İlişkide eşit olmayan statü ve maddi durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet var böyle bir gerçek. Çevremde de var statü sahibi bol maaşlı olup da köyünden evlenmiş erkekler. Çünkü bir erkek yedisinde neyse yetmişinde de odur. değişimlere yeni çevrelere uyum sağlama, gördüklerinden yaşadıklarından bir şeyler öğrenme ve kendine katma, benliğine yatırım yapma yetilerini Allah xx kromozomlulara bol vermiş o yüzden o kadınlar eşlerine uyum sağlar bir yerde ama erkekleri bilmem ne kadar arkasında dururlar üstün eşlerinin...

İlişki de şartlar eşit olmasa da az çok denklik olmalı. Ortak bi hayat görüşü olmalı. Yoksa sorun olur bence. Arkadaşlarınızin yanına gideceksiniz. İster istemez muhabbet akmayacak ya da ezik hissedecek. Dün bı konu gördüm burda. Kadın 2 yıllık mezun sağlık teknikeri. Esi doktor. Eşimin ortamına girince geriliyorum diyordu. İçten içe kendini aşağılıyordu

Aynen. Çoğu konu hayal ürünü, eğlence...

Kesinlikle sorun olur asla evlenmeyin derim ben. Evlilik sevgililil gibi asla olmuyor gözünüze çok şey batar maddi sıkıntı oldukça kavga gürültü tahammülsüzlük başlar çok yıpranırsınız

Adam senle doktor olduğun için birlikte, bence ayrıl kendine göre birini bul, statü ilişkide her şey dğeil belki ama çok şey

Hesap fake. Böyle bir konu mümkün olabilr mi sizce?
Olabilir doktorlar bazen çok dğeişik tiplerle sevgili olup evleniyorlar

Sebebi kendilerine çok güveni olmayınca daha aşağıda birini bulmak istiyor, ilişkide kendini güvende hissediyor, ama karşı taraf onunla sadece doktor olduğu için beraber oluyor

Hesap fake. Böyle bir konu mümkün olabilr mi sizce?

Katiliyorum sanki eksi-boylarin sosyal deneyi

Bu yazis biciminin de bir doktora ait oldugunu asla dusunmuyorum. Doktorlar gayet egitimli insanlar, bu yazis ve anlatis bicimi asla bir doktora ait degil.

seni bu ilişkiye başlatan faktörü aşırı merak ettim

olmaz ötesi, çok uzuldum.

Sorun bu konuları hiç mi hiç kafasına takmaması zaten bir şekilde geçinip gideriz diye düşünüyor sanırımMaaşını arttırmak için ek işler yapıyor ama bunlar geçiçi işler yani bugün var yarın yok durumlar.

seni bu ilişkiye başlatan faktörü aşırı merak ettim
Normalde arkadaş grubumun içinden biriydi.Daha doğrusu yakın arkadaşımın iş arkadaşlarından biriydi.Kendisi bana başta hocam derken resmi davranırken yılları içerisinde bu duruma geldik.Kendisi hayatımda tanıdığım en duygusal,yardımsever,romantik,iyi kalpli insan olabilir.Tüm bu özellikleri zaten beni hep düşündürüyor

Reeldeki dr olma hevesini burada tatmin etmeye çalışan biri bence.. bir kaç günlüğüne burada dr oldu mesela:) eğlensin garip napcan:)
Reeldeki dr olma hevesini burada tatmin etmeye çalışan biri bence.. bir kaç günlüğüne burada dr oldu mesela:) eğlensin garip napcan:)
Gerçekten komiksiniz doktor olmayı bu kadar kafanızda büyütmeseniz mi acaba Site yöneticisine diplomamı atayım ister misinizİnanmayabilirsiniz yani ama eğer gerçekten dr olmasaydım ve doktorlukuk üzerinden ego tatmini yaoacak
Gerçekten komiksiniz doktor olmayı bu kafar kafanızda büyütmeseniz mi acaba?Site yöneticisine diplomamı atayım isterseniz?Doktor olmayıp bu konu üzerinden ego kasacak biri olsaydım böyle bir konu açmazdım en başında ama yine de inanıp inanmamak size kalmış tabii ama yine de beni güldürdünüz teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…