- 11 Haziran 2020
- 25
- 1
- 1
- Konu Sahibi sherlockdeniz
O zaten hep keşke senin yerinde ben olsaydım o zaman hiç sorun kalmazdı ben erkek olarak seni kabul ederdim derdikarşı tarafa üzüldüm keşke o devam etmeyelim deseydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaten hep keşke senin yerinde ben olsaydım o zaman hiç sorun kalmazdı ben erkek olarak seni kabul ederdim derdikarşı tarafa üzüldüm keşke o devam etmeyelim deseydi
O zaten hep keşke senin yerinde ben olsaydım o zaman hiç sorun kalmazdı ben erkek olarak seni kabul ederdim derdi![]()
Ben mi onu oyalıyorum?Benden defalarca ayrıl dememe rağmen yapamadı ben de yapamadım,uzak kaldığımız dönemde ne kadar üzüldüğünü mahvolduğunu gördüm ben de dayanamadım bu duruma nasıl yapacağım bilemiyorumBurada vicdan yapacak bir durum yok, siz onu tam olarak sevmiyorsunuz.
Vicdan yapacaksaniz onu oyaladiginiz için yapın. Ve vakit kaybetmeden ayrilmalisiniz.
Ben mi onu oyalıyorum?Benden defalarca ayrıl dememe rağmen yapamadı ben de yapamadım,uzak kaldığımız dönemde ne kadar üzüldüğünü mahvolduğunu gördüm ben de dayanamadım bu duruma nasıl yapacağım bilemiyorum![]()
Ben affınıza sığınarak sormak istiyorum, Eşiniz şu an sizinle övünmüyor mu? Ya da övünüyor mu? Kusuruma bakmayın, eşin eğitim durumuyla övünülmesi- övünülmemesi durumu ilgimi çekti.ben orta okul, eşim yüksek lisans mezunuyuz. çok ta güzel yürüyor.
mesela, kocamın yüksek lisans mezunu olmasıyla; üniversite mezunu kadınların yanında bile (her ne kadar çok yapmasam da ) övünebilirim. onlardan biri yerine beni tercih etmiş olması benim için artı bir puandır onların gözünde.
ama eşim ortaokul ben üniversite mezunu olsaydık, eşim hiç bir ortamda benimle övünemezdi, yapamazdı. hatta elinden geldiğince bu durumu gizlerdi. hiç bir gerçek erkek buna tahammül edemez.
benim görüşüm bu. size ne kadar yardımcı olur size kalmış.
Aşkın büyüsü sona erince gözünüze batmaya başlayacak. Kadın ne kadar güçlü ve ayaklarının üzerinde olursa olsun, eşinin desteğini ve gücünü görmek ister. Kadının doğası budur. Evin tüm yükünü sırtlayıp, üstüne birde çocuk büyütürken, onun eve doğru düzgün maddi destek sağlamaması, onu gözünüzde küçültür, saygınız biter.L
Doğrusu yakın bir zamana kadar emindim, hala da eminim duygularımdan aslında ama bana evlenme teklif etme hazırlığında olduğunu öğrendim ve bu durum beni daha ciddi düşünmeye itti.Şimdiye kadar ilişkimizde para hiçbir zaman söz konusu olmadı ama aynı evdeyken herşey benim üstümde olacağını düşündükçe yapabilir miyim bilmiyorum,ayrıca çocukları çok seviyorum ve çocuk sahibi olabilirsek eğer Allahın izniyle hep ücretsiz izin alıp çocuğumun büyümesine tanıklık etmek istemişimdir ama bizim durumumuzda bu pek mümkün olabilecek gibi durmuyor.
Peki sevgiliniz doktor siz lise mezunu asgari ücretle bir yerde çalışıyor olsaydınızda böyle düşünürmüydünüz acaba ? İlla erkeğin kadından üstün veya eşit olucak diye bir kuralmı var biraz empati yapın bu tür düşünceleri çok yanlış buluyorum.32yaşında doktorum ve 1buçuk yıldır süren bir ilişkim var erkek arkadaşım lise mezunu bir şirkette çalışıyor ve asgari ücret almakta ailevi durumları da iyi değil ailesiyle yaşıyor ve ailesine maddi olarak yardımda bulunuyor benim ailem ise maddi yönden sıkıntısı olmayan bir aile ve yaşım da ilerledikçe evlenmemi çok daha fazla ister oldular ama asla ailemin evlenmemi onaylayacağı bir kişi değil kendi çok anlayışlı çok kibar çok düşünceli biri ama ailem yine de onay vermeyecektir ben ise bu ilişki ilk başladığı günden beri kararsızım başta ailem daha sonra arkadaşlarım çevremin tepkisi beni çok çekindiriyor şu ana kadar aramızdaki maddi ve statü farkı olarak bir sıkıntı yaşanmadı çünkü aynı evde hiç yaşamadık bi evi geçindirmeye uğraşmadık ikimiz de ailemizle yaşıyoruz bu durum ilişkimizde ileride sorun yaşatır mı ailemin onaylamayacağı bir ilişkiye seviyorum diye devam etmek mantıklı mı bilemiyorum çevremden bizi bilen çok az kişi var o yüzden insanlar ne düşünür hep merak etmişimdir burasını da uzun süredir okuyorum ve sonunda cesaret edip artık yazmayı başardım fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var teşekkürler
Çok şükür ki kızınız tıp okumuş ya lise mezunu asgari ücretli bir işte çalışsaydı ? Ve sonra doktor birine aşık olup evlenmek isteseydi ? Eminim çocuğu havada kapardınız aklınıza bile gelmezdi kızınızın lise mezunu olduğu damadım doktor diye gururlanırdınız yazık. İnşallah kızınız dengi birini bulur.Aşkın büyüsü sona erince gözünüze batmaya başlayacak. Kadın ne kadar güçlü ve ayaklarının üzerinde olursa olsun, eşinin desteğini ve gücünü görmek ister. Kadının doğası budur. Evin tüm yükünü sırtlayıp, üstüne birde çocuk büyütürken, onun eve doğru düzgün maddi destek sağlamaması, onu gözünüzde küçültür, saygınız biter.
Aşk güzeldir ama evlilik bambaşka bir olaydır. Evlilikte sorumluluklar devreye girer. Kadın olarak her şeyi yüklenmek sizi yorar. Sosyal hayatınızdan bahsetmiyorum bile.
Aile kısmına gelirsek, kızım şu an intörn. Böyle bir durumla karşılaşsam allaha büyük konuşmayayım ben istemezdim.
Ata sözlerini çok baz almamak lazımÇünkü bir dediklerini diğer ata sözüyle çürütürler. Davul bile dengi dengine derken dönüp iki gönül bir olunca samanlık seyran olur derler. İyi insan lafının üstüne gelir deyip, arkasına iti an çomağı hazırla derler
Hayat sizin, karar sizin ama bazı şeylerin oluru vardır, bazılarının oluru yoktur.