kadın kadar getirmiyor .
neyse yahu aklımdan öylece Geçip gitti yoksa davul bile dengi dengine değilmi
+1İnsanlar ne düşünür diye düşünüyorsan ayrıl bence
Sevdiğini düşünmüyorum zaten bu adamı
Yoksa kimseyi umursamazdın
Aynen. Çoğu konu hayal ürünü, eğlence...Doktorlara onca yıl eğitim hayatı boyunca (ilk orta lise üniv.) hiç noktalama işareti öğretilmedi mi diye merak ettim. Nefessiz anlatım yapılır mı? Hiç mi nokta virgül konmaz? Ben inanmadım dr olayına. Biri hayal ürünü dr olası gelmiş sanırım buralarda..
Reeldeki dr olma hevesini burada tatmin etmeye çalışan biri bence.. bir kaç günlüğüne burada dr oldu mesela:) eğlensin garip napcan:)Hesap fake. Böyle bir konu mümkün olabilr mi sizce?
32yaşında doktorum ve 1buçuk yıldır süren bir ilişkim var erkek arkadaşım lise mezunu bir şirkette çalışıyor ve asgari ücret almakta ailevi durumları da iyi değil ailesiyle yaşıyor ve ailesine maddi olarak yardımda bulunuyor benim ailem ise maddi yönden sıkıntısı olmayan bir aile ve yaşım da ilerledikçe evlenmemi çok daha fazla ister oldular ama asla ailemin evlenmemi onaylayacağı bir kişi değil kendi çok anlayışlı çok kibar çok düşünceli biri ama ailem yine de onay vermeyecektir ben ise bu ilişki ilk başladığı günden beri kararsızım başta ailem daha sonra arkadaşlarım çevremin tepkisi beni çok çekindiriyor şu ana kadar aramızdaki maddi ve statü farkı olarak bir sıkıntı yaşanmadı çünkü aynı evde hiç yaşamadık bi evi geçindirmeye uğraşmadık ikimiz de ailemizle yaşıyoruz bu durum ilişkimizde ileride sorun yaşatır mı ailemin onaylamayacağı bir ilişkiye seviyorum diye devam etmek mantıklı mı bilemiyorum çevremden bizi bilen çok az kişi var o yüzden insanlar ne düşünür hep merak etmişimdir burasını da uzun süredir okuyorum ve sonunda cesaret edip artık yazmayı başardım fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var teşekkürler
Olabilir doktorlar bazen çok dğeişik tiplerle sevgili olup evleniyorlarHesap fake. Böyle bir konu mümkün olabilr mi sizce?
Hesap fake. Böyle bir konu mümkün olabilr mi sizce?
32yaşında doktorum ve 1buçuk yıldır süren bir ilişkim var erkek arkadaşım lise mezunu bir şirkette çalışıyor ve asgari ücret almakta ailevi durumları da iyi değil ailesiyle yaşıyor ve ailesine maddi olarak yardımda bulunuyor benim ailem ise maddi yönden sıkıntısı olmayan bir aile ve yaşım da ilerledikçe evlenmemi çok daha fazla ister oldular ama asla ailemin evlenmemi onaylayacağı bir kişi değil kendi çok anlayışlı çok kibar çok düşünceli biri ama ailem yine de onay vermeyecektir ben ise bu ilişki ilk başladığı günden beri kararsızım başta ailem daha sonra arkadaşlarım çevremin tepkisi beni çok çekindiriyor şu ana kadar aramızdaki maddi ve statü farkı olarak bir sıkıntı yaşanmadı çünkü aynı evde hiç yaşamadık bi evi geçindirmeye uğraşmadık ikimiz de ailemizle yaşıyoruz bu durum ilişkimizde ileride sorun yaşatır mı ailemin onaylamayacağı bir ilişkiye seviyorum diye devam etmek mantıklı mı bilemiyorum çevremden bizi bilen çok az kişi var o yüzden insanlar ne düşünür hep merak etmişimdir burasını da uzun süredir okuyorum ve sonunda cesaret edip artık yazmayı başardım fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var teşekkürler
Hayır açmadım,şu anki ilişkimizdeki konumumuzla aileme bizi anlatmam felaketle sonuçlanır maalesef.Ailenize konuyu açtınız mi?şimdiden problem oluyorsa ilerisini düşünemiyorum bile
Ailenize konuyu açtınız mi?şimdiden problem oluyorsa ilerisini düşünemiyorum bile
Doktorlara onca yıl eğitim hayatı boyunca (ilk orta lise üniv.) hiç noktalama işareti öğretilmedi mi diye merak ettim. Nefessiz anlatım yapılır mı? Hiç mi nokta virgül konmaz? Ben inanmadım dr olayına. Biri hayal ürünü dr olası gelmiş sanırım buralarda..
[/QUOTE
Sadece imla kurallarına dikkat etmeme bakarak doktor olmadığımı düşünmek pek doğru olmasa gerek.Ama siz de haklısınız daha düzgün yazmam gerekirdi.Ama yine de inanıp inanamak size kalmış yani çok da olmayacak bir durum değil benim konum birçok dr kadın ilişkilerinde sorun yaşıyor maalesef.
Sorun bu konuları hiç mi hiç kafasına takmaması zaten bir şekilde geçinip gideriz diye düşünüyor sanırımMaddiyat söz konusu olunca biz sen gibi rahat yetişmedik doktor hanım şeklinde bir eziklik ve ezme çabası duyabilirsin..ama kişiliğine bağlı onu da sen biliyorsun analiz et..
Nasıl bir erkek maddiyatını kafaya takıyor mu sevgisi ne derecelerde vs
Normalde arkadaş grubumun içinden biriydi.Daha doğrusu yakın arkadaşımın iş arkadaşlarından biriydi.Kendisi bana başta hocam derken resmi davranırken yılları içerisinde bu duruma geldik.Kendisi hayatımda tanıdığım en duygusal,yardımsever,romantik,iyi kalpli insan olabilir.Tüm bu özellikleri zaten beni hep düşündürüyorseni bu ilişkiye başlatan faktörü aşırı merak ettim
Yani milyon tane işin,nöbetin içinde bir doktor buraya konu mu açacak diyorsunuz belki içinizden ama eğer anlatacak hiç bir arkadaşınız ailenizden kimse yoksa oluyor maalesef.Aynen. Çoğu konu hayal ürünü, eğlence...
Reeldeki dr olma hevesini burada tatmin etmeye çalışan biri bence.. bir kaç günlüğüne burada dr oldu mesela:) eğlensin garip napcan:)
Gerçekten komiksiniz doktor olmayı bu kadar kafanızda büyütmeseniz mi acabaReeldeki dr olma hevesini burada tatmin etmeye çalışan biri bence.. bir kaç günlüğüne burada dr oldu mesela:) eğlensin garip napcan:)
Gerçekten komiksiniz doktor olmayı bu kafar kafanızda büyütmeseniz mi acaba?Site yöneticisine diplomamı atayım isterseniz?Doktor olmayıp bu konu üzerinden ego kasacak biri olsaydım böyle bir konu açmazdım en başında ama yine de inanıp inanmamak size kalmış tabii ama yine de beni güldürdünüz teşekkürlerReeldeki dr olma hevesini burada tatmin etmeye çalışan biri bence.. bir kaç günlüğüne burada dr oldu mesela:) eğlensin garip napcan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?